Deurstickers 2018-03-14T06:59:32+00:00

DEURSTICKERS

Heb je ook zo’n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker op maat!

Nu bepaal je zelf wat er op jouw deur komt. Of het nu een bos, jungle, strand of zelfs een eigen foto is, de mogelijkheden zijn enorm. De deurstickers zorgen voor de sfeer waar je naar zoekt in jouw woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken of zelfs het toilet! De deurstickers van YouPri zijn van een hoogwaardige kwaliteit, eenvoudig te verwerken, krasbestendig en weerbestendig.

De voordelen op een rij:

● Bepaal zelf de maat van de deursticker
● Weerbestendig, dus zowel voor binnen als buiten te gebruiken
● Met een extra beschermlaag, heel krasbestendig
● Eenvoudig zelf te plakken

Meer voorbeelden en inspiratie?
Bekijk onze Pinterest

Met je eigen foto?

Dat kan ook! Als deze maar scherp genoeg is. YouPri beoordeelt jouw foto’s gewoon gratis. Dus heb je een mooie foto en ben je op zoek naar iets speciaals voor het interieur? We adviseren je graag!

Bestel nu eenvoudig jouw persoonlijke deursticker

Meet daarvoor eerst de deur (hoogte- en breedtemaat) op.  Je kunt ervoor kiezen om de deursticker een extra beschermlaag te geven, dan kun je nóg langer van jouw deursticker genieten. De deursticker wordt met een overlap geprint. Deze kun je m.b.v. een scherp mes, zelf wegsnijden.

Aan de slag!

Bij levering van de deursticker is een plakinstructie toegevoegd. Ons advies is om, voordat je gaan beginnen, eerst de uitleg zorgvuldig door te nemen. Wij raden het niet aan om deurstickers op niet goed voorbehandelde deur te plakken.

BINNEN & BUITEN
Geschikt voor binnen- én buitendeuren

AFWERKING
Mat of glanzend laminaat

LEVERTIJD
3-5 werkdagen