Fotobehang plakken

Je hebt het YOUPRI behang aangeschaft of je overweegt het aan te schaffen? Hieronder leggen wij je door middel van instructie video’s uit hoe je stap voor stap het YOUPRI fotobehang kunt plakken. Voordat je gaat behangen; een goede voorbereiding is vaak het halve werk.

Bekijk video YOUPRI BEHANG PLAKKEN

Verschillende factoren zullen de hechting van een drukgevoelige lijm nadelig beïnvloeden, voorbeelden zijn:

  • Stoffige, vochtige, vuile, geoxideerde of structuur oppervlakken.
  • Vervormingen op kunststof of beton.
  • Slechte hechting van de verf op de ondergrond.
  • Lage oppervlakte temperatuur.
  • Toepassing onder de minimumtemperatuur of gebruik buiten aanbevolen temperatuurbereik.
  • Verven met vuil afstotende stoffen zoals siliconen
  • Het behang wordt geproduceerd door een machine die het papier eerst voorziet van een print d.m.v. warmte en inkt. Na dit proces wordt het behang gedroogd. Door dit proces kunnen er in het papier verschillen ontstaan (krimp, rek etc.). Helaas is dit niet te voorkomen. Dat betekent ook dat in sommige gevallen, patronen en/of afbeeldingen net niet goed aansluiten en iets afwijken. Daardoor zou het behang niet helemaal goed kunnen sluiten.

Controleer voordat je het behang aanbrengt of het aan je verwachtingen voldoet. De kosten die je tijdens het plakken maakt, worden namelijk niet vergoed als je melding maakt van een gebrek. Je kunt behang het beste controleren door de individuele banen naast elkaar te leggen. Youpri is ten alle tijden niet aansprakelijk voor claims (boven de vervangingswaarde) van het behang, waarvan is bewezen dat het defect niet te wijten is aan het materiaal of het aanbrengen daarvan en is daardoor niet aansprakelijk voor directe, indirecte schade of gevolgschade.

Winkelwagen
Scroll naar boven