Block

Rolgordijnen

Op maat gemaakt. Unieke designs en fotoprints.

Kies het materiaal
lichtdoorlatend en verduisterend
Gratis digitale drukproef
op basis van de opgegeven maten
ook met eigen foto's
onze designers maken jouw collage

De YOUPRI rolgordijnen op maat hebben een mooie print van een foto of een patroon, zodat je niet alleen iets functioneels voor je raam hebt, maar tegelijkertijd ook kunt genieten van een mooi beeld!

Maatwerk raamdecoratie

Wij maken het rolgordijn voor je op maat. Het enige dat je hoeft te doen is het invullen van de breedte en hoogtemaat en het kiezen voor lichtdoorlatend of verduisterend. Je hoeft niet te kiezen voor de kettingbediening, want deze kun je door het handige systeem, zowel links als rechts hangen. Op die manier is het voor vrijwel elk raam geschikt.

Bijzondere collectie rolgordijnen

In onze collectie rolgordijnen op maat vind je uiteraard heel veel diversiteit in foto’s. Zo hebben wij rolgordijnen met foto’s van dieren, rolgordijnen voor kinderkamers, rolgordijnen met een bos of misschien ben je op zoek naar een rolgordijn strand?

Net even anders

Het lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijn doek kan ook ‘andersom’ geplaatst worden, dus bijvoorbeeld met het beeld naar buiten i.p.v. binnen. Voor een kantoor of winkel kan dit een ideale manier van bedrijfsaankleding zijn. Daarnaast natuurlijk het voordeel dat er ‘niet direct naar binnen gekeken’ kan worden, of een goede manier van het filteren van daglicht.

Lever een eigen ontwerp aan of ons designteam verzorgt het voor jou. Menig bedrijf of organisatie heeft al YOUPRI rolgordijnen hangen. Wij hebben de nodige ervaring in raamdecoratie projecten.

Dubbelzijdig bedrukt rolgordijn

Wil je liever dat de print op het rolgordijn aan beide zijden zichtbaar is, dan kies je voor een zogenaamde dubbelzijdig bedrukt rolgordijn. Het doek wordt dan aan twee zijden bedrukt met jouw favoriete print, foto of logo. Voordat deze geprint wordt, ontvang je van ons altijd eerst een gratis digitale drukproef, zodat je weet hoe het er ongeveer uit zal komen te zien. Ook kun je dan nog extra checken of de maten goed zijn.

Populaire rolgordijnen

Rolgordijn met eigen foto

Je hebt zelf een foto gemaakt en wilt die op een rolgordijn? Dat kan zeker. Het enige dat belangrijk is, is dat de foto groot genoeg is voor het rolgordijn met foto. Maar ook hiervoor hebben wij een oplossing om dit eerst te controleren. Deze service is helemaal gratis. Stuur jouw foto of foto’s naar ons en wij bekijken of deze geschikt is voor het formaat rolgordijn dat je wilt hebben. Daarna kun je jouw rolgordijn bestellen en heb je binnen een aantal werkdagen jouw unieke rolgordijn in huis.

Rolgordijn voor de kinderkamer

Onze collectie bestaat uit diverse rol gordijnen met print en wanneer je iets voor kinderen zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk wel honderden patronen en foto’s speciaal voor kids. Denk daarbij aan rolgordijn met dieren patronen. Dit zijn de echte toppers voor in kinderkamers. Kijk zelf maar even in ons assortiment!

Retro rolgordijn

Houd je van retro patronen, dan is een rolgordijn retro patroon vast hetgeen waar je al die tijd naar op zoek was. De rolgordijn met print kunnen wij zelfs aanpassen in kleur en grootte van het patroon. Dit is wat je noemt raamdecoratie maatwerk! Dus heb je iets gevonden dat bijna jouw smaak is, maar zoek je bijvoorbeeld een groter patroon of net even een andere kleur laat het ons weten.

Rolgordijn met logo

YOUPRI maakt bedrukte rolgordijnen op maat voor jouw bedrijf, kantoor, winkel, bedrijf en school. Een rolgordijn met logo of een rolgordijn met foto helemaal op maat gemaakt en gepersonaliseerd.

Hoe meet je een rolgordijn op?

De eerste vraag is hoe ga je hem ophangen, in de dag of op de dag. In de dag houdt in dat het rolgordijn tussen de kozijnen in geplaatst wordt. Je hebt dan de totale maat nodig van het kozijn tot kozijn. Het doek zelf is ca. 3 cm minder breed. Het kan dus zijn dat er een ‘streepje licht’ doorheen komt’, omdat het niet op het kozijn gemonteerd, oftewel op de dag. Daarmee plaats je het rolgordijn bovenop het kozijn en daarbij kun je variëren in maatvoering.

Rolgordijn instructie tekening

Om je op weg te helpen hebben we een tekening met instructies hoe een rolgordijn op te meten. Meet zorgvuldig, want eenmaal een rolgordijn opgemeten en het is niet juist, dan wordt het lastig dit aan te passen. Wanneer je een bestelling rolgordijnen plaatst, dan sturen wij je wel nog een extra digitale drukproef die je kunt controleren op de maten en het beeld. Het beeld wordt altijd verschaald naar de aangegeven maatvoering. Met een patroon is er wat meer variatie mogelijk, een herhaling van het patroon of juist een heel groot patroon. Onze gepersonaliseerde rolgordijnen zijn naar jouw eigen smaak te maken.

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar top