Wie zijn wij?

Wij houden ervan om met interieurprint (printerior) bezig te zijn.
Er is zoveel mogelijk met print!

Je kunt het bijna zo gek niet bedenken, daarom zijn wij een stelletje creatievelingen die de uitdagingen voor het maken van mooie prints voor het interieur niet uit de weg gaan. Continue zijn wij bezig om nieuwe producten te bedenken of producten zodanig aan te passen dat ze nóg beter worden.

Niets is standaard; dat is waar de medewerkers van YouPri zich graag mee bezighouden. Wij houden de kwaliteit goed in de gaten en daarbij ook heel veel rekening met ons milieu. De inkten die wij gebruiken ‘ademen’ geen vervuilende stoffen. Wel zo belangrijk aangezien de prints veelal in ruimte waar veel mensen verblijven terechtkomen. Wij recyclen veel van het materiaal, zelfs verpakkingen hergebruiken we zoveel mogelijk.

Veelzijdig en klantgericht

Waarin wij ons onderscheiden is de veelzijdigheid van onze producten en onze eigen productie. Wij produceren alles zelf! Dat betekent dat wij in staat zijn om een echt maatwerkproduct af te leveren. Van fotobehang, deurstickers, rolgordijnen, tafelstickers, lampenkappen, maar ook diverse prints op textiel. Inmiddels zijn velen jouw al voorgegaan in het bestellen en eigenlijk kunnen we stellen dat ze onze service, snelheid en manier van productie zeer waarderen. Daar doen we het graag voor! Dat is wat ons werk zo leuk maakt, wij maken jouw print persoonlijk!

Contact

Contact

Klantenservice:
t: (+31) 0172 230641 *tijdens werkdagen 09.00 – 17.00 uur
e: info@youpri.nl

Correspondentieadres:

Postbus 147 | 2420 AC Nieuwkoop

Distributie

Laanweg 8 Unit A | 3208LC Spijkenisse

Ingeschreven in Kamer van Koophandel: Youpri BV nummer 28116241
BTW-nummer: NL818.179.442.B01

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die je hier kunt vinden. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.