Block

Lampenkappen

unieke sfeerverlichting
met foto of patronen

Vaak is een nieuwe lampenkap al voldoende om weer te kunnen genieten van jouw sfeerverlichting. Je vindt in onze collectie tal van mogelijkheden.

Uitgebreide collectie

Een lampenkap kiezen lijkt misschien makkelijk maar is toch altijd heel persoonlijk. YOUPRI heeft een ruime collectie waar je vast iets vindt. Bijvoorbeeld een lampenkap voor de woonkamer, keuken en slaapkamer of een mooie lamp voor de babykamer. Daarnaast kun je ook een lampenkap met jouw eigen foto(‘s) of zelfs een lampenkap met logo laten maken; hoe ‘cool’ is dat?!

Eigen lampenkap productie

Een bedrukte lampenkap is voorzien van een afbeelding of tekst. En is als decoratief element voor de kamer een echte eyecatcher. Niets uit de collectie van YOUPRI is standaard. Wij produceren zelf in eigen huis alle lampenkappen. Zo heb je zeker een bijzondere lamp voor in huis, kantoor of winkel.

Sfeerverlichting in de woonkamer

Het lijkt zo makkelijk verlichting, maar toch is het een van de moeilijkste keuzes die je moet maken. Waar zijn de lichtpunten in je woonkamer en wat past waar? Gebruik je een lamp om te lezen of boven de eettafel? Kies je voor sfeer of juist functionaliteit? Dat zijn zoal drie vragen die je eerst moet beantwoorden. Alles draagt bij aan de sfeer in de woonkamer. Voor iedere smaak is er wel een lampenkap te vinden. Functioneel en mooi om naar te kijken!

Zoek je een leuke lampenkap voor de kinderkamer?

Onze collectie bestaat uit lampen met vrolijke prints voor de babykamer en kinderkamer. Jouw zoon of dochter wil vast ook zo’n leuke lamp met dierenprint of een andere stoere lamp in de slaapkamer. Om het zoeken makkelijker te maken, hebben wij de lampen onderverdeeld in leeftijden.

Jouw unieke lampenkap bestellen?

In het bestelmenu kun je het formaat frame aangeven. Je hebt daarbij ook de mogelijkheid voor een hangend of staand model frame. De afbeelding die je kiest wordt verschaald naar het formaat van de diameter van de lamp. Wij houden uiteraard zoveel mogelijk rekening met het beeld. Dat wat belangrijk is, moet natuurlijk goed zichtbaar zijn.

Slide
Hoogte van de lampenkap
vertical_align_center
Ø 20 cm – hoogte ca. 15 cm
vertical_align_center
Ø 30 cm – hoogte ca. 21 cm*
vertical_align_center
Ø 40 cm – hoogte ca. 30 cm*
vertical_align_center
Ø 50 cm – hoogte ca. 34.5 cm*
vertical_align_center
> Ø 50 cm – op aanvraag

*De aangegeven hoogtes zijn indicatief. Zoals al gezegd wij maken alles zelf, zodoende kunnen wij op verzoek ook de hoogte van de lampenkap aanpassen.

En heb je nog grotere lampenkappen nodig? Bel dan (+31) 0172 230641, chat of mail. Wij bieden deze namelijk niet standaard in de shop aan. Het vervoer van dergelijke grote lampenkappen is te kwetsbaar. Deze kunnen wij alleen verzenden via een speciale koeriersdienst.

Netsnoer

Voor hangende lampenkappen bieden wij de mogelijkheid om een netsnoer bij te bestellen.

nestnoer wit
nestnoer wit
netsnoer zwart
netsnoer zwart
Wat is een diffuser?

Wil je liever geen direct licht, dan kun je kiezen voor een diffuser of blender.

Een blender of ook wel diffuser genoemd, is een ring met stof die in de lampenkap geplaatst wordt. Deze zorgt ervoor dat het licht 'getemperd' wordt en ook zie je dan geen fitting aan de onderzijde van de lamp. Verkrijgbaar bij de diameters 30 en 40 cm hangend.

diffuser blender

Het begint met een mooie print! Jij kiest wat je op jouw lamp wilt hebben en wij maken het helemaal voor jou.

  • Wij maken al onze lampenkappen zelf.
  • Je kunt een lampen personaliseren met eigen foto of foto’s.
  • Of als verlichting voor jouw bedrijf kies je voor een lampenkap met logo
  • Wij produceren alles op een milieuvriendelijke en duurzame wijze.
  • Bovendien heb je jouw lamp snel in huis!
lampenkap collage

Koester herinneringen en kies voor een lampenkap met foto(‘s)!

Dit is een bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag, of voor de ‘juf van school’. YOUPRI maakt de fotocollage voor jouw lamp, zodat dit een echt bijzondere en unieke sfeerverlichting voor de ruimte wordt.

Gepersonaliseerde lampenkappen nodig voor jouw project?

Ben je interieurstylist, binnenhuisarchitect, creatief designer of heb je voor jouw bedrijf of een ander speciaal project een bedrukte lampen nodig? Neem vooral contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij werken graag samen en helpen je jouw opdracht te realiseren.

Interesse en wil je eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen pagina. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar boven