Block

Lampenkappen

unieke sfeerverlichting met foto of patronen

kies de diameter
voor hangend en staand
kies een foto of patroon
van klassiek tot modern
ook met eigen foto's
onze designers maken jouw collage

Vaak is een nieuwe lampenkap al voldoende om weer te kunnen genieten van jouw sfeerverlichting. Je vindt in onze collectie tal van mogelijkheden.

Uitgebreide collectie

Een lampenkap kiezen lijkt misschien makkelijk maar is toch altijd heel persoonlijk. YOUPRI heeft een ruime collectie waar je vast iets vindt. Bijvoorbeeld een lampenkap voor de woonkamer, keuken en slaapkamer of een mooie lamp voor de babykamer. Daarnaast kun je ook een lampenkap met jouw eigen foto(‘s) of zelfs een lampenkap met logo laten maken; hoe ‘cool’ is dat?!

Eigen lampenkap productie

Niets uit de collectie van YOUPRI is standaard. Wij produceren zelf in eigen huis alle lampenkappen. Zo heb je zeker een bijzondere lamp voor in huis, kantoor of winkel.

Zoek je een gezellige lamp voor de kinderkamer?

Onze collectie bestaat uit lampen met leuke prints voor de babykamer en kinderkamer. Jouw zoon of dochter wil vast ook zo’n leuke lamp met dierenprint of een andere stoere lamp in de slaapkamer. Om het zoeken makkelijker te maken, hebben wij de lampen onderverdeeld in leeftijden.

Jouw unieke lampenkap bestellen?

In het bestelmenu kun je het formaat frame aangeven. Je hebt daarbij ook de mogelijkheid voor een hangend of staand model frame. De afbeelding die je kiest wordt verschaald naar het formaat van de diameter van de lamp. Wij houden uiteraard zoveel mogelijk rekening met het beeld. Dat wat belangrijk is, moet natuurlijk goed zichtbaar zijn.

Andere opties

Voor hangende lampenkappen bieden wij de mogelijkheid om een netsnoer bij te bestellen. En heb je een kleine fitting, dan kun je er ook een zogenaamde fittingverkleiner bijbestellen. Deze verkleiner zorgt ervoor dat je de lampenkap kunt gebruiken voor vrijwel iedere standaard.

Blender/Diffuser wat is dat?

Wil je liever geen direct licht, dan kun je kiezen voor een diffuser of blender. Een blender of ook wel diffuser genoemd, is een ring met stof die in de lampenkap geplaatst wordt. Deze zorgt ervoor dat het licht ‘getemperd’ wordt en ook zie je dan geen fitting aan de onderzijde van de lamp. Verkrijgbaar bij de diameters 30 en 40 cm hangend.

De afmetingen:

Ø 20 cm – hoogte ca. 15 cm*
Ø 30 cm – hoogte ca. 21 cm*
Ø 40 cm – hoogte ca. 30 cm*
Ø 50 cm – hoogte ca. 34.5 cm*
> Ø 50 cm – op aanvraag

*De aangegeven hoogtes zijn indicatief. Zoals al gezegd wij maken alles zelf, zodoende kunnen wij op verzoek ook de hoogte van de lampenkap aanpassen. En heb je nog grotere lampenkappen nodig? Bel dan (+31) 0172 230641, chat of mail. Wij bieden deze namelijk niet standaard in de shop aan. Het vervoer van dergelijke grote lampenkappen is te kwetsbaar. Deze kunnen wij alleen verzenden via een speciale koeriersdienst.

Kies je voor YouPri dan:

  • maken wij de lampenkap speciaal voor jou
  • kun je ook een foto lampenkap met eigen foto’s bestellen
  • kun je ook persoonlijke voorkeuren aangeven
  • kies je voor een product dat op een milieuvriendelijke en duurzame wijze is geproduceerd
  • heb je de lamp snel in huis!

Koester herinneringen en kies voor een lampenkap met foto(‘s)!

Dit is een bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag, of voor de ‘juf van school’. YOUPRI maakt de fotocollage voor jouw lamp, zodat dit een echt bijzondere en unieke sfeerverlichting voor de ruimte wordt.

Projecten?

Ben je interieurstilist, binnenhuisarchitect, creatief designer of heb je voor jouw bedrijf of een ander speciaal project (meerdere) lampenkappen nodig? Neem vooral contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij werken graag samen en helpen je jouw opdracht te realiseren.

Interesse en wil je eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen pagina. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar top