Met eigen foto('s)

YOUPRI maakt jouw behang, rolgordijn, lampenkap, deursticker met eigen foto of fotocollage.

Onze designers ontwerpen een unieke eyecatcher waar je nog lang plezier van zult hebben!

Kijk snel verder voor meer info...

Slide 1
Simone

Had allemaal losse foto's en geen idee wat ik er eigenlijk mee moest doen. Kwam toevallig bij youpri terecht en heb een heel mooi behang voor de kamer van mijn zoon laten maken. Superblij mee!

Slide 2
Marjolein

Voor een afscheid van een collega wilden we iets bijzonders hebben. Hebben gekozen voor een tafelkleed met foto's. Ziet er heel mooi uit. Leuk idee.

Slide 3
Joyce

Dit was nou precies wat ik zocht. Een rolgordijn met mijn foto voor mijn kantoor in huis, maar dan wel ff iets anders dan anders. Helemaal blij mee.

Met eigen foto?

Al eens gedacht aan een gepersonaliseerd behang, een foto op een rolgordijn, een deursticker met foto of een lampenkap met een leuke fotocollage?

YOUPRI maakt het voor jou persoonlijk! Onze designers zorgen ervoor dat je een fantastische eyecatcher krijgt waar je nog lang plezier van zult hebben. Zo koester je de momenten die belangrijk voor je zijn en je geeft jouw woonruimte, kantoor, school of bedrijfsruimte een heel eigentijdse look.

Wat moet ik doen om een gepersonaliseerd product te bestellen?

Het enige dat je hoeft te doen is jouw foto’s verzamelen. Dan bekijken welk product je graag wilt hebben. Vul de maten in, stuur jouw foto’s mee en wij gaan voor je aan de slag! Weet je niet zeker deze geschikt zijn; laat ze dan eerst door ons beoordelen, zo weet je zeker dat je het ‘perfecte plaatje’ op jouw behang met eigen fotocollage, rolgordijn met foto of deursticker met jouw foto, krijgt.

YouPri beoordeelt jouw foto’s gewoon GRATIS. Dus heb je een mooie foto en ben je op zoek naar iets speciaals, laat ons jouw foto checken!

Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een uniek product met jouw eigen foto’s
Met een door YOUPRI, geheel volgens jouw wensen, ontworpen fotocollage
Een product wat je totaal kunt personaliseren, zelfs met logo’s
Je ontvangt altijd gratis een digitale drukproef, zo kun je precies zien hoe het gaat worden.
Wij houden rekening met wat jij aangeeft en pas na jouw definitieve akkoord, start de productie.

Ieder ontwerp is bijzonder en uniek!

Wij maken de foto collages helemaal voor jou op maat. Je mag zelf aangeven hoe je het graag hebben wilt (in bestelformulier bij opmerkingen/notities) Of als je nog speciale wensen hebt voor wat betreft het design. Dit helpt ons namelijk om het te maken zoals jij het voor ogen hebt.

Wat je kunt aangeven is bijvoorbeeld:

wel of geen ‘witruimtes’ tussen de foto’s
foto’s in dezelfde formaat kaders of verspringende kaders
in kleur, zwartwit, sepia of duotoon, of combinatie van kleur en zwartwit

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt; dus laat het ons vooral weten waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Gratis digitale drukproef

Het maken van een fotocollage kost altijd tijd. Je ontvangt, nadat het door onze vormgeving is opgemaakt, digitale drukproeven en pas nadat je zelf aangeeft dat het akkoord is, wordt het product ingepland voor productie. Vanaf dat moment kunnen er ook geen wijzigingen meer worden doorgegeven.

Uiteindelijk willen wij graag ervoor zorgen dat je een mooie fotocollage hebt waar je graag naar zult (blijven) kijken.

Tips…

Zijn er veel foto’s dan is het misschien raadzaam om maar op bepaalde af te wisselen met grote en kleine foto’s en de rest van dezelfde grootte te houden. Dit zijn natuurlijk suggesties, uiteraard kun je daarvan afwijken!

Idee voor zorginstelling?

Wij hebben al veel gepersonaliseerde producten mogen maken. Vooral voor mensen met dementie of mensen met een beperking, kan een YOUPRI product heel goed werken. Een eigen beeld op een deursticker, doet het altijd heel goed. Er komt direct een ‘verhaal los’ en geeft de zorg medewerker een gelegenheid om met de persoon in gesprek te gaan. Een bijzonder moment om samen te koesteren…

Heb je voor jouw zorginstelling iets bijzonders nodig; laat het ons dan vooral weten en wij helpen je graag met een zeer persoonlijk YOUPRI product op maat.

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar top