Alfred Gockel Artprints

Youpri is de officiële én exclusieve Europese licentiehouder!

Het materiaal van kunstenaar Alfred Gockel is exclusief beschikbaar gesteld voor onze lampenkappen, deurstickers, rolgordijnen en meer.

Moderne kunst

De werken van Gockel zijn kenmerkend eigenzinnig, modern en ‘one of a kind’. Bijzonder artwork verdient een bijzonder plaats in jouw woonruimte. Je kunt zijn kunst nu zelf ook dagelijks bewonderen.

Zo maak je jouw woonruimte artistiek en modern. Dus kies je voor één van onze Alfred Gockel artprints dan haal je zeker iets heel bijzonders én speciaals in huis!

Biografie

Alfred Gockel is in 1952 vlakbij Münster (Duitsland) geboren. In zijn jonge jaren werkte hij als mijnbouwer en door deze ervaring gebruikte hij vaak zelfgemaakt teer in zijn acryl werken. Hij studeerde en gaf les aan de Polytechnische Hogeschool in Münster, van 1983 tot aan 2006, ±130 miljoen door hem zelf gepubliceerde open uitgaven van zijn eigen artwork zijn verkocht aan (internationale) art & design galeries.

Zeefdruk

In 1990 kocht hij een zeefdruk machine en startte zijn collectie van abstracte, gelimiteerde originele zeefdrukken.

Les & demo’s

Van 2003 tot aan de dag van vandaag geeft Alfred Gockel kunstgeschiedenis en live schilder demonstraties op ondermeer cruiseschepen, kunst events en liefdadigheidsveilingen en evenementen met beroemdheden.

Meer informatie over deze veelzijdige kunstenaar?

Bezoek dan de website van Alfred Gockel

Wat kenmerkt Alfred Gockels stijl?

Vanaf 2008 hield Alfred zich voornamelijk bezig met o.a. etsen, houtsnijden, linoleum en lithografie. De hoge kwaliteit etsen van Alfred Gockel’s benaderen intussen het vakmanschap van zijn inspirators. Nadat de vernislaag is aangebracht, schildert hij vaak ‘live’ grote canvasdoeken zodat de bezoekers exclusief aan het werk kunnen zien tijdens zijn creatieve proces.

Inspirerend

Het is geweldig om te zien hoe hij zijn publiek weet te inspireren met zijn zachte penseelstreken, soms zelfs met twee handen tegelijkertijd. Unieke penseelstreken van een helder kleurpalet kenmerkt zijn signatuur. Alfred schildert, zoals een muzikant, in een ‘flow’ van een zacht ritme. Zijn eigentijdse signatuur is te herkennen in al zijn werken.

Sculpturen

Alfred heeft daarnaast ook enorme sculpturen vervaardigd van wel 11 x 3 x 7 meter, 8 hoeken die een helikopter ondersteunen langs de snelweg van de A1-A2 op een 18 meter heuvel. Nog 4 van zijn sculpturen zijn daarna langs snelwegen geplaatst.

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze FAQ (veelgestelde vragen).
Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Bijzondere en unieke
moderne artprints
al onze producten worden
op maat voor je gemaakt
Inkt zonder schadelijke
dampen en recyclebaar

Winkelwagen
Scroll naar top