DEURSTICKERS

op maat gemaakt | met beschermlaag tegen krassen

Bespaar moeite van het verven en kies voor YOUPRI deurstickers

Die saaie witte deur in huis kun je nu heel mooi ‘bekleden’ met een deurposter. Je kunt ze prima zelf opplakken, dus je hoeft geen professional in te huren. Volg de stap voor stap instructie en binnen no time heb je een mooi uitzicht van een strand, een bospad of andere bijzondere print op de deur. Kijk snel in onze collectie voor jouw deursticker naar keuze!

Populaire deurstickers

deursticker louvre V
LOUVRE
Deursticker Pad naar Mediterraans strand
STRAND
Deursticker Beek in zonnig bos
NATUUR
Deursticker Italiaans steegje naar zee
STEEGJES
Deursticker Vrouw op toilet zwartwit
PERSONEN
Deursticker eigen foto
EIGEN FOTO

Hoe bestel je jouw persoonlijke deurposter​

Meet eerst de deur (hoogte- en breedtemaat) op. Daarna vul je in onze webshop bij jouw deursticker naar keuze deze maten in. Vervolgens kies je voor wel of geen extra beschermlaag. Met deze bescherming is de sticker beschermd tegen krassen. Op die manier kun je nóg langer van jouw deurposter genieten. 

Heb je alles ingevuld, dan is het een kwestie van de bestelling verder af te ronden. Wanneer jouw bestelling bij ons binnenkomt dan plannen wij deze voor je in. 

Wij maken jouw deursticker op maat. Dat wil zeggen op de maten die jij ingevuld heb plus een extra marge. De marge (ca. 0.5 cm rondom) nemen wij op want mocht je iets scheef gaan met plakken, dan kun je dat met de marge corrigeren. Het overtollige materiaal kun je later eenvoudig afsnijden. 

Personaliseer jouw deur met een deursticker eigen foto!

Heb je zelf een mooie foto of foto’s gemaakt en weet je niet wat je ermee wilt doen, dan is een deursticker met eigen foto misschien wel het idee voor jou.

Je stuurt jouw foto of foto’s naar ons toe en wij maken een mooie deurposter voor je. Ons designteam kan met jouw foto’s een collage maken die precies bij jouw wensen aansluit. Het voordeel is dat je zelf tijd bespaart en wij hebben de software om dit ook perfect te kunnen doen.

Kijk snel verder hoe je die voor jou zo bijzondere momenten kunt vastleggen op jouw deur.

Waarom zou je kiezen voor een YOUPRI deursticker?​

Inmiddels hebben wij al honderden deurstickers voor onze klanten mogen verzorgen. Wat onze deurstickers bijzonder maakt, is dat ze voor zowel de ‘leek als professional’ goed te plakken zijn. Je hoeft hiervoor niet een speciale ‘plakcursus’ te volgen, want de instructies helpen je prima op weg. Een beetje kunde is wel gewenst, maar zelfs wanneer het niet helemaal goed gaat met het opplakken, dan nog kun je de deurposter corrigeren tijdens het plakken. Het materiaal kun je namelijk makkelijk verwerken. 

Onze collectie is zeer breed en wanneer je eigen foto’s hebt dan ook zijn we de partner voor jouw deursticker. En niet onbelangrijk; wij maken alle deurstickers op maat. Zo kun je voor vrijwel iedere deur in huis, kantoor of bedrijfsruimte een passende deursticker laten maken.

Op welke ondergrond kan ik een deursticker plakken?​

Een deursticker kan op verschillende soorten deuren worden geplakt, maar de geschiktheid van de deur hangt af van verschillende factoren, waaronder het materiaal van de deur en het type sticker dat je wilt gebruiken. Onze ervaring leert dat deursticker op houten (geen onbewerkt hout), metalen, glazen en kunststof deuren geplakt kunnen worden. Wel is altijd belangrijk dat de deur goed voorbehandeld is, oftewel schoongemaakt en vetvrij. Is dit niet het geval dan heb je kans dat de deursticker na enige tijd loslaat, bijvoorbeeld in de hoeken.

Kan ik de sticker makkelijk zelf op de deur plakken?

Het is het beste om een deursticker aan te brengen op een vlak en glad oppervlak. Dit zorgt ervoor dat de sticker goed hecht en er geen luchtbellen of rimpels ontstaan. Zorg ervoor dat het oppervlak van de deur schoon, droog en vrij van stof en vuil is voordat je de sticker aanbrengt. Reinig en ontvet de deur met een surface cleaner (ontvetter). Hiermee voorkom je dat de deursticker niet goed op de deur hecht.

De deurposters van YOUPRI kun je zelf plakken. Je hebt niet direct een ‘professional’ nodig. Het materiaal heeft een zogenaamde ‘bubble free’ eigenschap. Dit houdt in dat je de deursticker, wanneer er tijdens het aanbrengen een luchtbel onder is gekomen, voorzichtig los kunt halen en opnieuw glad kunt strijken. Ons advies is om voor het aanbrengen een YOUPRI rakel te gebruiken. Dit is een handige tool waarbij je de deursticker op de deur kunt plakken. 

Met extra beschermlaag​

Je kunt kiezen voor een beschermlaag in mat of glanzend. Daardoor zijn de deurstickers niet alleen beschermd tegen krassen, maar ook tegen vocht. De beschermlaag maakt de deurposter extra stevig en bescherming. Deze is verkrijgbaar in mat of glans.

Tip!

Heb je direct licht dat op de deur schijnt, dan adviseren we om een matte beschermlaag te nemen in verband met het ‘terugkaatsen’ van het licht. Op deze manier kun je ze ook prima voor buiten gebruiken. Dus als je een ‘lelijke schuurdeur’ hebt, dan is dat misschien ook een goed idee?!

Hoe lang gaat een deursticker mee en hoe maak ik het schoon?​

Onze ervaring leert dat een deursticker echt jaren mee kan gaan. Afhankelijk van hoe je er zelf mee omgaat natuurlijk. Je kunt de deursticker ook reinigen  met een vochtige doek en een normaal schoonmaakmiddel (geen schuurmiddelen). 

Instructie video

In onze instructie video kun je zien hoe wij het plakken van de deursticker hebben gedaan. Belangrijk is dat je deze even goed bekijkt. In de video zie je dat de deur sticker ‘droog geplakt’ wordt, maar je kunt deze ook prima ‘nat plakken’. Met een plantenspuit, gevuld met water en een klein beetje zeep, maak je de ondergrond licht vochtig. Vervolgens begin je met de stappen zoals deze uitgelegd zijn in de video.

Sticker ook voor een buitendeur?

Je kunt de YOUPRI deurstickers ook op buitendeuren plakken. Zeker wanneer je een extra beschermlaag mat of glanzend kiest, heb je jaren plezier van de deurposter. De beschermlaag heeft een zogenaamd UV filter waardoor de kleuren mooi behouden blijven. De duur van de kleuren hangt af waar de deurposter bevestigd is. Hangt deze in de zon, dan zul je merken dat de kleuren, na verloop van tijd, minder intens worden, maar de deursticker blijft wel gewoon mooi om naar te kijken.

Deursticker vervangen?​

Je kunt een deursticker over het algemeen makkelijk verwijderen. Het hangt wel af van de ondergrond van de deur en hoe lang een deursticker op een deur geplakt zit. Hoe langer dit is; hoe meer een sticker hecht op de ondergrond. Wil je de sticker verwijderen dan kun je een klein hoekje van de sticker losmaken om vervolgens de hele sticker van de deur te verwijderen. Doe dit ‘met beleid’ dus stukje voor stukje. Als blijkt dat de sticker moeilijk te verwijderen is, dan kun je het beste met behulp van een föhn de deursticker lichtjes verwarmen om de lijm zachter te maken. Als er nog lijmresten achterblijven, kun je met een doek en een oude tandenborstel de lijmresten verder verwijderen.

Deurposters voor kantoor, hotel of bar restaurant nodig?

De eerste indruk is altijd bepalend en met een op maat gemaakte deursticker kun je de deuren mooi bedekken en beschermen. Daarnaast kun je met deurstickers ook een statement maken of een bepaalt thema doorvoeren. Samen met de andere bedrijfsaankleding zorgt het voor een imago die herkenbaar is.  Het kan daarnaast ook meehelpen je ‘brand’ verder uit te bouwen. Heb je voor jouw project meerdere geprinte deurstickers nodig, dan helpen we je daar graag bij met een passende offerte. Vraag deze vrijblijvend aan.

Gepersonaliseerde deurstickers voor verpleeghuis

Onze deurstickers worden ook vaak voor ‘patiënten en cliënten’ gebruikt. Herinneringen met foto of foto’s en foto’s van huisdieren kunnen voor deze groep mensen uitstekend werken. Ze kunnen dagelijks naar hun eigen bijzondere momenten kijken en op die manier kan een zorgmedewerker ook met de mensen in gesprek gaan.  Twee vliegen in een klap; een mooie deurposter en een leuke herinnering.

Wil je liever eerst meer informatie?​

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

error: De afbeelding is beveiligd!