Tuinposters

Jouw terras, tuin, schutting versier je natuurlijk met een mooie tuin poster van YouPri.

Naast een mooi gazon, terras, overkapping of andere mooie tuinaanpassingen kan een tuinposter net even meer sfeer creëren. YOUPRI heeft een uitgebreide collectie met tuinposters, zodat er vast een tuinposter bij zit die je zoekt.

Je kunt ervoor kiezen om de poster te bevestigen met speciale spanhaken, maar er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden.

Het kan ook prima met ‘tyrips’ of zelfs met ‘nietjes’ vastgezet worden.
De poster heeft er in ieder geval niet onder te leiden, want eenmaal op zijn plek dan blijft hij heel erg mooi qua kleur en beeld.

Bestel jouw persoonlijke tuinposter

Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft het formaat van de gewenste tuinposter aan en daarna kies je of je ogen (kunststof ringen) in de poster wilt.

De ogen worden om de 30 cm geplaatst, zodat de poster mooi strak hangt. Daarnaast kun je ook aangeven of je er eventueel spanners bij wilt bestellen. Wil je de tuinposter liggend of juist staand, dan kun je dit ook aangeven.

Andere wensen?

In onze webshop vind je diverse formaten, zodat je zelf kunt bepalen welke het beste bij je past.

Mocht het formaat dat je wenst er desondanks toch niet bij staan? Geen probleem; vrijwel iedere tuinposter kan op maat gemaakt worden. Je kunt hiervoor een mail sturen en wij verzorgen graag de rest.

Weerbestendig

Bewezen kleurbehoud
gedurende ca. 2 jaar.

Opties

Spanhaken en ogen zijn
los bij te bestellen.

Materiaal

Hoogwaardig materiaal geschikt
voor buiten en binnen.

Heb je zelf een foto?

Je wilt graag jouw eigen foto op een tuinposter?
Dat kan! Klik hier om jouw tuinposter met eigen foto te bestellen.

Tuinposter eigen foto


Meer informatie of wil je graag een andere maat tuinposter?

Je kunt tijdens werkdagen contact met ons opnemen via (+31) 0172 230641 of chat online. Een mail sturen kan natuurlijk ook.

Winkelwagen
Scroll naar top