Voordat je gaat beginnen met plakken, adviseren wij je natuurlijk eerst

In de animatie wordt het plakken van de deursticker stap voor stap uitgelegd.

Tip voor het opplakken van de deursticker.

Je kunt de sticker ook ‘nat’ aanbrengen. Daarvoor heb je een plantenspuit met daarin ‘een sopje’ nodig. Je spuit eerst lichtjes de deur nat en vervolgens begin je met de stappen zoals aangegeven. Een goede voorbereiding zorgt voor een mooi eindresultaat!

Ons advies

Maak het oppervlakte van de deur altijd eerst heel goed schoon met een surface cleaner. Laat deze daarna eerst goed drogen en ga dan pas verder met het plakken van de deursticker. 

Deurstickers zonder beschermlaag zijn kwetsbaar voor krassen tijdens het aanbrengen. Ons advies is om de deursticker te lamineren met een glans- of mat laminaat en aan te brengen met een rakel.

De deursticker is gemaakt van een zelfklevend bubble free vinyl. Standaard kies je voor alleen een deursticker. Voor plaatsen waar mensen/kinderen passeren en er mogelijk meer kans op beschadiging van de deursticker zou kunnen zijn, adviseren wij de deursticker te laten voorzien van een krasbestendige laag. Je kunt hierbij kiezen uit een mat of glanzend laminaat. De afbeelding wordt verschaald naar het door jouw aangegeven formaat.

De foto/afbeeldingen en kleuren die wij in onze shop gebruiken zijn uitsluitend indicatief. Schermkleuren zijn niet hetzelfde als print kleuren, deze kunnen afwijken (!) Er kunnen daardoor helaas geen rechten worden ontleend aan de afbeeldingen en kleuren die wij in onze webshop weergeven.

Wij gebruiken voor de print full color inkten. De lichte/witte kleuren worden altijd gemengd. Het kan daarom voorkomen dat de ‘witte kleur’ niet echt wit is maar een ‘blauwe’ of juist meer ‘gele’ gloed heeft. Ook donkere, zwarte kleuren worden gemengd. Dat betekent dat zwart nooit 100% zwart is, maar bij benadering. 

Geschikt voor gladde ondergronden (niet op onbehandeld hout). De deur dient heel glad te zijn. Is dit niet het geval dan zijn de oneffenheden zichtbaar. Ben je niet zeker? Vraag het ons!

Wij raden het af om deurstickers op onjuist of niet goed voorbehandelde deuren of onbehandeld hout te plakken.Dit heeft te maken met het onvoldoende hechten van de deursticker op de ondergrond.

YouPri kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het onjuist voorbehandelen van de ondergrond c.q. het monteren, plakken en snijden van de deursticker.

Kijk ook op onze veelgestelde vragen pagina voor extra informatie.

Levertijd

Al onze deurstickers worden op maat gemaakt en gegroepeerd om onnodige verspilling van materialen te voorkomen, daardoor is de levertijd ca. 5 tot 7 werkdagen. Wij houden rekening met het milieu.

Bekijjk ook deze klantervaring

How to deursticker 1

Voeg je header hier toe

Wij hebben eerst de deur eruit gehaald. Hier kan je goed zien dat de deur echt toe was aan een opknap beurt.

How to deursticker 3

Het snijplankje was onze “spatel” om de sticker glad over de deur te krijgen. En netjes te helpen plakken over de deur.

How to deursticker 4

De planken gebruikten we om de sticker even op te leggen en het werkt fijn dat het mooi recht blijft. De sticker bij de scharnieren kan je een beetje bijsnijden.

How to deursticker 5

Wat gaat dit super snel!
Hier houden we van, weinig inspanning met groot resultaat! Kijk eens wat leuk!! Hij zit er op, heel blij mee.

error: De afbeelding is beveiligd!