Block
Met eigen foto

Leuke herinneringen verdienen een plekje je in jouw huis!

Fotobehang Rolgordijnen Deurstickers en meer...
Gratis digitale drukproef
op basis van de opgegeven maten

Al eens gedacht aan een gepersonaliseerd behang, een foto op een rolgordijn, een deursticker met foto of een lampenkap met eigen foto?

YOUPRI maakt het voor jou persoonlijk! Onze designers zorgen ervoor dat je een fantastische eyecatcher krijgt waar je nog lang plezier van zult hebben. Wij hebben inmiddels al honderden ontwerpen kunnen maken en zodoende weten we ook wat de ‘trends’ zijn en waar we op moeten letten. Ons team zorgt er bovendien voor dat je niet ieder vrij uurtje hoeft te besteden aan het opmaken van een collage. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je echt iets moois krijgt. Dus koester de momenten die belangrijk voor je zijn en geef jouw woonruimte, kantoor, school of bedrijfsruimte een heel eigentijdse persoonlijke look.

Wat moet ik doen om een gepersonaliseerd product te bestellen?

Het enige dat je hoeft te doen is jouw foto’s verzamelen. Dan bekijken welk product je graag wilt hebben. Vul de maten in, stuur jouw foto’s mee en wij gaan voor je aan de slag! Weet je niet zeker deze geschikt zijn; laat ze dan eerst door ons beoordelen, zo weet je zeker dat je het ‘perfecte plaatje’ op jouw behang collage, fotorolgordijn of deursticker, krijgt.

YouPri beoordeelt jouw foto’s gewoon GRATIS. Dus heb je een mooie foto en ben je op zoek naar iets speciaals, laat ons jouw foto checken!

Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een uniek product met jouw eigen foto’s
Met een door YOUPRI, geheel volgens jouw wensen, ontworpen fotocollage
Een product wat je totaal kunt personaliseren, zelfs met logo’s
Je ontvangt altijd gratis een digitale drukproef, zo kun je precies zien hoe het gaat worden.
Wij houden rekening met wat jij aangeeft en pas na jouw definitieve akkoord, start de productie.

Ieder foto ontwerp is bijzonder en uniek!

Wij maken de collages helemaal voor jou op maat. Je mag zelf aangeven hoe je het graag hebben wilt (in bestelformulier bij opmerkingen/notities) Of als je nog speciale wensen hebt voor wat betreft het design. Dit helpt ons namelijk om het te maken zoals jij het voor ogen hebt.

Wat je kunt aangeven is bijvoorbeeld:

wel of geen ‘witruimtes’ tussen de foto’s
foto’s in dezelfde formaat kaders of verspringende kaders
in kleur, zwartwit, sepia of duotoon, of combinatie van kleur en zwartwit
Deursticker eigen foto
Deursticker fotocollage
Deursticker eigen foto vrouw

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt; dus laat het ons vooral weten waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Liever toch iets heel anders?

Je hebt zelf een idee en je wilt dat ‘vertalen’ naar een YOUPRI eigen foto product? Dat kan zeker, want wij maken altijd alles helemaal zelf op. Dus van begin tot het eind kunnen we het behang, de deursticker, het rolgordijn of een van onze andere producten vormgeven. Stuur een mail of neem contact met ons op dan ontvang je een vrijblijvende offerte.

Gratis digitale drukproef eigen foto

Het maken van een fotocollage kost altijd tijd. Je ontvangt, nadat het door onze vormgeving is opgemaakt, digitale drukproeven en pas nadat je zelf aangeeft dat het akkoord is, wordt het product ingepland voor productie. Vanaf dat moment kunnen er ook geen wijzigingen meer worden doorgegeven. Uiteindelijk willen wij graag ervoor zorgen dat je een mooie fotocollage hebt waar je graag naar zult (blijven) kijken.

Levertijd

Wij werken altijd van week tot week. Daarmee kunnen we kosten en materiaalverlies besparen. De levertijd is daarom 5-7 werkdagen nadat jij de drukproef akkoord hebt gegeven. Dit laatste is belangrijk voor ons om jouw product te kunnen verwerken.

Tips…

Zijn er veel foto’s dan is het misschien raadzaam om maar op bepaalde af te wisselen met grote en kleine foto’s en de rest van dezelfde grootte te houden. Dit zijn natuurlijk suggesties, uiteraard kun je daarvan afwijken!

Wat we vaker als vraag krijgen is hoeveel foto’s je moet aanleveren voor bijvoorbeeld een fotobehang. Eigenlijk hangt dit af van de maat van het behang en ook of je juist van een druk behang houdt of juist heel rustig. Dan is het ook nog van belang dat je de kwaliteit van de foto’s kent. Dat laatste kun je ook gratis via ons laten beoordelen.

Fotomuur of fotodeur voor zorginstelling?

Wij hebben al veel gepersonaliseerde producten mogen maken. Vooral voor mensen met dementie of mensen met een beperking, kan een YOUPRI product heel goed werken. Een eigen beeld op een deursticker, doet het altijd heel goed. Er komt direct een ‘verhaal los’ en geeft de zorg medewerker een gelegenheid om met de persoon in gesprek te gaan. Een bijzonder moment om samen te koesteren…

Heb je voor jouw zorginstelling iets bijzonders nodig; laat het ons dan vooral weten en wij helpen je graag met een zeer persoonlijk YOUPRI product op maat.

Een bedrijfspresentatie op de muur?

Bijzonder om een mooie collectie van bijvoorbeeld gerealiseerde projecten te ‘showen’ op de muur. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de prospects en klanten die jouw kantoor bezoeken. Je hebt direct ‘iets om over te praten’. Het enige dat je hoeft te doen is beeldmateriaal uitzoeken en wij maken er een mooi fotobehang collage van.

Wil je eerst graag meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Ondermeer deze klanten gingen jouw al voor…

zakelijke klanten
Winkelwagen
Scroll naar boven