Wanddoek Boeket bloemen op donkere achtergrond

Een bijzonder wanddoek voor aan de muur?

Je bent of zoek naar iets anders voor aan de muur, een mooie muurdecoratie die tegelijkertijd heel sfeervol is en ‘warmte’ uitstraalt.

Een wanddoek maakt jouw woonruimte net weer even anders. Het doek kan ook prima buiten in bijvoorbeeld een tuinhuis opgehangen worden. Zo creëer je zelf de look die jij wilt!

In onze shop vind je verschillende beelden, of je nu van kunst of juist een fotorealistische weergave houdt. Ieder doek wordt door ons op maat voor je gemaakt en je kunt verschillende manieren van bevestigingen kiezen.

UNIEKE MUURDECORATIE
ook met eigen foto’s
MAATWERK
op maat voor je gemaakt
MILIEUVRIENDELIJKE
inkten & canvasdoek

Materiaalspecificaties

De stof is 360 gr/m² natural cotton en heeft een stoffen uitstraling. Het doek kan niet (machinaal) worden gereinigd, maar kan wel licht vochtig(!) worden afgenomen.

Ophangen

Standaard is het doek zonder tunnels of boven en onderlat. Kies je voor een tunnel dan wordt het doek als het ware omgeslagen totdat een ‘tunnel’ is gevormd. Vervolgens worden de stokken in de tunnel geplaatst. Daarnaast kun je kiezen voor een koord of ketting om het doek op te kunnen hangen. Kies je voor een boven en onderlat dan wordt het doek deels omgeslagen om de latten en bevestigd. Voor het ophangen kun je kiezen voor een koord of ketting.

Maatwerk?

Ook dit product wordt helemaal voor jou op maat gemaakt! Je kunt zelf de breedte/hoogte en natuurlijk de afbeelding bepalen. Deze wordt verschaald naar het formaat dat je hebt aangegeven. Het doek is verkrijgbaar tot max. 170 x 135 cm (breedte x hoogte) of 135 x 170 cm (breedte x hoogte)

Proefdruk

Je ontvangt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef zodat je kunt zien hoe het eruit zou komen te zien. Dat is zeker mogelijk! Je kunt nu jouw eigen foto/tekst/logo en wat je maar kunt bedenken aanleveren. Let daarbij wel op dat deze beelden kwalitatief goed zijn. Als je dit eerst wilt laten checken, dan kun je dat GRATIS door ons laten beoordelen.

Wanddoek met eigen foto?

Heb je zelf mooie foto’s waarvan je dagelijks wilt genieten? Wat is er mooier dan deze op een doek aan jouw muur te zien. YouPri plaatst voor jou de foto of maakt er een mooie fotocollage van.

Wanddoek fotocollage

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar top