Niet zeker van de fotokwaliteit?

doe de GRATIS fotocheck

Laat jouw foto beoordelen!​

De fotokwaliteit is ontzettend belangrijk, want een slechte kwaliteit foto kunnen wij helaas ook niet veel beter krijgen, zonder dat dit ten koste van de foto gaat.

Foto’s van een mobiele telefoon zijn vaak niet scherp genoeg om te gebruiken, maar wanneer je bijvoorbeeld een fotobehang collage wilt, dan kunnen heel veel foto’s wel geschikt zijn. Daarom bieden wij deze fotocheck aan zodat we de fotokwaliteit voor je kunnen bekijken.Wil je er zeker van zijn dat de fotokwaliteit wel goed genoeg is, dan is de enige tip om altijd een goede camera, met de juiste foto-instellingen, te gebruiken. Zo weet je tenminste zeker dat de foto’s die je wilt gebruiken ook scherp genoeg zijn.

Onze fotocheck bieden wij aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelde product voldoet aan de kwaliteit die wij belangrijk vinden. Je wilt per slot van rekening lang genieten van bijvoorbeeld een fotobehang met foto’s, een deursticker met eigen foto of een rolgordijn met fotoprint.

Waar moet een foto aan voldoen?​

Dat is afhankelijk van het door jouw gekozen product. Een fotobehang van bijvoorbeeld 5 meter breed en 2 meter hoog heeft een andere kwaliteit nodig, dan bijvoorbeeld een lampenkap van 20 cm. Je kunt er wel vanuit gaan dat de foto minimaal 300 DPI dient te zijn. Ben je daarover niet helemaal zeker, dan kunnen wij door middel van de gratis foto check de fotokwaliteit GRATIS voor je beoordelen.

Laat jouw foto's beoordele; vul onderstaand formulier in

error: De afbeelding is beveiligd!