Eigen foto voor in jouw interieur?

Fotobehang, een rolgordijn, een deursticker of een lampenkap met eigen foto voor een stukje persoonlijkheid in jouw interieur.

Onze designers zorgen ervoor dat je een fantastische eyecatcher krijgt waar je nog lang plezier van zult hebben. Wij hebben inmiddels al honderden ontwerpen kunnen maken en zodoende weten we ook wat de ‘trends’ zijn en waar we op moeten letten. 

Wij maken het voor jou; uniek!

Ons team zorgt er bovendien voor dat je niet ieder vrij uurtje hoeft te besteden aan het opmaken van een collage. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je echt iets moois en unieks krijgt. 

Dus koester de momenten die belangrijk voor je zijn en geef jouw woonruimte, kantoor, school of bedrijfsruimte een heel eigentijdse persoonlijke look.

Deursticker eigen foto

Fotobehang eigen foto

Lampenkap eigen foto

Rolgordijn eigen foto

Tafelkleed eigen foto

Tuinposter eigen foto

Wat moet ik doen om een gepersonaliseerd foto product te bestellen?

Het enige dat je hoeft te doen is jouw beelden verzamelen. Dan bekijken welk product je graag wilt hebben. Vul de maten in, stuur jouw foto’s mee en wij gaan voor je aan de slag! Wij maken de collages helemaal voor jou op maat. Je mag zelf aangeven hoe je het graag hebben wilt (in bestelformulier bij opmerkingen/notities) Of als je nog speciale wensen hebt voor wat betreft het design. Dit helpt ons namelijk om het te maken zoals jij het voor ogen hebt.

Wat je kunt aangeven is bijvoorbeeld:

  • wel of geen ‘witruimtes’
  • afbeeldingen in hetzelfde formaat kaders of verspringende kaders
  • in kleur, zwartwit, sepia of duotoon, of combinatie van kleur en zwartwit

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt; dus laat het ons vooral weten waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Gratis digitale drukproef!

Wanneer je jouw fotoproduct bij Youpri besteld, dan maken wij altijd een zogenaamde digitale drukproef. Op die manier kun je zien hoe de foto of fotocollage geplaatst wordt. Hoe lang het duurt voordat je deze ontvangt is afhankelijk van het gekozen product, want het maken van een collage kost nu eenmaal meer tijd dan het plaatsen van een foto. Als jij daarna aangeeft dat je akkoord bent, dan plannen wij jouw bestelling in voor onze productie.

Vanaf dat moment kunnen er ook geen wijzigingen meer worden doorgegeven. De levertijd is vanaf dat moment ongeveer 5-7 werkdagen.

Maar zijn mijn foto's wel geschikt?!

Dat is natuurlijk wel het belangrijkste. En ben je daar niet zeker van, dan kun je bij ons jouw foto’s laten checken! Zo weet je namelijk zeker dat je het ‘perfecte plaatje’ op jouw behang collage, foto rolgordijn of deursticker, krijgt.

YouPri beoordeelt jouw foto’s gewoon GRATIS. Dus heb je een mooie foto en ben je op zoek naar iets speciaals, laat ons jouw foto checken.

Tip... Afwisselende formaten voor verrassend effect!

Zijn er veel foto’s dan is het misschien raadzaam om maar op bepaalde plaatsen af te wisselen met grote en kleine foto’s en de rest van dezelfde grootte te houden. Foto’s in zwartwit geven ook meer rust. Zeker als er heel veel foto’s zijn.

Dit zijn natuurlijk suggesties, uiteraard kun je daarvan afwijken! 

Hoeveel foto's moet ik aanleveren voor fotobehang eigen foto?

Dit is een vraag die we vaak krijgen. Eigenlijk hangt het af van de maat van het behang en ook of je juist van een druk behang houdt of juist heel rustig. Het kan ook mooi zijn om op een groot behang juist niet teveel foto’s te plaatsen, dan komen de beelden veel meer tot zijn recht. 

Fotomuur of fotodeur voor zorginstelling?​

Wij hebben al veel gepersonaliseerde producten mogen maken. Vooral voor mensen met dementie of mensen met een beperking, kan een YOUPRI product heel goed werken. Een eigen beeld op een deursticker, doet het altijd heel goed. Er komt direct een ‘verhaal los’ en geeft de zorg medewerker een gelegenheid om met de persoon in gesprek te gaan. Een bijzonder moment om samen te koesteren. Heb je voor jouw zorginstelling iets bijzonders nodig; laat het ons dan vooral weten en wij helpen je graag met een zeer persoonlijk YOUPRI product op maat.

Een bedrijfspresentatie op de muur?​

Bijzonder om een mooie collectie van bijvoorbeeld gerealiseerde projecten te ‘showen’ op de muur. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de prospects en klanten die jouw kantoor bezoeken. Je hebt direct ‘iets om over te praten’. Het enige dat je hoeft te doen is beeldmateriaal uitzoeken en wij maken er een mooi fotobehang collage van.

Liever toch iets heel anders?

Je hebt zelf een idee en je wilt dat ‘vertalen’ naar een YOUPRI product? Dat kan zeker, want wij maken altijd alles helemaal zelf op. Dus van begin tot het eind kunnen we het behang, de deursticker, het rolgordijn of een van onze andere producten vormgeven. Stuur een mail of neem contact met ons op dan ontvang je een vrijblijvende offerte.

Wil je eerst graag meer informatie?​

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

error: De afbeelding is beveiligd!