Foto idee

Is foto’s maken je hobby dan weet je vast waar je op moet letten. Fotokiekjes van een mobiele telefoon zijn meestal voor jouw mobiel prima geschikt. Maar als je ze wilt gebruiken voor vergrotingen zoals posters, deurstickers, canvas of fotobehang, dan is dit vaak niet voldoende van kwaliteit. Belangrijk is om een goede camera te gebruiken met de juiste instellingen, zodat je mooie foto’s kunt maken. Investering zeker waard als je bedenkt dat het toch herinneringen zijn die bij je blijven.

Wat ga je met de foto’s doen?

Dat is vaak een vraag, want we maken in ons dagelijks leven zoveel foto’s dat we ook weer vergeten dat we ze hebben, totdat je weer eens door je camera ‘scrollt’. Jammer dat je er dan niets mee doet, toch? Om jouw herinneringen tastbaar te maken hebben wij mooie foto ideeën voor je. Denk daarbij aan een deursticker met eigen foto’s, of een fotobehang met een fotocollage. En een ander leuk foto idee om cadeau te doen is bijvoorbeeld een tafelkleed met allemaal foto’s erop.

En hoe ga ik dat aanleveren?

In onze schop hebben wij de mogelijkheid om jouw foto’s door middel van een upload naar ons toe te sturen. Onze designers gaan daarna voor jou aan de slag en zorgen dat je een supermooi behang met foto’s, een rolgordijn met foto, een deursticker met foto, of een lampenkap met collage krijgt. Je kunt eenvoudigweg zelf bepalen hoe je het hebben wilt, want wij sturen altijd digitale drukproeven voordat we het gaan maken. Het enige dat wij van jou vragen, zijn goede kwaliteit foto’s. Ben je niet zeker of de kwaliteit voldoende is, dan beoordelen wij gratis de foto’s voor je (max. 3 foto’s met de laagste resolutie)

Tips

fotobehang eigen foto
  1. Kies voor de juiste camera positie
  2. Gebruik een goede fotocamera!
  3. Scherpte/diepte foto’s geven een mooie sfeer
  4. Stel in op een hoge resolutie, minimaal 300 DPI
  5. Varieer door een foto te nemen vanaf de grond
  6. Bekijk de foto’s tussentijds of ze goed zijn
  7. Let op ‘rode ogen’ bij foto’s van personen
  8. Houd rekening met objecten die je liever niet wilt fotograferen
  9. Neem de tijd…
  10. Maak liever tien foto’s in plaats van een enkele. Zo zit er altijd een foto tussen die mooi is.

Dus snel aan de slag met jouw foto’s en geniet straks van een mooi behang, deurposter, rolgordijn of lampenkap met jouw eigen foto’s!

Zon in huis?

Heerlijk genieten van de lentezon. Inmiddels lijkt het wel bijna zomer. Lekker naar buiten of binnen beschut tegen de wind relaxen. Soms toch wat hinderlijk die zon die in je huis schijnt. Youpri heeft de perfecte oplossing in de vorm van rolgordijnen. Zo scherm je gedeeltelijk de zon af maar kun je toch ook nog prima naar buiten blijven kijken.

We hebben zelfs rolgordijnen in de tuinoverkapping gehangen. Die zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens multifunctioneel. Als je namelijk die ene muur van de buurman aan de overkant liever niet wilt zien, dan is dit misschien een goed idee! Je schroeft hem eenvoudig op een kozijn of buiten het kozijn, met een print van bijvoorbeeld een strand of een bos heb je direct iets moois om naar te kijken!

Rolgordijn-Verlaten-strand-hover

Jungle in huis?

Groen, groen en nog eens groen in huis…

Midden tussen het groen zitten als je in de stad woont, dan wil je dat maar al te graag. Maar zo voor de hand liggend is dat helaas niet. Alles is volgebouwd en een plekje in het groen is sporadisch te vinden.

Gelukkig zijn er wel manieren om een stukje natuur in huis te halen, dat bewijzen de nieuwe trends in wonen maar weer eens te meer.

Weelderige planten prints, motieven van bladeren en drukke groene botanische prints; het ziet er gewoon geweldig uit als je het bijvoorbeeld combineert met ‘urban meubels. Een voorbeeldje zie je hier ook van.

Voor een relatief klein budget van rond de € 200 tot € 300, en ja dat is echt niet veel als je er weer jaren mee kan doen, geef je je muur een mooi jungle behang.

Als je het liever iets rustiger aan doet, dan is een rolgordijn met jungle print natuurlijk een goed alternatief. En het heeft ook nog een dubbelfunctie voor het raam. Het kan de zon temperen en je kijkt gelijk naar een mooie print.

Zo kun je weer een paar jaar midden in de ‘jungle zitten’, totdat je toe bent aan iets anders natuurlijk.

Kijk hier maar eens voor nog wat ideeën.

Lente tuinposters

De lente is begonnen dus tijd om de tuin in te gaan

Blog tuinposter

De tuin is bij uitstek de plek om te ontspannen. Met het mooie weer erbij en midden tussen jouw ‘natuur’ kom je helemaal tot rust.

Om ervoor te zorgen dat je je nog meer op je gemakt voelt in jouw eigen omgeving, kun je de tuin mooi maken met planten en bloemen. Als tuin wanddecoratie aan die ‘saaie schutting of muur’ kun je prima een tuinposter of tuincanvas hangen. Zo heb je direct een mooi object waar je dagelijks met plezier naar kunt blijven kijken.

De tuinposters van YOUPRI zijn zeer stevig en geschikt om langere tijd buiten te laten hangen, zelfs in de volle zon!

Voor iedere tuin vind je wel een tuinposter die bij je past. Onze collectie heeft veel uiteenlopende afbeeldingen en als je zelf een foto hebt, dan kun je deze ook op een tuinposter laten maken. Kijk dan even verder op deze pagina.

Winkelwagen
Scroll naar top