Babykamer inspiratie Kinderbehang Vrolijke dieren onder boom

Een babykamer inrichten is nog een hele klus. Een kleintje op komst dat is natuurlijk altijd heel bijzonder. Je wilt alles zo goed mogelijk voorbereiden. Het begint met een 'babyuitzet'.

Een babykamer kun je met leuke meubels aankleden, maar dat is niet de eerste stap. Soms moet je om te beginnen een kamer ‘vrijmaken’. Is dit allemaal gedaan, dan komt het leuke traject. Spulletjes uitzoeken, meubeltjes, behang, verf noem maar op. Om je verder op weg te helpen hebben wij in onze shop diverse artikelen voor het inrichten van de babykamer. Zo krijg je de babykamer inspiratie waar je naar zocht.

Welke raamdecoratie kies je voor de kinderkamer?

Keuzestress… want er zijn zoveel mogelijkheden. Van gordijnen tot shutters. En dan ook nog diverse materialen en texturen. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een bijzondere collectie rolgordijnen met leuke babyprints erop. Zo krijg je extra babykamer inspiratie. En als je wilt dat je baby goed slaapt, dan kies je natuurlijk voor een verduisterend rolgordijn. Twee vliegen in een klap, zo kan het kindje goed slapen en tegelijkertijd kijk je naar een leuk geprint rolgordijn!

De muren vormen de basis van de kinderkamer

Een muur is uitstekend geschikt om een bepaald thema in de babykamer op door te voeren. Op dit moment zijn jungleprints en zachte tinten in de kinderkamer helemaal hot. De vrolijke prints zorgen voor net die extra gezellige sfeer in de kamer. Wanneer je het combineert met een comfortabel bankje of stoeltje, dan geniet je samen met je kindje van een leuk uitzicht.

Babykamer sfeerverlichting

Verlichting is altijd een ‘dingetje’. Je kunt er eigenlijk niet genoeg van hebben, maar het moet ook niet ‘too much’ zijn. Hier en daar een klein schemerlampje en waar het echt belangrijk is om veel licht te hebben, kies je voor een grotere lichtbron in de kinderkamer.

Wanneer je niet direct tegen de ‘bol wilt kijken’, dan is een diffuser of blender een prima oplossing. Het licht wordt dan als het ware gefilterd, maar je houdt uiteraard nog wel voldoende licht in de kamer. Onze collectie lampenkappen voor de kinderkamer geeft je de inspiratie voor de babykamer.

 

Kinderbehang
Lampenkap babykamer
Rolgordijn konijn en beertje
Rolgordijn babykamer
Picture of youpri

youpri

Dit bericht delen?

error: De afbeelding is beveiligd!