TUINPOSTER op maat

geef jouw tuin een extra eyecatcher!

Jouw tuin versier je natuurlijk met een mooie tuinposter van YouPri.​

Naast een mooi gazon, terras, overkapping of andere mooie tuinaanpassingen kan een tuinposter net even meer sfeer creëren. YOUPRI heeft een uitgebreide collectie met tuinposters, zodat er vast een tuinposter bij zit die je zoekt.Die ene ‘lelijke muur’ bedekken, een schutting die wel ‘iets aan decoratie’ kan gebruiken, of een wanddecoratie in de overkapping van je tuinhuis.

Een tuinposter met fotoprint geeft je dat vakantiegevoel als je bijvoorbeeld kiest voor een tuinposter Mediterraans straatje. Of houd je liever van een bosachtige omgeving dan is de tuinposter Zonnig bos misschien precies wat je zocht?

Bestel jouw persoonlijke tuinposter

Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft het formaat van de gewenste tuinposter aan en daarna kies je of je ogen (kunststof ringen) in de poster wilt. De ogen worden om de 30 cm geplaatst, zodat de poster mooi strak hangt. Daarnaast kun je ook aangeven of je er eventueel spanners bij wilt bestellen. Wil je de tuinposter liggend of juist staand, dan kun je dit ook aangeven.

Populaire tuinposters

Een poster ophangen

Tuinposters kun je op verschillende manieren bevestigen. Net wat voor jou het handigste is. Sommigen kiezen ervoor om juist geen haken en ogen te nemen, omdat ze het tuindoek liever met ‘nietjes’ in de schutting bevestigen, of een mooi houten frame maken waardoor de tuinposter nog meer een eyecatcher in de tuin wordt.

De poster heeft er in ieder geval niet onder te leiden, want eenmaal op zijn plek dan blijft hij heel erg mooi qua kleur en beeld. Andere daarentegen, willen liefst een ‘zo compleet mogelijke’ tuinposter; dus met haken en ogen. Dit maakt het makkelijker om het tuindoek bijvoorbeeld in een aluminium frame te hangen, of aan een houten schutting te bevestigen.

Beeld bepalend

Het beeld dat je kiest, wordt altijd verschaald. Dat houdt in dat wanneer je kiest voor een formaat tuinposter van bijvoorbeeld 300 x 100 cm de afbeelding ook naar dat formaat gemaakt wordt, wel in de juiste verhoudingen uiteraard. Het kan daardoor voorkomen dat bepaalde delen juist niet zichtbaar zijn. Wij letten wel op dat de belangrijkste elementen van de foto goed zijn en wanneer dit niet het geval zou zijn, dan melden we dat zeker.

Ander formaat tuinposter?

In onze webshop vind je diverse formaten, zodat je zelf kunt bepalen welke het beste bij je past. Mocht het formaat dat je wenst er desondanks toch niet bij staan? Geen probleem; vrijwel iedere tuinposter kan op maat gemaakt worden. Je kunt hiervoor een mail sturen en wij verzorgen graag de rest.

Tuinposter met eigen foto?

Een bijzonder moment die je graag wilt vastleggen op een tuinposter? Natuurlijk! Ook dit is mogelijk. Heel eenvoudig door het uploaden van jouw foto en wij maken er een mooie tuinposter met eigen foto van. Leuk idee om cadeau te doen of gewoon voor jezelf.
Tuinposter eigen foto

Meer informatie of wil je graag een andere maat tuinposter?

Je kunt tijdens werkdagen contact met ons opnemen via (+31) 0172 230641 of chat online. Een mail sturen kan natuurlijk ook.
error: De afbeelding is beveiligd!