Betalen en verzenden

Shop je bij ons dan bieden wij de onderstaande betaalmethoden. 

IDEAL

Vrijwel alle Nederlandse banken zijn hierop aangesloten en het is een van de meest gebruikte (veilige) betaalmethodes.

PAYPAL

Heb je een PayPal account, dan kun je jouw bestelling ook betalen via jouw eigen account. Wereldwijd netwerk. 

CREDITCARD

Een handige manier van 'uitgesteld betalen' met verzekering. Je betaalt geen extra kosten. En is voor binnen en buitenlandse klanten te gebruiken.

Bancontact/MisterCash KBC/CBC

Eenvoudig via jouw eigen betaalmethode jouw bestelling voldoen met de betaalmogelijkheden van de buitenlandse partners, zoals: Bancontact/MisterCash, KBC/CBC.

DIRECTE BANKOVERSCHRIJVING

Je kunt jouw bestelling ook plaatsen en dan zelf via jouw eigen bankrekening de betaling aan ons overmaken. Je ontvangt bericht via e-mail zodra wij de betaling hebben ontvangen. Je gaat daarmee een verplichting aan! Let er wel op dat het bedrag uiterlijk binnen 14 werkdagen op onze rekening dient te staan. Wanneer je de bestelling wilt annuleren dan dien je dit binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling via mail aan ons kenbaar te maken. Is deze termijn verstreken dan is de bestelling een feit en zul je het openstaande bedrag dienen te voldoen.

Verzending & Levertijd

Al onze producten worden op maat gemaakt. De levertijd van jouw bestelling varieert van ongeveer 5-10 werkdagen. Dit is mede afhankelijk van het bestelmoment van het door jouw gekozen product. Het komt erop neer dat het moment van bestellen en de goedkeuring op de eventuele drukproef bepaalt wanneer je jouw product in huis kunt hebben. Zoals aangegeven kan dit tussen de 5 en 10 werkdagen zijn. Zijn er (onvoorziene) omstandigheden, dan brengen wij je daarvan via het toezenden van een e-mailbericht op de hoogte. Voor de verzending maken wij gebruik van de services van DPD. Pakketten langer dan 170 cm. worden per koerier naar je toegezonden. De levertijd is vanwege dit transport ca. 2 dagen langer, ca. 12-14 werkdagen.

Vragen?

Heb je vragen over de levertijd, het pakket of andere vragen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn tijdens werkdagen bereikbaar via tel. (+31) 0172 230641 of via de online chat.