Een bijzondere wanddoek voor aan de muur?​

Wanddoeken worden vaak gebruikt om een persoonlijk tintje te geven aan een ruimte, of om herinneringen vast te houden aan specifieke momenten of plaatsen. 

Het doek kan ook prima buiten in bijvoorbeeld een tuinhuis opgehangen worden. Zo creëer je voor iedere ruimte de look die jij wilt. Het is belangrijk om de wanddoek goed af te stemmen op de algehele inrichting van de kamer.

Wanddoek op maat voor je gemaakt​

Net als al onze andere producten worden de wanddoeken ook helemaal voor jou op maat gemaakt! Je kunt zelf de breedte/hoogte en natuurlijk de afbeelding bepalen. Deze wordt verschaald naar het formaat dat je hebt aangegeven. Het doek is verkrijgbaar tot max. 170 x 135 cm (breedte x hoogte) of 135 x 170 cm (breedte x hoogte).

Met fraaie afwerking boven en onder​

Standaard is het doek zonder boven en onderlat. Kies je voor een boven en onderlat dan wordt het doek tussen de latten bevestigd. Voor het ophangen kun je kiezen voor een koord.

Een proefdruk van jouw wanddoek​

Je ontvangt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef zodat je kunt zien hoe het eruit zou komen te zien. Nadat jij akkoord geeft, plannen wij jouw wanddoek in voor onze eigen productie. Binnen een aantal dagen heb je dan jouw mooie wanddoek in huis.

Wanddoek met eigen foto?​

Heb je zelf mooie foto’s waarvan je dagelijks wilt genieten? Wat is er mooier dan deze op een wanddoek aan jouw muur te zien. Stuur jouw foto of foto’s en ons designteam gaat graag voor je aan de slag. Je ontvangt altijd een digitale proefdruk waarop je kunt reageren.

Wil je liever eerst meer informatie?​

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

error: De afbeelding is beveiligd!