Tafelstickers

op maat gemaakt | geschikt voor allerlei tafels

Jouw tafel gun je toch ook een ‘tweede leven’? Met een tafelsticker maak je het in een mum van tijd mogelijk!

Je hebt een tafel die perfect in jouw huis past. Of een bureau die wel een andere look mag hebben, maar je hoeft eigenlijk geen nieuwe. Dan kun je nu eenvoudig met een op maat gemaakte tafelsticker aan de gang. Deze plak je over het tafelblad of het bureaublad heen et voilà, de tafel lijkt weer als nieuw! De tafelsticker is van een stevig materiaal en voorzien van een krasvaste en vochtwerende laag. Zodoende heb je lang plezier van de mooie print. Je kunt in onze webshop een keuze maken uit verschillende ontwerpen, maar mocht je zelf een mooie foto voor op de tafel hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

Voor welke tafel is de tafelsticker geschikt?

In principe kan de sticker op iedere tafel geplakt worden. Toch is de ene tafel net even wat meer geschikt dan de andere. Heb je een tafel die vlak is met een gladde ondergrond? Dan is dit de ideale ondergrond om de sticker te bevestigen. De sticker plakt ook aan andere ondergronden, maar het is wel belangrijk dat de ondergrond vlak is. Is deze hobbelig of zitten er gaten in, dan kan de sticker zich lastiger hechten en dit zal voor een minder resultaat zorgen. Heb je geen geschikte tafel dan hoeft dit geen teleurstelling te zijn. Een tafel met een gladde ondergrond kun je voordelig aanschaffen. Dit kan zelfs via een online marktplaats. Het voordeel is dat je de tafel er dan exact zo uit kan laten zien zoals jij wilt. Kies de tafel die in jouw woning past, bestel de tafelsticker en voor je het weet heb jij een nieuwe sfeer gecreëerd in jouw woning

Jouw eigen foto

Dit is in het kort hoe eenvoudig het is om een tafelsticker met een eigen foto erop te bestellen. Met een eigen foto bedoelen we een foto naar keuze. Dit hoeft natuurlijk geen afbeelding van jou te zijn. Misschien heb je wel een fraaie foto gemaakt van een skyline of van een prachtig natuurgebied. Dit is perfect om als bedrukking op de tafel te gebruiken. Een tafelsticker kan zelfs een oudere tafel weer als nieuw doen lijken. Een likje verf doet vaak wonderen zeggen ze. Toch zul je zien dat een eigen uitgekozen foto je pas echt zal verwonderen. Binnen no-time tover jij jouw tafel om tot eyecatcher! Weet jij al welke foto je gaat gebruiken? Bestel dan snel je tafelsticker.

Kies voor een fotocollage als tafelsticker

Je kunt ervoor kiezen om een enkele afbeelding of foto te gebruiken voor de sticker, maar je kan ook kiezen voor een leuke collage. Een collage van foto’s van jouw vrienden, familie en/of vakanties is dan een leuk idee. Je kiest de leukste foto’s uit en die neem je als collage op de sticker. Deze kun je bijvoorbeeld voor je bureau gebruiken of de salontafel. Dit zorgt direct voor leuke gespreksstof met je gasten!

Hoe plak je een tafelsticker?

De sticker is eenvoudig op te plakken. Met onze video kun je stap voor stap de ‘plakinstructies’ volgen. Toch zijn er extra opties tijdens het bestellen om het bevestigen sneller en makkelijker te maken. Is het een tafel die veel gebruikt wordt en waar vaak spullen op worden gezet dan is het goed om deze van een beschermlaag te voorzien. Hierbij kun je kiezen voor een gladde of een matte beschermlaag. De tafel is dan beter beschermd en makkelijker schoon te maken.

Opties om bij te bestellen

Voordat je aan de slag gaat is het belangrijk om de ondergrond goed vetvrij te maken. Je kunt ook een plakhulpje erbij bestellen. Om de sticker zonder rimpels of vouwen te bevestigen is het handig ee rakel te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat je de sticker glad kunt strijken wat voor een optimaal resultaat zorgt.

Hoe werkt het bestellen van een tafelsticker?

Het bestellen werkt eenvoudig en gaat snel. Allereerst dien je de vorm van de sticker aan te geven en daarna de maat. Vervolgens kun je optioneel de extra hulpmiddelen mee bestellen. Wanneer je dit allemaal hebt aangevinkt dan zie je meteen de prijs staan. Het zal je verbazen hoe voordelig het is om een tafel te bestickeren.

Heb je de bestelling geplaatst, dan ontvang je altijd eerst een gratis proefdruk. Dit is erg handig omdat je dan het resultaat al zal zien. Mocht het dan toch nog onverhoopt tegenvallen dan heb je altijd nog de optie om de order te wijzigen.

Hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling?

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling of heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden. Neem contact op via e-mail, telefoon of per live chat. Zo krijg je snel antwoord. Het bestellen van een tafelsticker met eigen foto is echter erg eenvoudig. Dit kun je binnen enkele minuten doen. Zodra je bestelling is geplaatst krijg je een orderbevestiging. Dit is het bewijs dat jouw bestelling goed door ons is ontvangen. Uiteraard houden wij je van het gehele bestelproces op de hoogte. Jij zal snel kunnen genieten van jouw unieke tafelsticker!

error: De afbeelding is beveiligd!