Geef jouw ruimte sfeer met FOTOBEHANG OP MAAT!

Wil je een mooi behang in huis? Dan kies je natuurlijk uit ons uitgebreide collectie. Ons assortiment biedt voor iedere ruimte en elke muur een match. Met foto of met patroon, het kan allemaal. Bovendien is het mogelijk om de baanbreedte en de textuur van het behang te kiezen. Kies voor een YouPri fotobehang in jouw interieur!

Een uniek fotobehang in huis?

Met fotobehang maak je jouw huis een stuk gezelliger. Het geeft die ene muur in de woonkamer of de muur in de slaapkamer de finishing touch waar je naar zocht. Je kunt bij ons zelf de maten van de muur invullen. Zo heb je een behang dat echt voor jou speciaal op maat wordt gemaakt. 

button gratis digitale drukproef

Gratis digitale drukproef

En daarnaast sturen wij je altijd een digitale proef. Dit is, naast een GRATIS extra controle, ook een indicatie hoe het behang er ongeveer uit komt te zien.  Wij produceren het fotobehang op basis van deze maten! Wij helpen jou met jouw behang ‘project’ en zorgen ervoor dat je inzicht krijgt hoe jouw fotobehang tot zijn recht komt door middel van een digitale impressie.

Behang met patroon gezien?

Onze shop staat ook boordevol behangpatronen. Deze staan nu standaard afgebeeld. Maar het is in sommige gevallen ook mogelijk dit behang aan te laten passen. Bijvoorbeeld doordat we de kleur kunnen veranderen of het patroon juist kleiner of groter. Op die manier heb je pas echt een stukje MAATWERK. Wil je meer weten stuur dan een mail met daarbij de naam van het patroon en wij kijken wat er mogelijk is.

Kies voor variabele baanbreedte

Je kunt zelf aangeven of je liever smalle of brede behangbanen wilt. Hoe breder, hoe minder ‘naden’. Op de behangwikkels staat aangegeven hoe je stap voor stap kunt behangen. Daarbij is het wel belangrijk dat je je realiseert dat bredere banen ook meer kunde vereist. Wij adviseren daarom, wanneer je kiest voor bredere behangbanen. Dit altijd met twee personen uit te voeren, of door een professional.

Fotobehang voor de slaapkamer

Dat is een goed idee, want zo zorg je voor een stijlvolle en rustgevende ruimte waar je heerlijk in slaapt. In ons assortiment vind je alvast prachtig fotobehang voor in de slaapkamer dat je op maat kunt laten maken.
Je ontdekt er behang met mooie pastelkleuren, rustgevende patronen of prachtige landschappen. Hoewel je heel wat keuze hebt, is het natuurlijk altijd mogelijk dat je toch niet vindt wat je zoekt. In dat geval kan je behang van een eigen foto op maat laten maken.

Meubels zoals een bed, bank of kast in de ruimte voor het behang? 

Je wilt natuurlijk wel wat zien van het behang dat je koopt. Dus heb je objecten die ‘in de weg zouden staan’, dan kunnen wij daar meestal rekening mee houden als we het behang positioneren. Onze vormgevers maken voor jou een proef en je kunt van te voren de maten van bijvoorbeeld een kast of bank doorgeven. Dit maakt dat ons behang echt maatwerk is. Niet standaard rechttoe rechtaan. 

Fotobehang van jouw eigen foto

Een gepersonaliseerde muur met jouw eigen foto’s wie wil dat nu niet? Geniet dagelijks van je eigen foto’s. Start met het verzamelen van je foto’s en wij maken er een mooie collage voor op behang van. Het enige dat je hoeft te doen is aan te geven hoe je jouw behang graag wilt hebben. Onze vormgevers gaan voor jou aan de slag en maken er een uniek fotobehang van! 

Wij bestelde een fotocollage behang met allemaal foto's uit 1900. Niet alle foto's waren van goede kwaliteit en hierover zijn we vooraf ingelicht om te zoeken naar een oplossing. Tussentijds ontvingen we proefdrukken. We konden aanpassingen doorgeven en deze werden snel verwerkt. Het uiteindelijke resultaat is super, we zijn er heel erg blij mee.
R, Honselersdijk
Snelle, goede service.

Behang is voor iedere leeftijd!

Inmiddels zie je fotobehang in vrijwel iedere ruimte. Het is een manier om een statement te maken en je persoonlijke voorkeur kun je er perfect in verwerken. Naast dat het enorm veel sfeer geeft, maak je de woonruimte ook heel gezellig. En behang is zeker niet meer ouderwets, want tegenwoordig vind je het in kamers van jong tot oud. Ook kinderkamers kun je perfect met fotobehang behangen. Op die manier creëer je een themakamer en dat zal zeker in de smaak vallen!

Een nieuw interieur in een handomdraai

Na verloop van tijd ben je misschien toe aan een andere print op de muur. Het YOUPRI vliesbehang kan relatief makkelijk worden verwijderd als het op de juiste manier is aangebracht en als de muur waarop het is aangebracht in goede conditie verkeert. Onze ervaring is dat het vliesbehang in grote stukken kan worden verwijderd. Het laat geen vervelende behangresten op de muur achter. Fotobehang is dus ideaal voor mensen die houden van afwisseling!

In elke ruimte fotobehang!

Het Youpri vliesbehang kan in vrijwel iedere ruimte geplakt worden. Wanneer je kiest voor het speciale glasweefsel behang dan kun je dit zelfs in de badkamer of keuken gebruiken. Elk type behang heeft zijn eigenschappen, dus het is belangrijk vooraf goed te bepalen in welke ruimte je het behang wilt plakken. 

Ben jij zon’ type dat graag ‘out of the box’ denkt, dan is badkamer behang echt iets voor jou! Weg met die saaie tegels, breng een statement in jouw badkamer. Ons speciale glasweefsel behang is zelfs geschikt voor plaatsing in de ‘natte ruimte’, dus met andere woorden in de doucheruimte. Een speciale coating die je aanbrengt na het behangen, zorgt ervoor dat het behang waterdicht is. En het is makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Dus een prima alternatief voor badkamertegels.

Niet zomaar een behangleverancier

Al jaren maken wij op maat gemaakt fotobehang en hebben inmiddels een ruime ervaring opgebouwd bij zeer complexe ‘behang vraagstukken’, zoals het behangen van een muur naast de trap of het behangen van muren met deuren en een behang plakken op de muur van een zolderkamer. Wij printen niet alleen jouw behang, maar geven ook extra advies!

Wil je eerst meer informatie?​

Wanneer je het behang aanschaft, dan krijg je een uitgebreide behanginstructie vermeld op de wikkels, zodat je kunt zien hoe je het stap voor stap kunt aanbrengen. Ook kun je de video instructie bekijken die je misschien net even wat meer ‘tips en trics’ laat zien. Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

error: De afbeelding is beveiligd!