Tafelsticker met logo

Tafelstickers op maat

Jouw tafel of bureau gun je toch ook een ‘tweede leven’?

Je hebt een tafel die perfect in jouw huis past. Of een bureau die wel een andere look mag hebben, maar je hoeft eigenlijk geen nieuwe.

Dan kun je nu eenvoudig met een op maat gemaakte tafelsticker aan de gang. Deze plak je over het tafelblad of het bureaublad heen et voilà, de tafel lijkt weer als nieuw!

De tafelsticker is van een stevig materiaal en voorzien van een krasvaste en vochtwerende laag. Zodoende heb je lang plezier van de mooie print.

Je kunt in onze webshop een keuze maken uit verschillende ontwerpen, maar mocht je zelf een mooie foto voor op de tafel hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

GEBRUIK
Geschikt voor binnen & buiten
MONTAGE
Eenvoudig zelf te plakken
BESCHERMLAAG
In mat of glanzend
Tafelsticker Hout patroon 14
Tafelsticker houten planken trend
Tafelsticker Vintage houten planken
Tafelsticker houten planken in bruintinten
Tafelsticker Steigerhout bruingrijs
Tafelsticker Mozaïek aquarel

Materiaal

De tafelsticker wordt gemaakt van speciaal vinyl. Als beschermlaag kun je kiezen uit een matte of glanzende toplaag die bovendien ook vochtwerend en krasbestendig* (*bij normaal gebruik) zijn. Daardoor is de tafelsticker ook beschermd tegen weersinvloeden en zelfs geschikt voor buiten tafels.

Wanneer je de tafelsticker bestelt, houden wij altijd rekening met een zogenaamde ‘extra marge van ca. 1 cm rondom’. Je kunt deze, nadat je de tafelsticker hebt aangebracht met een scherp mes wegsnijden.

Eigen foto op jouw tafel of bureau?

Meer informatie?

Kijk dan ook even op onze FAQ pagina (meest gestelde vragen), stuur een mail, chat of bel tijdens werkdagen.

Winkelwagen
Scroll naar top