Block

Rolgordijnen

Op maat gemaakt.
Met fantastische (foto)print!

Kies het materiaal
lichtdoorlatend en verduisterend
Gratis digitale drukproef
op basis van de opgegeven maten

Iedere dag genieten van een mooi op maat gemaakt rolgordijn met fotoprint!

Wij maken het rolgordijn voor je op maat. Het enige dat je hoeft te doen is het invullen van de breedte en hoogtemaat en het kiezen voor lichtdoorlatend of verduisterend. Je hoeft niet te kiezen voor de kettingbediening, want deze kun je door het handige systeem, zowel links als rechts hangen. Op die manier is het voor vrijwel elk raam geschikt.

Bijzondere collectie rolgordijnen op maat

In onze collectie vind je uiteraard heel veel diversiteit in foto’s. Zo hebben wij rolgordijnen met foto’s van dieren, rolgordijnen voor kinderkamers, rolgordijnen met een bos of misschien ben je op zoek naar een rolgordijn strand?

Net even anders

Het lichtdoorlatende of verduisterende doek kan ook ‘andersom’ geplaatst worden, dus bijvoorbeeld met het beeld naar buiten i.p.v. binnen. Voor een kantoor of winkel kan dit een ideale manier van bedrijfsaankleding zijn. Daarnaast natuurlijk het voordeel dat er ‘niet direct naar binnen gekeken’ kan worden, of een goede manier van het filteren van daglicht.

Lever een eigen ontwerp aan of ons designteam verzorgt het voor jou. Wij hebben de nodige ervaring in raamdecoratie projecten.

Dubbelzijdig bedrukte rolgordijnen

Wil je liever dat de print op het rolgordijn aan beide zijden zichtbaar is, dan kies je voor een zogenaamde dubbelzijdige bedrukking. Het doek wordt dan aan twee zijden bedrukt met jouw favoriete print, foto of logo. Voordat deze geprint wordt, ontvang je van ons altijd eerst een gratis digitale drukproef, zodat je weet hoe het er ongeveer uit zal komen te zien. Ook kun je dan nog extra checken of de maten goed zijn.

Populaire rolgordijnen

Rolgordijn eigen foto

Rolgordijn met eigen foto

Je hebt zelf een foto gemaakt en wilt die op een raamdecoratie? Dat kan zeker. Het enige dat belangrijk is, is dat de foto groot genoeg is voor het rolgordijn met foto. Maar ook hiervoor hebben wij een oplossing om dit eerst te controleren. Deze service is helemaal gratis. Stuur jouw foto of foto’s naar ons en wij bekijken of deze geschikt is voor het formaat dat je wilt hebben. Daarna kun je jouw raamdecoratie bestellen en heb je binnen een aantal werkdagen jouw unieke rolgordijn in huis.

Rolgordijn voor de kinderkamer

Onze collectie bestaat uit diverse rol gordijnen met print en wanneer je iets voor kinderen zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk wel honderden patronen en foto’s speciaal voor kids. Denk daarbij aan rolgordijn met dieren patronen. Dit zijn de echte toppers voor in kinderkamers. Kijk zelf maar even in ons assortiment!

Rolgordijn in de woonkamer

Met een rolgordijn kun je op een eenvoudige en efficiënte manier het licht in de woonkamer regelen en daarnaast zorgt het ook voor een stukje privacy. Bij het kiezen moeten er een aantal dingen in overweging worden genomen, zoals de grootte van de ramen, de hoeveelheid licht die in de kamer komt en de stijl van de kamer. Voor grote ramen of ramen die veel licht binnenlaten, kun je overwegen om verduisterende rolgordijnen te gebruiken om het licht te blokkeren en de kamer donkerder te maken. Wanneer je een moderne of minimalistische stijl in jouw woonkamer hebt, dan is het beter om een neutraal ontwerp te kiezen. Wil je juist liever een kleurrijke of gezellige sfeer in jouw woonkamer, dan passen rolgordijnen met prints of kleurrijke patronen, misschien beter bij je.

Retro rolgordijn

Houd je van retro patronen, dan is een retro raamdecoratie vast hetgeen waar je al die tijd naar op zoek was. Wij kunnen vaak zelfs de kleur en/of grootte van het patroon voor je aanpassen. Dit is wat je noemt raamdecoratie maatwerk! Dus heb je iets gevonden dat bijna jouw smaak is, maar zoek je bijvoorbeeld een groter patroon of net even een andere kleur laat het ons weten.

Rolgordijn met logo

Een rolgordijn met logo is een uitstekende manier om het bedrijfsimago te versterken en een professionele uitstraling te geven voor kantoren, winkels of andere commerciële ruimtes. Met de rol gordijnen van YOUPRI bent u er zeker van dat ook na verloop van tijd de print nog goed zichtbaar blijft. Dus wil je meer ‘exposure’ voor jouw bedrijf, dan kies je voor een op maat gemaakt rolgordijn met logo!

Rolgordijn met logo

Hoe meet je de maten op?

Om ervoor te zorgen dat je het juiste rol gordijn besteld, kun je het beste een paar stappen nemen

  1. Meet de maat van kozijn tot kozijn als je kiest voor een rolgordijn dat je in het kozijn wilt hangen (in de dag). Of meet de maat bovenop het kozijn als je het rolgordijn over het kozijn wilt laten hangen. (op de dag). En vergeet natuurlijk niet de hoogte op te meten. Belangrijk om te weten is dat het doek ca. 3 cm. minder breed is dan de totale breedte die je aan ons doorgeeft. Dit heeft te maken met de ophang steunen van het rolgordijn.
  2. Bepaal of je een lichtdoorlatend of verduisterend doek wilt. Een lichtdoorlatend rol gordijn is niet transparant, want anders zou je de print op het rolgordijn niet kunnen zien. Een verduisterend rolgordijn laat geen licht door maar is ook afhankelijk van hoe je het rolgordijn ophangt. Want als het rolgordijn in het kozijn hangt, dan kan er een streepje licht tussendoor komen.
  3. Heb je de maat en het doek gekozen, dan kun je kiezen uit een onderlat. De onderlat is de afwerking van het rolgordijn. De aluminium onderlat is zichtbaar. De stof wordt er als het ware ‘in geklikt’. Bij de kunststof onderlat plaatsen wij de stof in de uitsparing en werken de stof om de lat heen. De print loop door en aan de achterzijde van het rolgordijn is de kunststof onderlat wel zichtbaar.

Instructie tekening

Om je op weg te helpen hebben we een tekening met instructies hoe een rolgordijn op te meten. Meet zorgvuldig, want eenmaal opgemeten en het is niet juist, dan wordt het lastig dit aan te passen. Wanneer je een bestelling plaatst, dan sturen wij je wel nog een extra digitale drukproef die je kunt controleren op de maten en het beeld. Het beeld wordt altijd verschaald naar de aangegeven maatvoering. Met een patroon is er wat meer variatie mogelijk, een herhaling van het patroon of juist een heel groot patroon. Onze gepersonaliseerde rolgordijnen zijn naar jouw eigen smaak te maken.

Waar kun je een rolgordijn voor gebruiken?

Een rolgordijn kan worden opgehangen in een raamopening, zoals in een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of kantoorruimte. Het kan ook uitstekend dienen als scheidingswand in een open ruimte zoals een studio.

Met een rolgordijn kun je de hoeveelheid licht die binnenkomt reguleren. Je kunt het gordijn helemaal openen voor maximale lichtinval, of juist helemaal sluiten om volledige verduistering te creëren.

Rolgordijnen bieden ook privacy, vooral wanneer ze volledig gesloten zijn. Dit kan vooral belangrijk zijn voor ramen die direct grenzen aan een straat of buren. Rolgordijnen kunnen ook helpen om de energie-efficiëntie van je huis te verbeteren. Als je het gordijn ‘s nachts sluit, kan het helpen om warmte binnen te houden tijdens de koudere maanden en om het huis koeler te houden in de zomer.

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar boven