Block
Wanddoek

Een bijzondere eyecatcher op de muur?

Een bijzondere wanddoek voor aan de muur?

Je bent of zoek naar iets anders voor aan de muur, een mooie wandposter die tegelijkertijd heel sfeervol is en ‘warmte’ uitstraalt.

Wanddoeken worden vaak gebruikt om een persoonlijk tintje te geven aan een ruimte, of om herinneringen vast te houden aan specifieke momenten of plaatsen. Het doek kan ook prima buiten in bijvoorbeeld een tuinhuis opgehangen worden. Zo creëer je voor iedere ruimte de look die jij wilt!

Wanddoek collectie

In onze shop vind je verschillende beelden, of je nu van kunst of juist een fotorealistische weergave houdt. Ieder wanddoek wordt door ons op maat voor je gemaakt en je kunt verschillende manieren van bevestigingen kiezen.

Wanddoek op maat voor je gemaakt

Net als al onze andere producten worden de wanddoeken ook helemaal voor jou op maat gemaakt! Je kunt zelf de breedte/hoogte en natuurlijk de afbeelding bepalen. Deze wordt verschaald naar het formaat dat je hebt aangegeven. Het doek is verkrijgbaar tot max. 170 x 135 cm (breedte x hoogte) of 135 x 170 cm (breedte x hoogte).

Met fraaie afwerking boven en onder

Standaard is het doek zonder boven en onderlat. Kies je voor een boven en onderlat dan wordt het doek tussen de latten bevestigd. Voor het ophangen kun je kiezen voor een koord.

Een proefdruk van jouw wanddoek

Je ontvangt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef zodat je kunt zien hoe het eruit zou komen te zien. Dat is zeker mogelijk!

Wanddoek met eigen foto?

Heb je zelf mooie foto’s waarvan je dagelijks wilt genieten? Wat is er mooier dan deze op een wanddoek aan jouw muur te zien. YouPri plaatst voor jou de foto of maakt er een mooie fotocollage van.

Wanddoek eigen foto

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar boven