Liever eerst contact?

Op werkdagen zijn wij telefonisch of via de online chat te bereiken. Stel je liever jouw vraag via ons contactformulier, dan kun je het formulier invullen zodat we nog beter verder kunnen helpen.

YOUPRI BV

t. (+31) 0172 230 641
e. [email protected]

(Distributie adres: Melkstraat 2 1406 NX Bussum)
Kamer van Koophandel: 28116241 || BTW nr.: NL818.179.442.B01

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Je wilt graag wat meer achtergrond informatie over YOUPRI?

Wij zijn begonnen in 1997 en  gespecialiseerd in het bedrukken van decoratieve interieur producten, zoals fotobehang, rolgordijnen, deurstickers en lampenkappen.  De enorme creativiteit die we daarin kwijt kunnen, maakt dat we dagelijks heel trots zijn op wat we zelf in eigen huis mogen produceren. Met name de input van onze klanten en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk.

Dat is waar YOUPRI voor staat; wij maken jouw print persoonlijk!

Wij werken met de klant samen en maken zo een heel persoonlijk en uniek print product. Inmiddels hebben wij al meer dan 6000! klanten tot ons klantenbestand mogen rekenen. En niet alleen de consument maar zeker ook zakelijke klanten weten ons te vinden. Daarnaast werken wij ‘over de grenzen’ heen. Onze producten verkopen wij in vrijwel heel Europa.

Wat vinden onze kanten?

Onze reviews die wij verzamelen zijn echte reviews van klanten. Na een aankoop ontvangt de klant een e-mail van Kiyoh waarin vragen worden gesteld hoe de klant het product en het bedrijf heeft ervaren. Wij zijn daar heel transparant over, het is juist belangrijk om een zo goed mogelijk beeld van ons bedrijf te krijgen, ook om eventuele verbeteringen door te kunnen voeren. Kiyoh is een bekend online betaald review platform. Wij kunnen geen invloed uitoefenen en de reviews zijn daardoor 100% betrouwbaar. De gegevens van klanten worden zorgvuldig bewaard en behandeld, conform de privacy richtlijnen.

Met ons samenwerken?

Wij zijn heel erg trots samen te werken met stylisten, bloggers en ontwerpers. Ben jij geïnteresseerd in een zakelijke samenwerking neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
error: De afbeelding is beveiligd!