Badkamer behangen?

Op maat gemaakt | Gratis digitale drukproef

Verander de badkamer of douche met badkamer behang op maat!

Wanneer je een badkamer een frisse nieuwe look wilt geven, lijkt behang misschien niet zo voor de hand liggend. Maar het tegendeel is waar. Met ons speciale glasweefsel behang is het wel mogelijk om je badkamer te voorzien van een mooi behang.  Dit type kan, wanneer je de juiste producten zoals, behanglijm en finishlaag gebruikt, heel goed tegen vocht. De finish die je nadat je behangen hebt aanbrengt, werkt namelijk waterafstotend.

Badkamer behang Paardenbloem in pastelkleuren
Badkamer behang op maat

Ben je uitgekeken op die witte tegels in de badkamer?

Behang jouw badkamer! Een ideale manier om een compleet andere sfeer te creëren. In plaats van tegels kun je nu ook prima jouw badkamer behangen. In onze collectie zie je allerlei mogelijkheden. Daarnaast is al ons fotobehang verkrijgbaar als behang voor de badkamer. Dus er is vast iets bij dat perfect is voor jouw ‘natte ruimte in huis’!

Badkamer behang op maat met gratis digitale drukproef.

Heb je iets moois gezien? Dan kun je het uiteraard meteen bestellen. Geef bij je bestelling de maten van de muur op, zodat het badkamer behang precies op maat gemaakt kan worden. Als je wilt weten hoe de muur er uiteindelijk uit komt te zien kun je, voordat je bestelt, een gratis digitale drukproef aanvragen. Is het wat je zoekt, dan kun je jouw bestelling verder afronden via de shop. Na de goedkeuring van de proef ontvang je jouw behang binnen 5 – 7 werkdagen thuis.

Behang voor in de douche?

Nieuwe trend in behang

De badkamer is nu niet meer alleen een ruimte om dagelijks een douche of een bad te nemen en jezelf te verzorgen, maar ook steeds meer een plek om te zijn. Iedereen geniet van een mooie badkamer en zeker als deze mooi sanitair en mooie muurdecoraties heeft. Een combinatie van tegels en badkamer behang is tegenwoordig de nieuwe trend. Denk bijvoorbeeld aan een mooie print van bloemen op de muur van jouw badkamer, of een jungle patroon in de douche? Eigenlijk kun je combineren wat je maar wilt, jouw smaak is bepalend en niet meer beperkend tot saaie tegels. 

Is het behang schimmelvrij?​

Omdat badkamers vaak vochtig zijn, is het behang behandeld met materialen die schimmelvorming helpen voorkomen. Dit is belangrijk voor je gezondheid verlengt de levensduur. 

Wat is maakt het behang zo bijzonder?

Dit glasweefsel behang is zeer stevig en camoufleert daardoor ook lichte oneffenheden van de muur. Het is daardoor ook uitstekend geschikt voor muren die niet helemaal glad zijn. De toplaag heeft een matte uitstraling.

Perfect om je badkamer een make-over mee te kunnen geven. Bovendien kun je het glasweefsel behang ook afnemen nadat je de finishlaag hebt aangebracht. De waterbestendige afwerking is om het behang te beschermen tegen vocht en spatten. Je kunt het behang reinigen (met normale schoonmaakmiddelen), zonder dat het beschadigd raakt.  Heb je dit allemaal gedaan dan ga je vast en zeker jarenlang genieten van het badkamer behang.

Kan ik het badkamer behang op maat ook in de douche plakken?

Ja, dat kan. Nadat je het behang hebt geplakt, breng je de finishlaag aan. Die zorgt ervoor dat het behang waterdicht wordt afgesloten. Deze laag is dus essentieel, want zonder loop jet het risico dat het water in de muren trekt. Heb je de finish aangebracht, dan kun je met een gerust hart onder de douche gaan staan!

Kan ik het behang zelf plakken?

Het aanbrengen van het behang in de douche of natte ruimte is wel iets voor professionals of in ieder geval een zeer vakkundige doe-‘t-zelver! En zeg nou zelf, de badkamer verdient extra aandacht. Het is een ruimte die vochtig is en dan is het zeer belangrijk dat het vocht niet in de muren kan dringen. Dus wij adviseren je om goed te kijken of je zelf of de professional dit kan aanbrengen. De behanglijm moet namelijk op een speciale manier worden aangebracht. Ook het aanbrengen van de finishlaag heeft een vakkundige hand nodig om het glasweefselbehang geheel waterdicht te maken.

Heb ik altijd een finishlaag nodig?

Als het behang direct in contact komt met water dan is een finishlaag zeker nodig. Wanneer het behang verder ‘droog’ blijft, dan is dit niet direct nodig. Maar ons advies is beter met dan zonder! De kosten die je uitspaart wegen niet op tegen het feit dat het behang gewoon langer mooi blijft. 

Kan ik het badkamer behang ook op gipsplaten plakken?

Ja, dat kan wanneer je de juiste gipsplaten gebruikt die ook weer geschikt zijn voor de badkamer. De voorbereiding en het aanbrengen van het behang zijn in principe verder hetzelfde.

Heb je vragen?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Vandaar dat wij je graag verder helpen met ons advies. Kijk voor antwoorden op je vragen over behang voor in de badkamer ook even op onze veelgestelde vragen. Of neem tijdens werkdagen telefonisch contact met ons op. Of stuur jouw mail. Chatten kan natuurlijk ook.

error: De afbeelding is beveiligd!