Bespaar de moeite van het verven en kies en een YOUPRI deursticker!

Heb je een oude deur die je graag een frisse make over wilt geven? Dan is een op maat gemaakte deursticker precies wat je zoekt. De sticker geeft naast een unieke look ook direct een bescherming aan jouw deur. Het materiaal is zeer stevig en kan ‘tegen een stootje’. Zo bespaar je de moeite van het verven en heb je direct een fantastische print op jouw deur!

Shop jouw deurstickers bij YOUPRI

In de collectie vind je allerlei soorten deurstickers. Houd je van de natuur, dan kies je bijvoorbeeld een bospad of een uitzicht van een strand. En wil je een gepersonaliseerde deur, dan maak je het bijzonder met een eigen foto. 

Meest gekozen deursticker

Waarom zou je kiezen voor een deurposter?

Deurstickers zijn een perfecte en snelle manier om een deur een andere look te geven. Je kunt ze bovendien helemaal op maat bestellen. Met een extra beschermlaag, in mat of glans, zorg je ervoor dat je nog langer van jouw mooie print op jouw deur kunt genieten. Met deze bescherming kun je nog jarenlang plezier hebben van jouw deur.

Bescherm je deuren

Met een deursticker bescherm je jouw deur eveneens tegen krassen, vlekken en andere vormen van slijtage. Vooral handig wanneer de deur veel en intensief gebruikt wordt. Door een deurstickerte plakken, kun je de levensduur van je deur verlengen en genieten van een mooie print op jouw deur!

De beschermlaag is verkrijgbaar in mat en glanzend. Kies je voor een beschermlaag dan kun je nóg langer van jouw deurposters genieten. Heb je direct licht dat op de deur schijnt, dan adviseren we om een matte beschermlaag te nemen in verband met het ‘terugkaatsen’ van het licht. 

deursticker bestellen

Bestel eenvoudig

Om jouw deursticker te kunnen bestellen, volg je een aantal stappen. Start met het opmeten van de deurhoogte en de deurbreedte. Daarna vul je bij de deursticker van jouw keuze deze maten in. Vervolgens kies je voor wel of geen extra beschermlaag. Heb je alles ingevuld, dan is het een kwestie van de bestelling verder af te ronden. 

Plak je deursticker zelf!

Inmiddels hebben wij al heel veel deurstickers voor onze klanten mogen verzorgen. Onze stickers zijn zowel voor de ‘leek als professional’ goed te plakken. Je hoeft hiervoor niet een speciale ‘plakcursus’ te volgen, want de instructies helpen je prima op weg. Een beetje kunde is natuurlijk wel gewenst. Maar zelfs wanneer het niet helemaal goed gaat met het opplakken, dan nog kun je de deurposter corrigeren. Zelfs tijdens het plakken! 

Wij maken jouw deursticker op de maten die jij ingevuld heb plus een extra marge. De extra marge (circa 0.5 cm rondom) zorgt ervoor dat mocht je iets scheef plakken, dan kun je dat met deze marge corrigeren. Het overtollige sticker materiaal kun je later eenvoudig wegsnijden. Tip! Bekijk ook onze plakintructie.

Jouw eigen foto op een deur

Heb je zelf een mooie foto of foto’s gemaakt, dan is een deursticker met eigen foto misschien wel het idee voor jou.

Je stuurt jouw foto of foto’s naar ons toe en wij maken een mooie deurposter voor je. Ons designteam kan met jouw foto’s een collage maken die precies bij jouw wensen aansluit. Het voordeel is dat je zelf tijd bespaart en wij hebben de software om dit ook perfect te kunnen doen. Kijk snel verder hoe je die voor jou zo bijzondere momenten kunt vastleggen op jouw deur.

Deursticker Louvre lichtgroen

Louvredeuren helemaal trendy!

De trend is en blijft toch nog steeds de louvredeur print. Zo is deze in verschillende variaties te krijgen, van modern tot wat meer klassiek. En ook van bruin tot blauwgrijs. Net wat je zelf het mooiste vindt. En zeg nou zelf, dit geeft toch echt een supertrendy sfeer?

Ook geschikt voor buiten?

De Youpri deurstickers kun je zelfs op een buitendeur of schuurdeur plakken. Zeker met een extra beschermlaag geniet je nog jaren van de deurstickers. De beschermlaag heeft namelijk een zogenaamd UV filter waardoor de kleuren mooi behouden blijven. De levensduur van de kleuren en de poster hangt af waar de deurposter bevestigd is. Hangt deze in de zon, dan zul je merken dat de kleuren, na verloop van tijd, minder intens worden. De sticker blijft wel gewoon mooi om naar te kijken.

Deurstickers nodig voor jouw bedrijf?

Deurstickers zijn een veelzijdig en effectief marketinginstrument voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun merk te promoten en informatie over producten of diensten te communiceren. Deze stickers kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten bij klanten en bezoekers

Een van de belangrijkste voordelen van deurstickers is dat ze een groot bereik kunnen hebben. Wanneer je bijvoorbeeld een deursticker met logo en contactgegevens op de voordeur van een pand aanbrengt, zien potentiële klanten die voorbijlopen of rijden deze informatie meteen!

Daarnaast kunnen deurstickers worden gebruikt om specifieke boodschappen over te brengen, zoals openingstijden, speciale aanbiedingen of belangrijke mededelingen. Door deze informatie duidelijk en opvallend op de deur te plaatsen, wordt de kans vergroot dat bezoekers deze zien en onthouden.
toiletdeuren

Voor horeca, school en bedrijfsruimte

Samen met de andere bedrijfsaankleding zorgt het voor een imago die herkenbaar is.  Het kan daarnaast ook meehelpen je ‘brand’ verder uit te bouwen. Heb je voor jouw project meerdere geprinte stickers nodig, dan helpen we je daar graag bij met een passende offerte

Onze stickers worden ook vaak voor andere doeleinden gebruikt. Zo kun je denken aan zorgcentra waar het belangrijk is dat ‘patiënten en cliënten’ persoonlijke herinneringen te zien krijgen. Door foto’s op een deursticker houden mensen deze herinnering levend.  Ze kunnen dagelijks naar hun eigen bijzondere momenten kijken en op die manier kan een zorgmedewerker ook met de mensen in gesprek gaan.  Voor iedere deur een mooie deursticker en een leuke herinnering. Wil je een offerte voor deurstickers ontvangen, stuur dan een mail en wij helpen je graag verder!

kastdeur na

Een nieuwe look voor schuifdeuren?

Misschien niet aan gedacht maar ook schuifdeuren kun je nu eenvoudig voorzien van een nieuwe look. Misschien heb je schuifdeuren in huis? Die kun je ook beplakken met een YOUPRI deursticker. Zo heb je naast een nieuwe look voor een kastdeur ook direct een beschermlaag op de deur. Misschien ook een idee voor jou?!

Wil je liever eerst meer informatie?​

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Wat vinden onze klanten?

M, N
Top service en kwaliteit
Lees verder
Mijn persoonlijke foto eerst ingestuurd ter beoordeling. De eerste proefdruk gaf niet de uitsnede die ik wenste en werd daarna precies aangepast. Snelle reacties én levering. Prachtige print voor mijn deur. Ik zit nu midden in de verhuizing en kijk uit naar het eindresultaat.
Nancy, Foxhol
Prima
Lees verder
Heb hier meerdere deurstickers gekocht. Uitstekende kwaliteit. Kreeg echter nooit een track en tracecode toegestuurd, voor geen van de 3 bestellingen die ik heb geplaatst, dat was wel lastig. De 1e 2 stickers waren apart verpakt, latere bestellingen zaten er meerdere stickers in 1 koker/verpakking. Bij 1 bestelling zelfs 4, die waren wat beschadigd en zaten niet meer goed op de beschermende achterkant en waren door vouwen/golven een stuk lastiger aan te brengen. Al met al toch tevreden, vooral over de kwaliteit van de sticker en de manier waarop ze de afbeelding passend maken voor de opgegeven maat.
Nancy, Rotterdam
Top
Lees verder
Super makkelijke website Snelle levering en een ongelooflijk mooi resultaat van de deursticker .
Franky De Vriendt, Haaltert
super kwalteit en service
Lees verder
Ik heb besteld, binnen de termijn geleverd, voorbeeldmail gehad, kortom gewoon top.
Jolanda, Amersfoort
Top bedrijf
Lees verder
Prachtige deur poster ,super kwaliteit ,kost wat ,maar is het echt waard ,mooie matte beschermlaag ,snelle levering ,een echte aanrader !!
Anita, Drunen
Makkelijk
Lees verder
Wij zijn ontzetten blij met de deursticker . Het is heel dik papier en makkelijk aan te brengen. Wij hadden een foto. van Giraffe van onze reis naar Afrika. . . Nu hebben we Afrika een beetje naar ons huis gebracht.
Walther, Pijnacker
Prima kwaliteit deursticker
Lees verder
Goede communicatie over de vooraf aangevraagde digitale drukproef. Prima verpakt geleverd. Mooie kwaliteit van de drukprint op een stevige ondergrond en het is met een beetje handigheid gemakkelijk aan te brengen op de deur.
Anneke, Emmeloord
Supermooi en snel resultaat
Lees verder
Ben snel en heel goed geholpen en zijn erg blij met het eindresultaat!!!
Previous
Volgende
error: De afbeelding is beveiligd!