Block

Wanddoek

Een bijzondere eyecatcher op de muur?

vul de maten in
met blank of zwart hout
kies een foto of patroon
van klassiek tot modern
ook met eigen foto's
onze designers maken jouw collage

Een bijzonder wanddoek voor aan de muur?

Je bent of zoek naar iets anders voor aan de muur, een mooie muurdecoratie die tegelijkertijd heel sfeervol is en ‘warmte’ uitstraalt.

Een wanddoek maakt jouw woonruimte net weer even anders. Het doek kan ook prima buiten in bijvoorbeeld een tuinhuis opgehangen worden. Zo creëer je zelf de look die jij wilt!

In onze shop vind je verschillende beelden, of je nu van kunst of juist een fotorealistische weergave houdt. Ieder wanddoek wordt door ons op maat voor je gemaakt en je kunt verschillende manieren van bevestigingen kiezen.

Op maat voor je gemaakt

Net als al onze andere producten worden de wanddoeken ook helemaal voor jou op maat gemaakt! Je kunt zelf de breedte/hoogte en natuurlijk de afbeelding bepalen. Deze wordt verschaald naar het formaat dat je hebt aangegeven. Het doek is verkrijgbaar tot max. 170 x 135 cm (breedte x hoogte) of 135 x 170 cm (breedte x hoogte)

Met fraaie afwerking boven en onder

Standaard is het doek zonder boven en onderlat. Kies je voor een boven en onderlat dan wordt het doek tussen de latten bevestigd. Voor het ophangen kun je kiezen voor een koord.

Een proefdruk van jouw wanddoek

Je ontvangt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef zodat je kunt zien hoe het eruit zou komen te zien. Dat is zeker mogelijk!

Nu € 10 KORTING!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 10 korting bij bestelling van jouw op maat gemaakte wanddoek.

Wanddoek met eigen foto?

Heb je zelf mooie foto’s waarvan je dagelijks wilt genieten? Wat is er mooier dan deze op een wanddoek aan jouw muur te zien. YouPri plaatst voor jou de foto of maakt er een mooie fotocollage van.

Wanddoek eigen foto
Wanddoek eigen foto

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar top