Fotobehang banner mei

Fotobehang op maat

Geef jouw woonruimte een make over!

Iedere ruimte is uniek

Of het nu modern, klassiek of met jouw eigen foto is; je creëert een muurbehang, zoals jij het graag ziet! In onze uitgebreide fotobibliotheek vind je een ruim assortiment van behang ideeën met afbeeldingen en patronen.

Op maat gemaakt behang

Je kunt de afmetingen van de muur of wand aangeven en YOUPRI maakt het behang voor jou op basis van de aangegeven maten! Wij kunnen zelfs rekening houden met obstakels, zoals: kasten, banken en/of schuine wanden. Iedere woonruimte is toch uniek. Wij helpen jou in de begeleiding van jouw behang ‘project’. En zorgen ervoor dat je inzicht krijgt hoe jouw fotobehang tot zijn recht komt d.m.v. een digitale impressie.

Patroon gezien?

Onze shop staat ook boordevol behangpatronen en behangmotieven. Deze staan nu standaard afgebeeld. Het is in sommige gevallen ook mogelijk dit behang aan te laten passen, bijv. in een andere kleur of een andere grootte van het patroon. Zo krijg je precies het patronenbehang dat bij je past.

Variabele baanbreedte

Je kunt zelf aangeven of je liever smalle of brede behangbanen wilt. Hoe breder, hoe minder ‘naden’. Daarbij is het wel belangrijk dat je je realiseert dat bredere banen ook meer kunde vereist. Wij adviseren daarom, wanneer je kiest voor bredere behangbanen. Dit altijd met twee personen uit te voeren, of door een professional.

Diverse typen en structuren

Verschillende keuzes behangsoorten. Van fijn linnen, glad tot en met behang speciaal voor de badkamer. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst ontvang je een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien hoe de afbeelding gepositioneerd is.

fijn-linnen-structuur-behang
fijn linnen
glad vliesbehang
glad vliesbehang
grove penseel structuur behang
grove penseel structuur behang
leatherlook-behang
leatherlook vliesbehang
glasweefsel behang voorbeeld 1
glasweefsel behang

Behang met je eigen foto(‘s)

Heb je zelf mooie foto’s waarvan je dagelijks wilt genieten? Wat is er mooier dan deze op een ‘king size formaat’ te zien. YOUPRI plaatst voor jou de foto of maakt er een mooie fotocollage van. Het enige dat je hoeft te doen is jouw foto’s aan ons toezenden en onze designers gaan voor jou aan de slag. Je kunt zelf aangeven hoe je het hebben wilt door een zo volledig mogelijke opgave van jouw wensen.

Variaties

Kleur, zwart/wit, sepia of een combinatie, maar ook verschillende formaten van de foto’s het is allemaal mogelijk. Wij sturen digitale drukproeven zodat je precies kunt zien hoe het zal gaan worden. En ga jij akkoord, dan plannen wij jouw behang in voor onze productie en kun je binnen 5-7 werkdagen uitkijken naar een persoonlijk en uniek fotobehang met eigen foto’s!

Waarom kiezen voor fotobehang?

Vroeger was behang vaak saai en lastig van de muur af te halen. Tegenwoordig is dat een ander verhaal. Je hebt keuzes te over, zoveel zelfs dat het moeilijk is om te kiezen welk patroon, foto of design het beste bij je past.

Het behang van ‘nu’ is van hoge kwaliteit en geeft de ruimte waar je het aanbrengt echt een heel andere uitstraling. Je creëert er een bijzondere eyecatcher mee en samen met meubels maak je het helemaal persoonlijk en trendy.

Voor iedere smaak

Het YOUPRI fotobehang is in verschillende texturen, zodat je altijd iets vindt, wat bij je past. Glad, grof, een leerachtige look en fijn linnen, waarbij je rekening houdt met je eigen stijl, modern, klassiek of zelfs artistiek.

Wanneer je het behang aanschaft, dan krijg je een uitgebreide behanginstructie vermeld op de wikkels, zodat je kunt zien hoe je het stap voor stap kunt aanbrengen. Ook kun je de video instructie bekijken die je misschien net even wat meer ‘tips en trics’ laat zien.

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen.
Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar top