Rolgordijn-In-Keuken

Rolgordijnen met foto

Deze rolgordijnen zijn een bijzondere raamdecoratie voor iedere woonruimte, kantoor of bedrijfsruimte.

Een mooie en functionele oplossing om een raam mee te verduisteren of het zonlicht te temperen.

YOUPRI maakt jouw rolgordijn op maat, je hoeft zelf alleen maar de maten in te vullen en wij doen de rest. Zo krijg je een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook een echte blikvanger heeft.

Collectie

In onze collectie vind je ontelbare mogelijkheden van patronen, moderne prints tot foto’s. Je kunt kiezen uit lichtdoorlatend en verduisterend materiaal. Deze materialen zijn bovendien milieuvriendelijk, PVC vrij en brandwerend!

De YOUPRI rol gordijnen zijn zeer stevig en kun je hangen in iedere ruimte, zelfs in de badkamer. De kettingbediening is zowel links als rechts te plaatsen. Het lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijndoek kan ook ‘andersom’ geplaatst worden, dus bijvoorbeeld met het beeld naar buiten i.p.v. binnen.

Dubbelzijdig bedrukt rolgordijn

Wil je liever aan beide zijden van het rolgordijn met print genieten, dan kies je voor een zogenaamde dubbelzijdige bedrukt rolgordijn. Het doek wordt dan aan twee zijden bedrukt met jouw favorieten print of foto. Voordat deze geprint wordt, ontvang je van ons altijd eerst een gratis digitale drukproef, zodat je weet hoe het er ongeveer uit zal komen te zien.

Raamdecoratie voor de babykamer of kinderkamer?

Onze collectie bestaat uit diverse rol gordijnen met print en wanneer je iets voor kinderen zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk wel honderden patronen en foto’s speciaal voor kids. Denk daarbij aan rolgordijn met dieren patronen. Dit zijn de echte toppers voor in kinderkamers. Kijk zelf maar even in ons assortiment!

MATERIAAL

lichtdoorlatend rolgordijn voorbeeld

Lichtdoorlatend

De lichtdoorlatende stof van het rolgordijn heeft een dikte van 150 gr/m² en is van 100% polyester.

verduisterend rolgordijn voorbeeld

Verduisterend

De verduisterende stof 280 gr/m² heeft een zeer hoge lichtreductie wanneer het rolgordijn ‘op de dag’ gemonteerd wordt.

rolgordijn aluminium onderlat

Onderlat

Het systeem is offwhite van kleur en heeft een ketting in ‘metal look’. De zichtbare onderlat van het rolgordijn is van gegalvaniseerd aluminium.

Met je eigen foto(‘s)

Wat is er mooier dan jouw foto’s op een rolgordijn voor het raam te zien. YouPri plaatst voor jou de foto of maakt er een mooie fotocollage van. Kies dan voor het rolgordijn met daarop jouw eigen foto!

Deze zijn, wanneer je kiest voor verduisterend, zelfs met een dubbelzijdige bedrukking van de voor- en achterzijde mogelijk.

Maatwerk & projecten

YOUPRI maakt rolgordijnen op maat voor jouw bedrijf, kantoor of school. Met foto(‘s), logo(‘s) geheel gepersonaliseerd. Lever een eigen ontwerp aan of wij ons designteam verzorgt het voor jou. Menig bedrijf of organisatie heeft al YOUPRI rolgordijnen hangen. Wij hebben de nodige ervaring in raamdecoratie projecten.

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar top