Inspiratie

Wij houden ervan om lekker creatief bezig te zijn en creatief met je mee te denken! Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die graag ‘anders’ denken over interieur styling.

Welke ‘type’ ben jij?

Klassiek

Het ‘klassieke landelijke type’ houdt van een romantische stijl en kiest veelal voor natuurlijke kleuren. De meubels hebben iets nostalgisch en een knusse woonruimte is heel belangrijk. Parket, oud hout en (blad/bloem)patronen decoreren de ruimte. De accessoires zijn elegant en stijlvol gekozen en passend bij het interieur. Dit type houdt ervan om zich te omringen met herinneringen (foto’s), schilderijen en kiest voor een gezellige ‘cosy’ sfeer.

Fotobehang Wijnvaten in wijnkelder
Fotobehang Papegaaien in jungle

Trendy

Het ‘ Trendy type’ houdt ervan om up-to-date te zijn. De allernieuwste kleuren van dit moment samen met de nieuwste snufjes. Individueel design met een paar multifunctionele uitbundige meubelstukken zijn genoeg.

Alles mag lekker opvallend en van eigenzinnige extreme materialen zijn. Veel kleur, opvallende materialen en vooral genieten en relaxen staan op de voorgrond bij dit type.

Modern

Het ‘moderne type’ houdt van minimalisme in en om het huis. Strakke lijnen en zo min mogelijk ‘tierelantijtjes’ om rust in de ruimte te creëren. Vaak wordt gekozen voor witte, grijze, en aardetinten. Gecombineerd met moderne meubels in wit, zwart of grijs. Je zult in deze sfeer weinig kleur terugzien.

Dit type kiest voor minimaal om rust uit te stralen. Accessoires, zoals kussens, zijn helemaal afgestemd op de moderne, minimalistische stijl.

Fotobehang 2 Giraffen

Gezellig

Het ‘gezellige type’ houdt ervan om wat afgezwakte modekleuren te gebruiken. Daarbij wordt veelal voor Ton sur ton gekozen. In de meubels zie je veel licht hout ( grenen, licht eiken) in romantische vormen. Ook in de accessoires komen deze romantische vorm terug. Er is vaak veel textiel in de vorm van grand foulards en kleden. Dit alles zorgt voor de gezellige sfeer.

Volg je ons al op Pinterest?

Je kunt dan al onze producten makkelijk toevoegen aan je moodboard. Om te kijken of dat fotobehang, die lampenkap en het rolgordijn een goede match zijn bij elkaar.

Winkelwagen
Scroll naar top