*Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Minimale bestelbedrag € 50. Actie geldig t/m 14-04-2024

Deursticker actie: 10% KORTING *

Ben je klaar met verven van deuren en wil je iets anders op jouw deur? Een deursticker is dan precies wat je zoekt. In een mum van tijd geef je jouw deur een compleet andere look. Een mooie print van een bospad, een uitzicht naar het strand of zelfs met een eigen foto. Jij maakt jouw deur hoe jij het hebben wilt. Kom maar binnen en kijk vooral even rond in onze collectie.

Vul de maat in en bestel een deursticker

Om jouw deursticker te kunnen bestellen volg je een aantal stappen. Waaronder het opmeten van de deurhoogte en de deurbreedte. Daarna vul je bij de deursticker van jouw keuze deze maten in. Vervolgens kies je voor wel of geen extra beschermlaag

Heb je alles ingevuld, dan is het een kwestie van de bestelling verder af te ronden. Wij maken jouw deursticker op de maten die jij ingevuld heb plus een extra marge. De extra marge (ca. 0.5 cm rondom) zorgt ervoor dat mocht je iets scheef plakken, dan kun je dat met deze marge corrigeren. Het overtollige sticker materiaal kun je later eenvoudig wegsnijden.

Een deur 'make over' met op maat gemaakte Deurstickers!

Heb je zelf een mooie foto of foto’s gemaakt en weet je niet wat je ermee wilt doen, dan is een deursticker met eigen foto misschien wel het idee voor jou.

Je stuurt jouw foto of foto’s naar ons toe en wij maken een mooie deurposter voor je. Ons designteam kan met jouw foto’s een collage maken die precies bij jouw wensen aansluit. Het voordeel is dat je zelf tijd bespaart en wij hebben de software om dit ook perfect te kunnen doen. Kijk snel verder hoe je die voor jou zo bijzondere momenten kunt vastleggen op jouw deur.

Deursticker plakken

Inmiddels hebben wij al heel veel deurstickers voor onze klanten mogen verzorgen. Onze stickers zijn zowel voor de ‘leek als professional’ goed te plakken. Je hoeft hiervoor niet een speciale ‘plakcursus’ te volgen, want de instructies helpen je prima op weg. Een beetje kunde is natuurlijk wel gewenst. Maar zelfs wanneer het niet helemaal goed gaat met het opplakken, dan nog kun je de deurposter corrigeren. Zelfs tijdens het plakken! 

Extra bescherming

Met een beschermlaag zorg je ervoor dat de sticker beschermd is tegen krassen en vocht. Deze laag is verkrijgbaar in mat en glanzend. Kies je voor een beschermlaag dan kun je nóg langer van jouw deurposters genieten. Heb je direct licht dat op de deur schijnt, dan adviseren we om een matte beschermlaag te nemen in verband met het ‘terugkaatsen’ van het licht. 

Een sticker op een buitendeur?

De Youpri deurstickers kun je zelfs op een buitendeur of schuurdeur plakken. Zeker met een extra beschermlaag geniet je nog jaren van de deurstickers. De beschermlaag heeft namelijk een zogenaamd UV filter waardoor de kleuren mooi behouden blijven. De levensduur van de kleuren en de poster hangt af waar de deurposter bevestigd is. Hangt deze in de zon, dan zul je merken dat de kleuren, na verloop van tijd, minder intens worden. Maar de deursticker blijft wel gewoon mooi om naar te kijken.

Creatief met deurstickers

Kinderen houden van creativiteit en zijn heel visueel ingesteld. Een schoolgebouw is daarom bij uitstek geschikt om deze creativiteit te ontwikkelen. Door gebruik te maken van deurstickers op deuren prikkel je de creativiteit van kinderen. Dus weg met die saaie deuren op school en ga aan de slag!

Deurstickers voor jouw bedrijf?

De eerste indruk is voor klanten en prospects bepalend. Een verzorgd interieur hoort er dan ook uiteraard bij. Met  deurstickers kun je ‘lelijke deuren’ eenvoudig ‘bekleden’. Denk daarbij aan een combinatie van een foto en een logo. Drie vliegen in een klap; de deur is beschermd, herkenbaar met jouw beeldmerk en heeft een mooi uiterlijk! 

Daarnaast kun je met deurstickers ook een statement maken of een bepaalt thema doorvoeren. Samen met de andere bedrijfsaankleding zorgt het voor een imago die herkenbaar is.  Het kan daarnaast ook meehelpen je ‘brand’ verder uit te bouwen. Heb je voor jouw project meerdere geprinte stickers nodig, dan helpen we je daar graag bij met een passende offerte

Schuifdeuren voor & na…

Schuifdeursticker?

Misschien niet aan gedacht maar ook schuifdeuren kun je nu eenvoudig voorzien van een nieuwe look. Misschien heb je wel een ‘lelijke’ schuifdeur in huis en wilt deze verven? In plaats van te verven kun je een deur ook prima beplakken met een sticker. Zo heb je naast een nieuwe look voor bijvoorbeel een kastdeur ook direct een beschermlaag op de deur. Deze deurstickers worden ook vaak gebruikt voor kastdeuren, dus misschien ook een idee voor jou?!

Gepersonaliseerde deurstickers

Onze stickers worden ook vaak voor andere doeleinden gebruikt. Zo kun je denken aan zorgcentra waar het belangrijk is dat ‘patiënten en cliënten’ persoonlijke herinneringen te zien krijgen. Door foto’s op een deursticker houden mensen deze herinnering levend.  Ze kunnen dagelijks naar hun eigen bijzondere momenten kijken en op die manier kan een zorgmedewerker ook met de mensen in gesprek gaan.  Voor iedere deur een mooie deursticker en een leuke herinnering.

Deze tevreden klanten gingen jou voor...

Sandra , Goes
Uitstekende kwaliteit deursticker!
Lees verder
Voor de 2e keer een deursticker gekocht en erg tevreden met de intense kleur en de goede kwaliteit van de folie. Onze bestelling was met extra beschermlaag, dat heeft een prachtige glans.
Fantastisch!
Martha , Deventer
Lees verder
Ik heb een deursticker besteld voor mijn inbouwkastdeur. Ik was bang dat het moeilijk zou zijn om het goed te plakken, maar ik heb het echt heel snel geplakt zonder bubbels. De handleiding was duidelijk. De sticker is echt heel mooi en van uitstekende kwaliteit, ik geniet er heel erg van.
Nathalie , Pijnacker
Super goede service en kwaliteit
Lees verder
Duidelijke communicatie, mooie kwaliteit van de poster goed verpakt. Zeer tevreden, deze zal een blik vanger zijn voor mijn praktijk ruimte

Wil je liever eerst meer informatie?​

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

error: De afbeelding is beveiligd!