Tuinposter Touwbrug naar eiland

Het gevoel van de lente in de tuin

Om ervoor te zorgen dat je je nog meer op je gemak voelt in jouw eigen omgeving, maak je de tuin mooi met planten en bloemen. Als tuin wanddecoratie aan die ‘saaie schutting of muur’ kun je prima een tuinposter of tuincanvas hangen, daarmee heb je direct een mooi object waar je dagelijks met plezier naar kunt blijven kijken.

Voor het balkon

Niet alleen voor mensen die een tuin hebben is een tuinposter een prima idee. Je kunt op jouw balkon ook vast een plekje vinden waar je keer op keer kunt genieten van een mooi uitzicht. Bijvoorbeeld met een tuinposter met uitzicht op een Italiaans meer, daardoor kom je vast helemaal tot rust. En kun je genieten van de mooie herinneringen aan die ene vakantie. De tuinposters van YOUPRI zijn zeer stevig en geschikt om langere tijd buiten te laten hangen en zelfs in de volle zon!

Voor iedere tuin vind je wel een lente tuinposter die bij je past.

Er zijn verschillende tuinposters in onze shop die populair zijn en bij verschillende tuinstijlen en persoonlijkheden passen. Tuinposters van stranden, duinen, dieren en natuur zijn de echte bestsellers, maar kies je liever voor een mediterraanse sfeer in jouw tuin, dan ga je natuurlijk voor een tuinposter met daarop een echt mediterraans straatbeeld. Onze collectie heeft veel uiteenlopende afbeeldingen. En mocht je zelf een foto hebben, dan kun je deze ook op een tuinposter laten maken. Kijk hier even verder.

Een tuindoek ophangen

Dat kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een houten frame, dat is nu helemaal trendy. Bestel dan een tuinposter zonder haken en ogen. Vervolgens ‘niet’ je de tuinposter op of in het houten frame die je ook weer zelf maakt. Ben je niet zo handig, dan kun je ook ogen en haken bestellen en het tuindoek vastmaken aan bijvoorbeeld een schutting. En heb je een muur die je wilt ‘bedekken’ dan kun je met speciale schroeven het doek aan de muur schroeven.

Picture of youpri

youpri

Dit bericht delen?

error: De afbeelding is beveiligd!