FAQ Veelgestelde vragen2020-06-05T17:42:09+02:00

FAQ- Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over het product dat je graag wilt kiezen. In onze FAQ (veelgestelde vragenlijst) kun je de meest voorkomende vragen vinden, die onze klanten aan ons hebben gesteld. Heb je zelf een vraag die niet in deze lijst voorkomt, dan kun je deze uiteraard aan ons stellen. Je kunt ons tijdens werkdagen bereiken via telefoonnummer(+ 31) 0172 230641, online met ons chatten of een mail sturen.

Ik heb een product besteld en zou een gratis drukproef krijgen maar deze heb ik nog niet ontvangen?2021-07-22T14:09:18+02:00

Als je de drukproef niet hebt ontvangen, betekent het niet dat wij deze niet hebben toegezonden, maar dat deze mogelijk in de ‘spam’ terecht is gekomen. Ons advies is, voordat je contact met ons opneemt, eerst even in de ‘spambox’ van jouw mail te kijken of de mail met de omschrijving ‘digitale drukproef’ is ontvangen.

Ik wil een fotobehang collage laten maken maar kan ik eerst een digitale drukproef ontvangen voordat ik ga bestellen?2021-08-31T10:17:26+02:00
Aangezien het maken van een behang collage een heel tijdrovende klus is, alles wordt namelijk voor iedere klant op maat gemaakt, maken wij voorafgaand aan de bestelling geen digitale drukproeven. Is de bestelling geplaatst dan maken wij het behang op en je ontvangt dan een drukproef. Die kun je vervolgens weer aan laten passen. Net zolang totdat het is geworden zoals je voor ogen had.
Er zijn dus heel veel momenten om met ons af te stemmen. Uiteindelijk werken we toe naar een behang waar je nog lang van kunt genieten!
Kan ik ook voor het maken van een tuinposter een eigen foto aanleveren?2021-08-31T10:20:49+02:00

Ja dat kan! Belangrijk is wel dat de kwaliteit hoog genoeg is. Afbeeldingen direct van internet gekopieerd zijn dat niet en zijn ongeschikt voor een groot formaat.

Ik zie het formaat tuinposter er niet bij staan. Kan ik toch een ander formaat bestellen?2020-06-05T17:46:23+02:00

Ja, meestal is dat mogelijk. Je kunt een mail naar ons sturen zodat wij je kunnen informeren.

Ik heb mijn spanners voor de tuinposter ontvangen maar mijn tuinposter nog niet?2020-06-05T17:40:54+02:00

Dat kan. Wij versturen de materialen los van elkaar. Je ontvangt op een later moment jouw tuinposter. De levertijd is ongeveer 5-7 werkdagen.

Tips & trics2020-03-30T13:04:04+02:00

Matchen met jouw kleur?

De tip is om eerst jouw fotobehang aan te schaffen en dan de kleur hierop af te stemmen. Vaak wordt er juist andersom gedacht, dus eerst verven en dan de rest aanschaffen, maar om kleurverschillen te voorkomen, is het dus beter om jouw kleur af te stemmen op ons product. Waarom? Omdat de kleuren altijd anders kunnen uitvallen dan de verf op de muur.

Donker fotobehang besteld, maar hoe zit het met zichtbare naden?

Optie 2:

Een andere mogelijkheid is om de ondergrond eerst te voorzien van een kleur die in het behang voor komt. Je kunt dan beter eerst jouw muur van een onderlaag voorzien die in dezelfde kleur is als het fotobehang. Als de onderlaag goed droog is, dan pas het fotobehang bevestigen. Mocht het behang ‘wijken’, dan is dit minder opvallend dan wanneer de muur wit zou zijn.

bijwerken van de muur
Optie 3:

Je kunt het behang bestellen mét overlap. De overlap valt dan over de baan heen en die kun je dan vervolgens al dan niet zelf netjes doorsnijden*. De overlap zorgt ervoor dat je geen ‘witte naden’ ziet. De kans dat je ‘witte naden’ ziet is namelijk aanwezig als je het behang stuitend plakt. Het behang kan krimpen en daardoor zie je dus een witte ondergrond (mocht je deze niet in de kleur van het fotobehang hebben gemaakt).

*De truc is om in het midden van de overlap, tussen de 2 aangebrachte behangbanen, de banen recht door te snijden. Je kunt hierbij gebruik maken van een waterpas. Je haalt daarna de losse gedeeltes er voorzichtig uit en plakt vervolgens de lagen die je hebt opgetild weer terug op de muur. Je kunt het aanrollen met een speciale behang nadenroller. Daarna kun je vervolgen met de volgende behangbaan en de stappen herhalen.

Dankzij deze methode zijn de naden in je fotobehang nauwelijks zichtbaar. Bovendien hoef je niet perfect recht te snijden, want de overlap zorgt ervoor dat de afbeelding geen ‘fouten’ vertoont.

Optie1 1:

Soms wijken de naden doordat het behang krimpt. Dit heeft te maken met temperatuurverschillen of omdat het net niet nauwkeurig genoeg geplakt is (dat kan iedereen overkomen ;) Een tip is dan om de naden in te kleuren. Je kunt daarvoor een kleur nemen die in het behang voorkomt en de naden licht met dezelfde tintkleur inkleuren. Zo zie je minder van de witte naad, mocht de ondergrond wit zijn uiteraard.

behang double cut
Hoe moet ik het behang aanbrengen?2020-05-02T11:24:39+02:00

Wij adviseren je voordat je gaat behangen altijd eerst grondig (!) de instructies te lezen. Veel mensen zijn ‘deskundig’ maar vooral met het pre-pasted fotobehang zijn ook ‘deskundige’ niet gewend om te gaan. Dit behang heeft al een lijmlaag die geactiveerd wordt na contact met water en vaak willen de deskundige behangers direct met lijm aan de slag…

Daarom eerst goed kijken/lezen en dan kun je rustig aan de gang. Neem de tijd en zorg voor een goede voorbereiding!

Hier vind je onze behanginstructies. Kijk goed naar welke soort behang je hebt gekozen voor het bijpassende filmpje.

Waarop kan ik een deursticker plakken?2021-08-31T10:12:30+02:00

Een deursticker kun je op verschillende, goed voorbehandelde (!) oppervlaktes plakken, bijvoorbeeld paneeldeuren of kunststof deuren. Belangrijk is wel dat de deur glad is en dat deze voldoende vetvrij is gemaakt om een goede hechting te kunnen garanderen.

Op onbehandeld hout adviseren wij geen deursticker te plakken. Door de structuur hecht de deursticker niet of onvoldoende op de ondergrond.

Kan ik mijn product ook in zwartwit bestellen?2020-02-19T14:58:28+01:00

Je kunt in jouw bestelling aan het einde in de rubriek opmerkingen aangeven dat je de afbeelding in zwart/grijs/wit wilt.

Belangrijk!

Let er wel op dat zwart/grijs/wit nooit helemaal zwart/grijs/wit zijn. Dit komt omdat de printkleuren worden samengesteld uit 4 kleuren waardoor de kleuren zwart/grijs/wit kleuren bij benadering zijn. Het kan zijn dat de kleuren anders overkomen. In de digitale drukproef krijg je schermkleuren te zien, deze kunnen weer anders zijn, dan je op de uiteindelijke print te zien krijgt.

Wanneer je aangeeft dat je het fotobehang in zwart/grijs/wit wilt hebben, dan ga je automatisch akkoord met bovenstaande!

Ik heb een patroon gezien en deze wil ik graag in een andere maat, kan dat?2021-08-31T10:23:33+02:00

Ja, dat is vaak wel mogelijk! De patronen die op de shop staan zijn een indicatie. We kunnen patronen vaak nog groter of kleiner maken en zelfs ook nog hier en daar op maat aanpassen. Heb je dus iets gezien en wil je toch net even iets anders, dan kun je dit via e-mail aanvragen.

Waarom zou ik voor pre-pasted fotobehang kiezen?2021-05-27T12:05:46+02:00

Wij bieden verschillende typen fotobehang aan. Het pre-pasted fotobehang heeft een achterzijde met een geïntegreerde lijmlaag. Deze wordt geactiveerd na contact met water. Je hebt dus geen behanglijm nodig. Dit is een heel eenvoudig te verwerken fotobehang. Geschikt voor gladde ondergronden. De muur dient heel glad te zijn. Is dit niet het geval dan zijn de oneffenheden zichtbaar. De print wordt in dit type heel scherp weergegeven.

Niet voor:

 • Plakken over glasvezel- of vliesbehang.
 • Plakken op een ondergrond waarin siliconen zijn verwerkt.
 • Wanden die niet of niet juist zijn voorbehandeld. Een primer is altijd belangrijk om te gebruiken i.v.m. de hechting van het materiaal.
 • Wanden in nieuwbouw woningen die niet of niet voldoende zijn voorbehandeld. Doordat de wanden in nieuwbouwwoningen een grote ‘zuigende’ werking hebben, nemen ze ook veel vocht op van het water dat in de lijmlaag zit. Daardoor kan het behang niet goed hechten op de onderlaag.

Het behang kan wat bellen vertonen tijdens het aanbrengen, deze kunnen direct worden gladgestreken door het behang even op die plek los te maken en opnieuw te bevestigen. Belangrijk is dat het behang op alle plaatsen goed in contact met water wordt gebracht. Onze ervaring is dat de ene behanger het behang fantastisch vindt en de andere behanger het wat lastiger vindt om het te verwerken. Een goede voorbereiding is dus belangrijk.

Wil je toch meer informatie; laat het ons weten, wij helpen je graag verder.

Ik wil een canvas bestellen maar hoe zit het met de gekozen foto?2020-09-09T10:13:13+02:00

De foto die je kiest wordt verschaald naar het formaat canvas dat je hebt gekozen. Het kan dus betekenen dat bepaalde delen van de foto wegvallen. Wij houden er echter altijd rekening mee dat de delen die belangrijk zijn uiteraard wel getoond worden.

Rolgordijn montage2020-02-19T14:58:58+01:00
Waar moet ik op letten wanneer ik fotobehang op de muur wil plakken?2020-02-19T15:00:04+01:00

Vanwege de grote verscheidenheid aan oppervlakken en toepassingsmethoden is het advies om eerst goed te bekijken of je ook daadwerkelijk fotobehang kunt gaan plakken. Verschillende factoren zullen de hechting van een drukgevoelige lijm nadelig beïnvloeden, voorbeelden zijn:

 • Stoffige, vochtige, vuile, geoxideerde of gestructureerde oppervlakken.
 • Schimmelmuren.
 • Slechte hechting van de verf op de ondergrond.
 • Een te lage omgevingstemperatuur.
 • Verven met daarin vuilafstotende stoffen zoals siliconen.

YouPri is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het niet juist voorbehandelen of geschikt maken van de muren of ondergronden waarop het fotobehang geplakt wordt.

Hoe hoog wordt de lampenkap?2021-03-09T12:41:31+01:00

Hoe hoog wordt de lampenkap?

De hoogte van de lampenkap is bepaald door de diameter. Hieronder vind je een schema van de diameters/hoogte.

Ø 20 cm – hoogte ca. 15 cm
Ø 30 cm – hoogte ca. 21 cm
Ø 40 cm – hoogte ca. 30 cm
Ø 50 cm – hoogte ca. 34.5 cm
> Ø 50 cm op aanvraag

De opgegeven hoogtes zijn een indicatie.

Lampenkappen met een Ø 60 cm Ø 70 cm Ø 80 cm en Ø 90 cm kunnen op aanvraag voor je gemaakt worden.

Iedere lampenkap wordt met de hand gemaakt. Dat betekent ook dat we andere lampenkap hoogtes kunnen hanteren. Dus heb je een andere hoogte nodig; geef dat aan ons door, dan houden wij hier zoveel mogelijk rekening mee.

Is de sticker geschikt als muursticker?2020-02-19T15:00:47+01:00

Is de sticker ook geschikt als muursticker?

In principe kun je de sticker gebruiken als muursticker. Maar vooral bij nieuwbouw huizen, scholen of andere openbare ruimten wordt er vaak een speciale primer of vuilwerende coating op muren aangebracht. Onze ervaring is dat de sticker daardoor niet of onvoldoende kan hechten. Helaas zie je dit niet direct, maar pas als de sticker loslaat. Belangrijk is dus eerst vooraf goed te bepalen of je inderdaad een sticker op de onderlaag kunt plakken.

Kan ik mijn fotobehang ook met overlap bestellen?2021-09-10T15:57:37+02:00

Wanneer je fotobehang met overlap wilt, dan kun je dit apart in jouw bestelling vermelden. Wij plaatsen dit niet standaard in onze formulieren aangezien niet iedereen weet wat ermee bedoeld wordt. De ervaren behanger zal dit kunnen plakken en weet hoe hij hiermee om moet gaan. In het bestelformulier bij opmerkingen kun je apart even aangeven “behang met 2 cm overlap printen”

Hoe weet ik wat er nodig is voor een vergroting van een foto?2020-12-01T11:05:38+01:00

Wanneer je een foto vergroot wilt laten afdrukken, is het belangrijk dat je de resolutie van je foto kunt beoordelen. Hoe groter de afdruk wordt, hoe meer megapixels er nodig zijn voor een scherp resultaat.

Er zijn veel misverstanden over begrippen als ‘resolutie’ en ‘pixels’.

Resolutie

De kwaliteit van een foto is afhankelijk van het aantal pixels. De resolutie van een fotoafdruk wordt uitgedrukt in pixels per inch of pixels per centimeter. Dat is de maat voor de (technische) kwaliteit.

Let op! De resolutie die jouw camera aan de foto’s meegeeft in de EXIF-informatie (bijvoorbeeld 72 of 90) is een verzonnen getal en heeft geen enkele waarde. Een digitaal fotobestand heeft alleen pixels en géén afmeting in inches of centimeters. En dus ook geen pixels per inch of centimeter. Een digitaal bestand krijgt pas resolutie als hij wordt afgedrukt.

Pixels

Een pixel is het kleinste onderdeel (beeldpuntje) van een digitale foto. Het is belangrijk om te weten dat een pixel geen vaste afmeting heeft tot het moment dat hij wordt afgedrukt. Het formaat waarop de foto wordt afgedrukt, bepaalt de grootte van de pixel. Hoe meer pixels op een kleinere ruimte, hoe kleiner ze zijn en hoe scherper de foto. Daarom heb je meer pixels nodig voor een scherpe afdruk op een groter formaat. Bij een afbeelding van lage resolutie zijn de pixels heel groot en ziet u dit als vierkante blokjes (pixelatie).

Alleen aan het aantal pixels van een afbeelding kunnen we zien of een fotobestand groot genoeg is.

Het is af te raden om met bijvoorbeeld Photoshop extra pixels toe te voegen aan jouw afbeelding om zo een hogere resolutie te bereiken. Dit komt de kwaliteit van de afbeelding niet ten goede en is in veel gevallen onnodig.

Eh, waar hebben we het over?

Wij begrijpen dat dit lastig is, soms lijken foto’s mooi genoeg om af te drukken op grote formaten en dan blijkt het toch tegen te vallen. Vandaar beoordelen wij GRATIS jouw bestand. Stuur jouw digitale bestand,via deze link, met daarbij de gewenste formaten en om welke product het zou gaan en je ontvangt z.s.m. bericht van ons.

Is de deursticker makkelijk zelf aan te brengen?2020-02-19T15:09:11+01:00

Ja, de sticker is goed zelf aan te brengen. Belangrijk is wel dat de deur glad is en dat deze voldoende vetvrij is gemaakt om een goede hechting te kunnen garanderen. Kijk naar deze plakinstructie voor meer informatie. Neem de tijd en zorg voor een goede voorbereiding.

Deurstickers die geen beschermlaag hebben, zijn kwetsbaar met het aanbrengen. Ons advies is om dit met een daartoe geschikte rakel aan te brengen.

Voorwaarden bij bestellen

Deurstickers kunnen niet geretourneerd worden. Dit product is voor de klant op maat gemaakt, zie onze algemene voorwaarden. YouPri is niet aansprakelijk voor het onjuist voorbehandelen, aanbrengen, plakken van de deursticker. Dit is geheel voor eigen risico.

Zijn de deurstickers slijtvast?2020-02-19T15:03:03+01:00

De deurstickers kunnen wij, als je dit in de bestelling aangeeft, mat of glanzend lamineren. Dit is een extra beschermlaag. Het zorgt ervoor dat de sticker beter beschermt is tegen invloeden van buitenaf. Vanzelfsprekend is ook de extra bescherming afhankelijk van de mate en hoe de sticker gebruikt wordt.

Deurstickers die geen beschermlaag hebben, zijn kwetsbaar met het aanbrengen. Ons advies is om dit met een daartoe geschikte rakel aan te brengen.

Voorwaarden bij bestellen

Deurstickers met of zonder beschermlaag kunnen niet geretourneerd worden. Dit product is voor de klant op maat gemaakt. YouPri is niet aansprakelijk voor het onjuist voorbehandelen, aanbrengen, plakken van de deursticker. Dit is geheel voor eigen risico.

Waarom zijn de behangnaden zichtbaar?2021-08-31T09:34:30+02:00

Het fotobehang bestaat uit behangbanen. Deze zijn gesneden. Behangpapier is altijd wit. Bij een donkere afbeelding zullen behangnaden altijd meer zichtbaar zijn dan bij lichte afbeeldingen. Dit heeft ook te maken met hoe goed het behang geplakt wordt.

bijwerken van de muur
Tip 1:

Een mogelijkheid is om de ondergrond eerst te voorzien van een kleur die in het behang voor komt. Je kunt dan beter eerst jouw muur van een onderlaag voorzien die in dezelfde kleur is als het fotobehang.

Als de onderlaag goed droog is, dan pas het fotobehang bevestigen. Mocht het behang ‘wijken’, dan is dit minder opvallend dan wanneer de muur wit zou zijn.

Tip 2:

Je kunt het behang bestellen mét overlap. De overlap valt dan over de baan heen en die kun je dan vervolgens al dan niet zelf netjes doorsnijden*. De overlap zorgt ervoor dat je geen ‘witte naden’ ziet. De kans dat je ‘witte naden’ ziet is namelijk aanwezig als je het behang stuitend plakt. Het behang kan krimpen en daardoor zie je dus een witte ondergrond (mocht je deze niet in de kleur van het fotobehang hebben gemaakt).

*De truc is om in het midden van de overlap, tussen de 2 aangebrachte behangbanen, de banen recht door te snijden. Je kunt hierbij gebruik maken van een waterpas. Je haalt daarna de losse gedeeltes er voorzichtig uit en plakt vervolgens de lagen die je hebt opgetild weer terug op de muur.

Je kunt het aanrollen met een speciale behang nadenroller. Daarna kun je vervolgen met de volgende behangbaan en de stappen herhalen.

Dankzij deze methode zijn de naden in je fotobehang nauwelijks zichtbaar. Bovendien hoef je niet perfect recht te snijden, want de overlap zorgt ervoor dat de afbeelding geen ‘fouten’ vertoont.

behang double cut
Tip 3:

Soms wijken de naden doordat het behang krimpt. Dit heeft te maken met temperatuurverschillen of omdat het net niet nauwkeurig genoeg geplakt is (dat kan iedereen overkomen ;) Een tip is dan om de naden in te kleuren. Je kunt daarvoor een kleur nemen die in het behang voorkomt en de naden licht met dezelfde tintkleur inkleuren. Zo zie je minder van de witte naad, mocht de ondergrond wit zijn uiteraard.

Moet ik muren/wanden voorbehandelen?2020-02-19T15:05:23+01:00

Voordat je begint met behangen is het belangrijk om de ondergrond goed voor te behandelen. Dit voorkomt dat het behang niet of onvoldoende hecht op de ondergrond.

Wij adviseren om een goede primer (die de zuigkracht wegneemt) te gebruiken, vooral bij wanden in nieuwbouw huizen. Laat u vooraf eerst goed informeren bij de aannemer, bouwmarkt of schilder/behanger.

Hoe weet ik of mijn eigen foto scherp genoeg is?2020-02-19T15:13:08+01:00

De scherpte van een afbeelding wordt mede bepaald door het aantal beeldpunten, ook wel pixels genoemd. Hoe meer pixels je afbeelding bevat, hoe scherper de foto.

Een scherpe foto, met veel pixels, heeft een hoge resolutie. Een minder scherpe foto met weinig pixels heeft een lage resolutie. Pixels? Bij één megapixel spreken we over 1 miljoen pixels. Om het aantal megapixels van de gehele afbeelding te berekenen, vermenigvuldig je het aantal pixels van de breedte met het aantal pixels van de lengte. Zo kan een afbeelding bijvoorbeeld 3000 pixels breed zijn en 2000 pixels lang. Het aantal megapixels is dan 3000×2000 is 6 miljoen pixels, met andere woorden 6 megapixels. De foto heeft dan een vrij hoge resolutie van 6 megapixels.

Je kunt jouw foto door ons laten beoordelen, mocht je niet zeker zijn van de kwaliteit.

Upload 1 tot max. 3 foto’s voor een gratis controle
Hoe weet ik of ik een hangende of een staande lampenkap moet bestellen?2020-02-19T15:12:54+01:00

Een hangende lampenkap is voor een lampfitting die aan het plafond hangt. Een staande lampenkap is voor een fitting op een lampenvoet.

Op welke ondergrond kan ik de sticker plakken?2020-02-19T15:12:37+01:00

Sticker opplakken

Een sticker kun je op verschillende, goed voorbehandelde (!) oppervlaktes plakken. Belangrijk is dat de ondergrond glad en voldoende vetvrij is gemaakt om een goede hechting te kunnen garanderen.

Op onbehandeld hout adviseren wij geen stickers te plakken. Door de structuur hecht de sticker niet of onvoldoende op de ondergrond.

Wat als er toch bubbels in de sticker komen?2020-02-19T15:24:15+01:00

Mocht het opplakken van de sticker toch lastiger gaan dan je had gedacht en er ontstaan bubbels, dan kun je deze voorzichtig proberen glad te strijken m.b.v. een föhn. De sticker wordt dan warm en is daardoor beter in vorm te krijgen. Je kunt de föhn langzaam over de plek van de bubbels bewegen. Let op! niet te dichtbij en niet te lang op één plek houden.

Lukt dit niet en ontstaan er alsnog kleine bubbels, dan kun je nadat je de sticker hebt geplakt ook met een speld het kleine(!) bubbeltje inprikken en vervolgens met een rakel gladstrijken.

Waar moet ik op letten als ik de maten voor een rolgordijn opmeet?2020-02-19T15:23:41+01:00

Wanneer je kiest voor ‘in de dag’ (= in het kozijn) kan er tussen het raam en het kozijn een ‘streepje licht’ in de ruimte komen. Zeker wanneer je weinig lichtinval wilt hebben zou het een overweging zijn om het rolgordijn ‘op de dag’ (= op het kozijn) te monteren.

Houd ook rekening met eventuele obstakels, zoals: vensterbanken, klink of uitzetarmen. Meten = weten en door dit goed van te voren na te kijken, scheelt het een hoop ergernis achteraf.

Rolgordijn Meet instructie
rolgordijn bevestigingsonderdelen
Waarom zit er verschil in de drieuik canvasdoeken?2020-09-09T10:20:13+02:00

De afbeelding voor een drieluik canvas wordt geplaatst op basis van de gekozen canvas formaten. Per canvas wordt het materiaal ‘omgewerkt’ daardoor kan een marginaal verschil ontstaan. Het uiteindelijke beeld van de 3 canvas luiken naast elkaar is bepalend. Dit vormt een geheel.

Hoe plak ik een deursticker? Kijk hier naar de animatie…2020-03-30T12:27:43+02:00

Je hebt een deursticker besteld en nu wil je natuurlijk graag aan de slag…
Om je op weg te helpen kun je deze animatie even goed bekijken.

Waarom zou ik kiezen voor vliesbehang?2020-02-19T15:26:43+01:00

Het vliesbehang is verkrijgbaar in verschillende texturen, fijn, grof en leatherlook. Je brengt het behang aan door eerst de muur in te lijmen met behanglijm voor vliesbehang. Door de structuren in het behang geeft het de print een extraatje. De fijne structuur kan omschreven worden als textiel en de grove structuur als penseelstrepen. Voor ieder interieur past wel een type behang. Dit vliesbehang kun je afnemen met een licht vochtige doek.

Voor:
 • Muren geschilderd met latex
 • Wandpanelen óók van kunststof
Niet aanbevolen, maar wel mogelijk:
 • Plakken over glasvezel- of vliesbehang

In de praktijk plakken wij zelf ook over dit behang heen, maar het heeft zeker niet onze voorkeur! De hechting van het materiaal is altijd een moeilijk in te schatten factor. Je weet eigenlijk pas zeker of het blijft zitten, de volgende dag…

Wanneer je er toch voor kiest,  is ons advies om een zeer goed hechtende behanglijm te gebruiken. De muur per baan in te lijmen en (indien nodig) net voor het aanbrengen van een baan vliesbehang, de muur nogmaals van lijm te voorzien.

Het plakken van YouPri vliesbehang over glasvezel- of vliesbehang is geheel voor eigen risico.

Niet mogelijk:

 • Plakken op een ondergrond waarin siliconen zijn verwerkt

Wil je toch meer informatie; laat het ons weten, wij helpen je graag verder.

 

Is de deursticker geschikt voor buiten?2020-02-19T15:25:15+01:00

Jazeker! De sticker is geschikt voor binnen én buiten.

Fotobehang op maat gemaakt2020-02-19T15:27:38+01:00

Ieder fotobehang wordt door ons op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf veel kunt aangeven, zoals breedte, lengte en eventuele objecten die ervoor zorgen dat het geen standaard fotobehang zal zijn. Wij zijn hierin gespecialiseerd, dus heb je specifieke wensen, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Kan ik mijn behang beschadigen tijdens het aanbrengen?2020-02-19T15:27:12+01:00

Ja, je kunt het behang beschadigen tijdens het aanbrengen. Het behang moet zorgvuldig aangebracht worden, zonder veel kracht en druk. Daarnaast is het ook niet verstandig om (extreem) te gaan vrijwen over het materiaal aangezien de print daardoor kan vervagen of zelfs verdwijnen. Het behang wordt geprint met inkten op waterbasis.

Waarom ontvang ik nog geen track & trace van mijn bestelling?2020-10-13T11:53:31+02:00

Wij produceren onze producten per week. De bestellingen worden op maandag de week erna voor verzending (*) bij de pakketdienst aangeboden. Op dat moment ontvang je ook de track & trace code om je zending te kunnen volgen.

Mocht een digitale drukproef niet voor akkoord zijn gemeld, dan schuift de bestelling door naar de productie van de week erna. De bestelling wordt dan ook weer op de maandag erop volgend voor verzending (*) aangeboden.

(*) Uitzonderingen in levering worden via mail gemeld. 

Wat moet ik doen voordat ik begin met het fotobehang?2020-02-19T15:33:23+01:00

Ons advies is om je eerst goed voor te bereiden! Bekijk deze animatie(s) voor het type behang van jouw keuze.

Dit houdt onder meer in dat je de muur eerst goed voorbehandelt, eventueel met speciaal primer/voorstrijkmiddel. Uiteraard alle oneffenheden verwijderen. Doe je dit niet, dan heb je kans dat je dit er doorheen ziet.


YouPri is niet aansprakelijk voor het niet of onjuist voorbehandelen van wanden of muren of het niet afdekken van de vloer, waardoor schade zou kunnen ontstaan.

Is de afdruk hetzelfde als wat op mijn scherm staat?2020-02-19T15:30:23+01:00

NEE! Wij kunnen helaas niet exact hetzelfde afdrukken als wat jij op het scherm ziet. Dit heeft te maken met de instellingen van jouw beeldscherm en onze printerinstellingen. Printkleuren zijn altijd verschillend t.o.v. een (computer)scherm. Daarnaast is printen een heel delicaat proces. Van invloed zijn temperatuur / materiaalkeuzes en eventuele nabewerkingen aan het product. Dit allemaal tezamen kan zijn uitwerking hebben op kleuren.


YouPri kan daarom ook niet aansprakelijk gesteld worden voor enige afwijkingen in kleuren/afbeeldingen. De afbeeldingen in onze webshop zijn puur en alleen indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kettingbediening links of rechts?2020-02-19T15:29:00+01:00

Om het rolgordijn naar boven en beneden te laten rollen is een aluminium ketting bijgeleverd. De ketting kan zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde in het rolmechaniek gehangen worden. De rolgordijnen kunnen daardoor zowel links als rechts bediend worden.

rolgordijn bevestigingsonderdelen
Hoe meet ik de maten van het rolgordijn op?2020-02-19T15:37:33+01:00

Om de maten van het rolgordijn te bepalen is het belangrijk om eerst duidelijk te hebben of je het rolgordijn ‘in de dag’ (= in het kozijn) of ‘op de dag’ (op het kozijn) wilt hebben.

Vervolgens meet je de totale maat die je nodig hebt (in cm’s) breedte en hoogte. Wij maken het doek vervolgens gratis op de juiste breedte. Ook ontvang je altijd eerst een digitale drukproef, dus mochten de maten afwijken, dan kun je dit altijd nog even aan ons doorgeven.

Kan ik het fotobehang in mijn keuken gebruiken?2020-09-09T09:52:04+02:00

Ja, het behang is ook voor keuken geschikt. Uiteraard kan het behang een bepaalde vochtwaarde hebben en niet doorweekt nat worden. Waterdruppels hebben verder geen negatief effect op het behang. Het behang is niet geschikt als ‘achterwand’ voor in de keuken. Dan adviseren wij om een beschermlaag voor het behang te plaatsen.

Wat als ik verkeerde gegevens heb ingevoerd tijdens mijn bestelling?2020-02-19T15:37:45+01:00

Verkeerde gegevens ingevoerd?

Neem dan direct contact met ons op en bel +31 (0)172 230641. Zoals gemeld worden alle producten op maat gemaakt. Mocht je een vergissing hebben gemaakt, dan kunnen we dit wellicht nog herstellen. Is de opdracht al uitgevoerd, dan kunnen wij helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor de extra kosten die gemaakt moeten worden. Dit is voor rekening klant.

Kan ik de sticker makkelijk verwijderen?2020-02-19T15:39:08+01:00

Iedere sticker kun je in principe weer verwijderen. Het is afhankelijk van de ondergrond en hechtkracht hoe eenvoudig dit gaat en of er schade aan de ondergrond ontstaat. Hoe langer een sticker op de ondergrond geplakt zit, hoe lastiger dit vaak weer loskomt. Je kunt ook zogenaamde stickerverwijderaar gebruiken. Daarbij is het raadzaam eerst te bekijken of deze verwijderaar geschikt is voor de ondergrond.

Een andere tip is om schoonmaakazijn te gebruiken. Dit is een goedkoop en voor de gezondheid een beter product om te gebruiken.

Wordt het fotobehang op de maten die ik aangeef gemaakt?2020-02-19T15:38:23+01:00

Ieder fotobehang wordt door ons op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf veel kunt aangeven, zoals breedte, lengte en eventuele objecten die ervoor zorgen dat het geen standaard fotobehang zal zijn.

Belangrijk!
Wij houden altijd rekening met een extra marge van ca. 5 cm. Dat betekent dat het fotobehang rondom ca. 5 cm groter is, zodat eventuele verkeerde metingen en/of schuine muren kunnen worden opgevangen, waardoor het behang net te smal of te kort zou zijn.
Ons advies is om vooraf altijd even goed te bekijken waar en hoe je begint om te voorkomen dat het beeld er net niet helemaal op staat.

Heb je verder specifieke wensen, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Als ik fotobehang bestel waar moet ik dan op letten?2020-02-19T15:38:37+01:00

Wanneer je fotobehang bestelt, is het van belang om eerst goed alles op te meten. Dus van muur tot muur en de hoogte van de muur. Doe dit nauwkeurig, dat voorkomt dat het fotobehang te kort of te lang is.

Kan de afbeelding van de lampenkap ook in zwartwit?2020-02-19T15:38:57+01:00

Jazeker! Je kunt in jouw bestelling aan het einde in de rubriek opmerkingen aangeven dat je de afbeelding in zwartwit wilt. Wij sturen je dan eerst een digitale drukproef die je vervolgens akkoord kunt geven. Na jouw bevestiging wordt de lampenkap voor je gemaakt.

Wat is een rakel?2021-08-31T10:28:35+02:00

Een rakel is een handig hulpje voor het opplakken/bevestigen van stickers. Door de sticker aan te brengen m.b.v. de rakel kun je netjes de (deur)sticker gladstrijken.

Van welk materiaal is de lampenkap gemaakt?2020-02-19T15:42:01+01:00

De lampenkap heeft een aluminium boven- en onderring die is omgewerkt met kunststof aan de binnenzijde en aan de buitenzijde met stof. Daardoor heeft de lampenkap een ‘stoffen’ uitstraling, maar is toch heel stevig. Iedere lampenkap wordt met de hand gemaakt.

Ik wil een drieluik canvas bestellen maar betaal ik nu voor 1 of 3 canvassen?2020-09-09T10:16:02+02:00

De getoonde prijzen bij de drieluik canvassen zijn de prijzen op basis van 3 canvas luiken. Dus je krijgt 3 luiken met de gekozen afbeelding.

Van welk materiaal is het rolgordijn en het mechanisme gemaakt?2020-02-19T15:47:00+01:00

Het rolgordijn mechanisme is van offwhite kunststof. De ketting is van metaal en heeft een metaalkleur. De onderlat is van kunststof of van aluminium.

Lichtdoorlatende doek:
 • 100% polyester
 • gewicht van 190 gr/m2
 • dikte van 0.35 mm.
 • PVC vrij
 • Brandwerend klasse B1
 • Recyclebaar en milieuvriendelijke geproduceerd
Verduisterende doek:
 • 100% polyester
 • gewicht van 293 gr/m2
 • dikte van 0.38 mm.
 • PVC vrij
 • Brandwerend klasse B1
 • Recyclebaar en milieuvriendelijke geproduceerd
 • Zowel eenzijdig als dubbelzijdige bedrukking mogelijk.

Materiaal doek
Het doek van het rolgordijn kan door temperatuur en vochtigheid rimpelingen vertonen. Dit kan wegtrekken doordat deze factoren weer veranderen. Het is ook mogelijk dat de zijkanten van het materiaal licht bol gaan staan. Ook dit is te wijten aan de omgevingstemperatuur en vochtgehalte.

rolgordijn bevestigingsonderdelen
Van welk materiaal is de sticker gemaakt?2020-02-19T15:40:26+01:00

Het materiaal is zogenaamde ‘bubble free’ pvc. De naam zegt het al zonder bubbels plakken. Toch adviseren wij om vooraf goed de ondergrond vetvrij te maken. Deze sticker kun je zowel voor binnen als buiten gebruiken.

Kan ik mijn bestelling afhalen?2020-12-01T09:52:16+01:00

Nee, dat lukt helaas niet. Wij hebben een productiebedrijf en zijn daarop niet ingesteld. Je bestelling wordt altijd via een pakketdienst bij je bezorgd.

Waarom moet ik kiezen voor baanbreedte?2020-02-19T15:48:30+01:00

Standaard worden de banen, wanneer je kiest voor de optie smalle baanbreedte, op ca. 50 tot ca. 65 cm gesneden, afhankelijk van de grootte van de afbeelding. Dit is voor het behangen van fotobehang een makkelijke maat.

Ben je een ervaren behanger dan is het ook goed mogelijk om het fotobehang in bredere banen (vanaf ca. 100 cm, afhankelijk van de grootte van de afbeelding) te behangen. Daardoor zijn er minder naden zichtbaar. Ons advies is om bij brede behangbanen altijd met 2 personen te behangen.

In jouw digitale drukproef krijg je een indicatie hoe de behangbanen verdeeld worden. Aangezien het een maatwerk product is, wordt ook ieder behang op maat gemaakt.

Verschillende typen behang wat houdt dat in?2020-03-25T11:49:52+01:00
 • Het pre-pasted fotobehang is glad en heeft de meest foto realistische weergave.
 • Het fijne structuur fotobehang kenmerkt zich met een meer linnen look en is matter qua fotoweergave.
 • Het grove structuur fotobehang heeft een penseelstreep en een heldere weergave als de linnen structuur.
 • Het leather look behang is een vliesbehang wat lijkt op leer.

Van het pre-pasted fotobehang komt bij het aanbrengen wel water af. Daarom is het belangrijk om de vloer goed af te dekken.

Het vliesbehang (fijn, grof en leatherlook) wordt aangebracht met het inlijmen van de muur met behanglijm voor vliesbehang.

Fijn linnen structuur

fijn linnen structuur vliesbehang

Penseelstrepen structuur

grove structuur vliesbehang

De bovenstaande afbeeldingen geven een indicatie weer van het type behang. De printkleuren zijn altijd afhankelijk van het gekozen beeld.

Leatherlook structuur

leatherlook vliesbehang
Waarom extra marge voor deurstickers?2020-09-09T09:56:08+02:00

Ieder deursticker wordt met een extra ‘marge’ geleverd. Dit om te voorkomen dat de deursticker toch net iets te smal of te kort gemeten is. Je kunt de ‘snijmarge’ eenvoudig, nadat je de deursticker op de deur hebt geplakt, met een scherp(!) (stanley)mes afsnijden.

Van welk materiaal is het tafelkleed?2020-02-19T15:50:27+01:00

Polyester

 • Semi-glanzende uitstraling
 • 100% polyester
 • Gewicht: 180 g/m²
 • 100% recyclebaar
 • Afwerking: ronde tafelkleden worden niet omgezoomd
 • Kreukvrij? Ja
 • Wasbaar? Ja (op lage temperatuur in de handwas, maar kan niet gedroogd worden in droogtrommel)

Het kleed is eveneens eenvoudig met een vochtige doek afneembaar en is van een stevige polyester kwaliteit, waardoor het aandoet als een soort tafelzeil. Een mooie bijkomstigheid is dat dit materiaal uitstekend geschikt is voor buiten. Dus wanneer je op een mooie dag in de tuin wilt zitten, dan kun je dit kleed gewoon mee naar buiten nemen.

of

Katoen

 • Matte, natuurlijke uitstraling
 • 100% katoen
 • Gewicht: 165 g/m²
 • Recyclebaar: ja
 • Afwerking: ronde tafelkleden worden niet omgezoomd
 • Wasbaar?: ja (op lage temperatuur in de handwas, maar kan niet gedroogd worden in droogtrommel)

Let op: de basiskleur van dit materiaal is niet 100% wit, maar gebroken wit. Hierdoor kunnen kleuren iets doffer uitvallen.

Kan ik het tafelkleed ook wassen?2020-02-19T15:51:43+01:00

Ja, je kunt het tafelkleed wassen op een wasprogramma met lage temperatuur (bijv. 30 graden, niet in de droogtrommel!).

Wat is glasweefsel behang?2021-05-18T14:51:41+02:00

Glasweefsel behang is een verzamelnaam van glasvlies en renovlies. Glasvlies is net als renovlies een geperste variant, vlak van structuur en erg sterk. Glasweefsel behang creëert een beschermlaag op de muur die een goed alternatief biedt voor bijvoorbeeld stucken. Dit behang is ook uitstekend geschikt voor ‘vochtige ruimtes’ en om muren met scheuren tot 0,5 – 1 cm te bedekken* (*uiteraard geeft het eerst afdoende afdichten van de scheuren het beste resultaat!).

Wat zijn de afmetingen van het rolgordijn mechanisme?2020-02-19T15:52:55+01:00

Het mechanisme van het rolgordijn is 5 cm breed en 6.5 cm hoog. Dit systeem kan zowel op en in de dag als aan het plafond bevestigd worden. De kettingbediening is zowel links als rechts te gebruiken.

rolgordijn bevestigingsonderdelen
Milieuvriendelijk2020-02-19T15:53:57+01:00

Milieuvriendelijk

Met de geurloze watergedragen HP Latex inkten printen wij zonder het milieu te belasten. Latex inkten voldoen aan de meest stringente eco standaarden, waaronder UL ECOLOGO, UL GREENGUARD GOLD Certfied Inks.

Daarnaast houden wij in ons totale productieproces rekening met het gebruik van onze materialen. Wij hergebruiken dozen, plastic en ander verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk. Ons streven is om de gehele productielijn zo milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen.


Productie op maat | Inkten op waterbasis | Milieuvriendelijke substraten | Hergebruik van verpakkingsmaterialen | Effectieve verzending

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?2020-09-09T10:10:30+02:00

De opdrachten worden verzameld, om zo efficient mogelijk te werken, waarbij we rekening houden met het milieu. Hoe meer we kunnen groeperen, hoe minder materiaal er verloren gaat. Wij produceren namelijk alles zelf!

Levertijd

De levertijd is ca. 5 – 7 werkdagen. Voor producten zoals: fotobehang, rolgordijnen en producten met eigen foto’s geldt de levertijd na akkoord van de digitale drukproef. Mocht de drukproef niet voor donderdag 12.00 uur akkoord zijn gegeven, dan wordt jouw bestelling een week later voor productie ingepland. De verzenddatum schuift dan ook automatisch op.

Mocht jouw bestelling, om welke reden dan ook, niet tijdig geleverd kunnen worden, dan krijg je hiervan vooraf bericht.

Heb je vragen?

Mail, bel (+31) 0172 230641 of chat met ons.



EXTRA INFORMATIE

PostNL is gestopt met de tweede bezorgpoging. Van de pakketten waarbij de eerste bezorgpoging niet slaagt (95% van de pakketten worden bezorgd bij de eerste bezorgpoging), slaagt ook vaak de tweede bezorgpoging niet. Nu PostNL stopt met de tweede bezorgpoging worden de pakketten die bij de eerste bezorgpoging niet geleverd kunnen worden, hierna direct bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie afgeleverd.

https://app.nos.nl/op3/pakjes/index.html

Kan ik mijn pakketzending volgen?2020-02-19T15:57:57+01:00

Ja, dat kan via de app van PostNL. Je kunt deze hier downloaden. Zo kun je via jouw track & trace code de zending volgen.

Kan het fotobehang krimpen?2020-02-19T15:59:01+01:00

Behang kan lichtjes krimpen door temperatuurverschillen. Heb je een donker behang geplakt op een witte ondergrond, dan zullen de naden onmiddellijk opvallen.

Hoe los ik het op?

Er is geen echte oplossing voor dit probleem. Je moet het voorkomen. Vermijd in de eerste plaats grote temperatuurverschillen voor en na het behangen. Vermijd ook tocht – bijvoorbeeld door een open raam – tijdens het behangen. Een andere tip om openstaande naden te vermijden: plaats eerst een grondlaag in de kleur van het behang. In het geval dat het behang dan een klein beetje krimpt, zal je de naden niet opmerken.

Ik wil graag pre-pasted behang bestellen maar heb geen waterbak hebben jullie een suggestie?2021-05-04T10:38:29+02:00

Je kunt bij bouwmarkten en tuincentra plantenbakken kopen die prima geschikt zijn om het behang te verwerken.

Praxis>  Gamma BE>Intratuin>

Waarom sluit mijn behang niet aan?2020-02-19T15:59:51+01:00

Het behang wordt geproduceerd door een machine die het papier eerst voorziet van een print d.m.v. warmte en inkt. Na dit proces wordt het behang gedroogd. Door dit proces kunnen er in het papier verschillen ontstaan (krimp, rek etc.). Helaas is dit niet te voorkomen. Dat betekent ook dat in sommige gevallen, patronen en/of afbeeldingen net niet goed aansluiten en iets afwijken. Daardoor zou het behang niet helemaal goed kunnen sluiten.

Zit er nog extra ‘stof’ aan het rolgordijn?2020-11-10T15:14:08+01:00

Onze rolgordijnen zijn langer dan het door jouw opgegeven formaat, vanwege het monteren van de bovenlat (zodat de buis niet zichtbaar is) en de onderlat. Dit kan variëren van tussen de ca. 2 tot 8 cm, afhankelijk van het type onderlat. In sommige gevallen kan dit consequenties hebben voor de afbeelding, die kan daardoor deels wegvallen.

Schade aan mijn zending en wat nu?2020-12-16T16:24:53+01:00
Wat vervelend dat ten eerste!

Het kan voorkomen dat tijdens het transport schade aan jouw bestelling is ontstaan. Je kunt bij ons kiezen voor de normale verzending of verzekerd verzenden. Heb je voor de laatste optie gekozen, dan is er niets aan de hand. Belangrijk is wel dat je dit binnen 2 werkdagen aan ons meldt*! Wij leggen dan de claim bij de pakketdienst en zij nemen het vervolgens verder in behandeling. (*Meldingen die niet binnen 2 werkdagen na ontvangst van het pakket zijn doorgegeven, kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen)

Uiteraard proberen wij het zo snel mogelijk voor je op te lossen, echter ook wij zijn afhankelijk van de snelheid van de pakketdienst. Dus wij vragen jouw geduld in deze.

Niet verzekerd verzenden gekozen?

Heb je niet gekozen voor verzekerd verzenden, dan is het aan de pakketdienst die uit coulance moet handelen. In dit geval verzoeken wij je ook de bovenstaande stappen te doen, zodat we in ieder geval ‘bewijs’ kunnen overdragen. Ook hiervoor doen wij onze uiterste best, maar garanties in een eventuele uitkering van de schade kunnen wij helaas niet geven. Onze ervaring is dat helaas in de meeste gevallen de schades worden afgewezen, aangezien er geen verzekering van het pakket is afgesloten.

 • Hierbij meld ik de schade aan mijn zending.

 • Foto's ter verduidelijking (minimaal 3)

 • Wat vragen wij van jou?

  1 foto van de buitenverpakking van de zending met het verzendlabel zichtbaar.

  1 foto van de binnenverpakking, waarbij de inhoud en het beschermingsmateriaal in het pakket duidelijk zichtbaar zijn.

  3 foto’s van de artikelen. Dit betekent 1 foto van alle artikelen samen en 2 detailfoto’s.

 • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Van welk materiaal is de deursticker gemaakt?2020-02-19T16:02:24+01:00

Het materiaal is zogenaamde ‘bubble free’ pvc. De naam zegt het al zonder bubbels plakken. Toch adviseren wij om vooraf deze animatie te bekijken. De deursticker kun je stap voor stap aanbrengen.

Waarom moet ik verzendkosten betalen?2019-11-01T12:29:36+01:00

Wij krijgen deze vraag wel vaker. Je bestelt een product en moet daarna nog verzendkosten afrekenen. De meeste webshops die verzendkosten ‘gratis’ aanbieden, nemen deze kosten ook niet voor eigen rekening, maar verwerken dit vaak in de prijs die je uiteindelijk dan toch ook weer zelf betaald. Wij willen hierin transparant zijn en de verzendkosten gewoon apart melden.
Een pakket komt niet voor € 0,- op plaats van bestemming, de pakketdienst rekent aan ieder van zijn klanten de kosten voor verzending door, zo ook aan ons.

Neem ook even in overweging dat wanneer je fysiek zelf naar een winkel rijdt, je ook parkeer- en transportkosten kwijt bent. Dus eigenlijk vallen de verzendkosten dan best nog mee?

Digitale drukproef voorafgaand aan bestelling2020-09-09T10:32:00+02:00

Je hebt een muur waarop je fotobehang wilt maar niet precies weet hoe het er dan uit komt te zien? Je kunt voorafgaand aan jouw bestelling een digitale drukproef (max. 3 wijzigingen) aanvragen. Wij rekenen hiervoor € 25.

Zodra je een bestelling bij ons plaatst kun je dit bedrag via een kortingscode (deze ontvang je via e-mail nadat je aangeeft een bestelling te plaatsen) in mindering brengen op jouw bestelling.

NB: Producten met fotocollages zijn hiervan uitgesloten. 


Digitale drukproef aanvraag

 • Aanvraag

  Je kunt wanneer je gaat bestellen een kortingscode via mail aanvragen. Het bedrag kun je vervolgens verrekenen met jouw bestelling.
 • Afbeelding en situatieschets

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Foto's verduidelijken de situatie wanneer het gaat om objecten die voor het behang staan of schuine muren e.d.
Kan ik een deursticker ook op glas plakken?2020-10-09T09:41:51+02:00

De deursticker zelf is niet doorschijnend, maar wit (!). Deze kan wel op glas geplakt worden, mits het glas vlak is en niet ‘geribbeld’. Een oneffen structuur zorgt er namelijk voor dat de sticker niet goed kan hechten op de ondergrond.

Heeft licht en lichtinval invloed op kleuren?2020-02-19T16:02:43+01:00

Jazeker! Bijvoorbeeld een led lamp geeft wit licht en een gewone standaard verlichting geeft meer ‘geel’ licht. Daardoor kan het zijn dat printkleuren veranderen. Ook de invloed van daglicht is een factor waardoor kleuren anders kunnen overkomen.

Voor onze producten is lichtinval daardoor heel bepalend voor de uiteindelijke kleurweergave en kleurbeleving.

Ik wil een tafelkleed met eigen foto’s bestellen maar hoe weet ik hoe het eruit komt te zien?2021-08-31T10:25:57+02:00

Wij maken ieder tafelkleed persoonlijk op. Je ontvangt altijd een digitale drukproef die door jou goedgekeurd moet worden, voordat wij iets gaan maken. Je hebt daarbij altijd de mogelijkheid om aan te geven wat er aangepast en gewijzigd moet worden. Pas nadat jij jouw akkoord geeft, plannen wij jouw bestelling in voor productie.


PS
Door de vertrouwelijkheid van het product kunnen wij helaas geen voorbeelden tonen van onze eerdere werken. Wij hebben inmiddels al zoveel tafelkleden met foto’s en collages gemaakt dat wij ook zeker voor jou een mooi product weten te maken.

Kan ik mijn bestelde product retourneren?2020-02-19T14:53:52+01:00

Nee, helaas kan dat niet. Je hebt iets besteld en dat wordt door ons op maat voor je gemaakt. De regels voor herroeping zijn in dit opzicht anders dan de regels van de consumentenverkoop. Lees hieronder:

Wanneer heb je geen bedenktijd?

Je hebt geen bedenktijd bij:

 • Producten die je speciaal laat maken, bijvoorbeeld een maatpak, drukwerk, een fotoalbum of sieraden naar je eigen ontwerp. (bron: Consumentenbond)

Wij ‘trekken geen product uit het rek’. Ieder product dat wij in onze webshop hebben staan wordt met de hand gemaakt, volgens de specificaties die jij in het bestelmenu hebt aangegeven.

Bedenk daarom altijd goed of de maatvoering die je hebt opgegeven juist zijn. Meet het goed op en na! In het geval dat je van ons een digitale drukproef ontvangt, is het van belang ook deze zeer zorgvuldig te bekijken. Je geeft akkoord voor de drukproef die wij sturen en naderhand start de productie van jouw product.

Wij kunnen helaas geen producten terugnemen die door de klant verkeerd zijn opgemeten of door de klant akkoord zijn gegeven voor productie.

Wij zijn altijd bereid, in uitzonderlijke gevallen, met je mee te denken. Wij staan voor ons product en hebben gemerkt dat onze kwaliteit/levertijd/service door klanten als zeer goed worden ervaren. Zie hiervoor ook onze Trust Trademark reviews.