Rolgordijnen op maat

Functionele en unieke raambedekking voor iedere ruimte!

Wie wil er nu niet zo'n supermooi rolgordijn met print voor het raam?!

Weg met die saaie raamdecoratie. Nu is het tijd voor een bijzonder rolgordijn voor jouw raam! Wij maken ze speciaal voor jou op maat. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw favoriete print bepalen, zelf de breedte en de hoogte bepalen en een onderlat uitkiezen. De kettingbediening is ook heel handig, want die is zowel links als rechts te gebruiken. Wil je ook zo’n mooi geprint rolgordijn; winkel dan verder in onze shop.

Bijzondere collectie

In onze shop vind je allemaal rolgordijnen met fotoprints. Zo hebben wij een ruime collectie met foto’s van dieren, een bos of een strand en natuurlijk heel leuke rolgordijnen voor kinderkamers.

Dubbelzijdig bedrukte rolgordijnen

Wil je liever dat de print op het rolgordijn aan beide zijden zichtbaar is, dan kies je voor een zogenaamde dubbelzijdige bedrukking. Het doek wordt dan aan twee zijden bedrukt met jouw favoriete print, foto of logo. Voordat deze geprint wordt, ontvang je van ons altijd eerst een gratis digitale drukproef, zodat je weet hoe het er ongeveer uit zal komen te zien. Ook kun je dan nog extra checken of de maten goed zijn.

Net even anders

Het lichtdoorlatende of verduisterende doek kan ook ‘andersom’ geplaatst worden, dus bijvoorbeeld met het beeld naar buiten i.p.v. binnen. Voor een kantoor of winkel kan dit een ideale manier van bedrijfsaankleding zijn. Daarnaast natuurlijk het voordeel dat er ‘niet direct naar binnen gekeken’ kan worden, of een goede manier van het filteren van daglicht.

Lever een eigen ontwerp aan of ons designteam verzorgt het voor jou. Wij hebben de nodige ervaring in raamdecoratie projecten

Rolgordijn met eigen foto​

Je hebt zelf een foto gemaakt en wilt die op een raamdecoratie? Dat kan zeker. Het enige dat belangrijk is, is dat de foto groot genoeg is voor het rolgordijn met foto. Laat jouw foto eerst door ons controleren Deze service is helemaal gratis.

Stuur jouw foto of foto’s naar ons en wij bekijken of deze geschikt is voor het formaat dat je wilt hebben. Daarna kun je jouw raamdecoratie bestellen en heb je binnen een aantal werkdagen jouw unieke rolgordijn in huis.

Rolgordijn met logo?

Een rolgordijn met logo is een uitstekende manier om het bedrijfsimago te versterken en een professionele uitstraling te geven voor kantoren, winkels of andere commerciële ruimtes. Met de rol gordijnen van YOUPRI bent u er zeker van dat ook na verloop van tijd de print nog goed zichtbaar blijft. Dus wil je meer ‘exposure’ voor jouw bedrijf, dan kies je voor een op maat gemaakt rolgordijn met logo!

Raamverduistering voor de woonkamer

Met een rolgordijn kun je op een eenvoudige en efficiënte manier het licht in de woonkamer regelen en daarnaast zorgt het ook voor een stukje privacy.
Bij het kiezen moeten er een aantal dingen in overweging worden genomen, zoals de grootte van de ramen, de hoeveelheid licht die in de kamer komt en de stijl van de kamer. 

Voor grote ramen of ramen die veel licht binnenlaten, kun je overwegen om verduisterende rolgordijnen te gebruiken om het licht te blokkeren en de kamer donkerder te maken. Wanneer je een moderne of minimalistische stijl in jouw woonkamer hebt, dan is het beter om een neutraal ontwerp te kiezen. Wil je juist liever een kleurrijke of gezellige sfeer in jouw woonkamer, dan passen rolgordijnen met prints of kleurrijke patronen, misschien beter bij je.

Rolgordijnen voor kinderkamers

Als je op zoek bent naar een rolgordijn voor de kinderkamer, ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een assortiment van honderden patronen en foto’s die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Inmiddels hebben wij al honderden ramen mogen voorzien van ons leuke, grappig rolgordijnen Onze op maat gemaakte rolgordijnen zijn de beste manier om de sfeer en het interieur van iedere kinderkamer te verbeteren. 

Een verduisterend rolgordijn zorgt er ook voor dat jouw kindje goed kan genieten van de welverdiende nachtrust. De ”block out’ die in het rolgordijn zit, zorgt ervoor dat het raam verduisterd wordt. Plaats je het rolgordijn op de dag dan heb je het minste lichtinval van buitenaf. Functionaliteit en een mooie print op de raamdecoratie voor jouw kinderen.

Retro rolgordijn

Ben je een echte retro fan? Zo ja, dan hebben we geweldig nieuws voor je! Zoek niet verder, onze op maat gemaakte retro rolgordijnen zijn de perfecte oplossing voor jouw raam. Met onze selectie aantrekkelijke patronen vind je zeker de perfecte match voor je interieur! Maar dat is niet alles, we gaan nog een stap verder en kunnen zelfs de retro rolgordijnen personaliseren. 

Want we begrijpen dat je soms een retro patroon ziet dat je leuk vindt, maar dat het net niet past bij het kleurenschema of de stijl van je huis. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om aanpassingen te doen aan bijvoorbeeld de kleur of de grootte van vrijwel elk patroon om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je zoekt! Ons designteam staat voor je klaar om voor jou de perfecte raamdecoratie te ontwerpen!

Hoe meet je de maten op?​

Om ervoor te zorgen dat je het juiste rol gordijn besteld, kun je het beste een paar stappen nemen. Ten eerste meet je de maat van kozijn tot kozijn, als je kiest voor een rolgordijn dat je in het kozijn wilt hangen (in de dag). Of meet de maat bovenop het kozijn als je het rolgordijn over het kozijn wilt laten hangen. (op de dag). Belangrijk om te weten is dat het doek ca. 3 cm. minder breed is dan de totale breedte die je aan ons doorgeeft. Dit heeft te maken met de ophang steunen van het rolgordijn. En vergeet natuurlijk niet de hoogte op te meten.

Licht temperen of juist verduisteren?

Bepaal of je een lichtdoorlatend of verduisterend doek wilt. Een lichtdoorlatend rol gordijn is niet transparant, want anders zou je de print op het rolgordijn niet kunnen zien. Een verduisterend rolgordijn laat geen licht door maar is ook afhankelijk van hoe je het rolgordijn ophangt. Want als het rolgordijn in het kozijn hangt, dan kan er een streepje licht tussendoor komen.

Afwerking

Heb je de maat en het doek gekozen, dan kun je kiezen uit een onderlat. De onderlat is de afwerking van het rolgordijn. De aluminium onderlat is zichtbaar. De stof wordt er als het ware ‘in geklikt’. Bij de kunststof onderlat plaatsen wij de stof in de uitsparing en werken de stof om de lat heen. De print loop door en aan de achterzijde van het rolgordijn is de kunststof onderlat wel zichtbaar.

Instructie tekening

Hieronder zie je een tekening met instructies hoe een rolgordijn op te meten. Meet zorgvuldig, want eenmaal opgemeten en het is niet juist, dan wordt het lastig dit aan te passen. 

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, dan ontvang je een extra digitale drukproef die je vervolgens kunt controleren op de maten en het beeld. Het beeld wordt altijd verschaald naar de aangegeven maatvoering. Met een patroon is er wat meer variatie mogelijk, zoals een herhaling van het patroon of juist een heel groot patroon. Onze gepersonaliseerde rolgordijnen zijn vrijwel naar eigen smaak te maken!

Waar kun je een rolgordijn voor gebruiken?​

Een rolgordijn kan worden opgehangen in of op een raam. Het kan ook uitstekend dienen als scheidingswand in een open ruimte zoals een studio.  Reguleer de hoeveelheid licht die via het raam binnenkomt met een rolgordijn. Open het gordijn helemaal voor maximale lichtinval, of sluit het om een het licht te temperen of te verduisteren.  Rolgordijnen bieden ook privacy, vooral wanneer ze volledig gesloten zijn. Dit kan vooral belangrijk zijn voor ramen die direct grenzen aan een straat of buren. 

Rolgordijn in plaats van een vouwgordijn?

Als je op zoek bent naar raamdecoratie die niet te veel ruimte inneemt en een strakke uitstraling heeft, kan een rolgordijn een goede keuze zijn. Rolgordijnen zijn vaak goedkoper dan vouwgordijnen en gemakkelijker te plaatsen.

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Wat vinden onze klanten?

Valentino
nette afhandeling
Lees verder
Gelukkig ben ik handig genoeg om het mechanisme erin te zetten, dat kan alleen met een overzet pijpje en wat rustige maar ferme tikken! Voor de rest een goede correspondent en goed spul! Duim omhoog
Frits
Prachtig rolgordijn op tijd geleverd.
Lees verder
Standaard rolgordijnen zijn saai en in één kleur. YouPri heeft een grote collectie afbeeldingen die op het rolgordijn geprint kan worden.
Han
Han
Goede begeleiding en prachtige druk
Lees verder
Mijn grootste waardering gaat uit naar de wijze waarop YouPri het bestelproces ondersteunt, onder meer met een drukproef. Het rolgordijn ziet er prachtig uit, precies zoals de ingestuurde afbeelding was. De montage viel wel tegen, zowel om het mechanisme te plaatsen als om het gordijn goed te bevestigen. Meer hulp zou zeer welkom zijn.
Rob
Grote keuze en prima levering en kwaliteit van het rolgordijn
Lees verder
Prachtige scherpe print om een groot rolgordijn 214 x 140 cm.
Angele
Tevreden
Lees verder
Ruime keuze, bestelling/levering correct verlopen. Spijtig dat uitleg van t rolgordijn op heel klein, bijna onleesbaar, papiertje vermeld werd. Zijn tevreden over onze aankopen.
Wouter
Snelle service en goede communicatie
Lees verder
Goed product, niet goedkoop maar past perfect volgens de opgegeven afmetingen. Kwalitatief stukken beter dan een standaard rolgordijn van de bouwmarkten. Absolute aanrader.
Previous
Next
error: De afbeelding is beveiligd!