Alfred Gockel Artprints

Moderne en unieke eyecatcher in jouw intereur.
Exclusief

Bijzondere kunst voor in jouw huis? Youpri is de officiële én exclusieve Europese licentiehouder van het artwork van Alfred Gockel!

De kunstenaar heeft een zeer veelzijdig repertoire en vat niet onder een noemer samen te vatten. Wat wel heel duidelijk is, is zijn uitgesproken stijl met lijnen en vormen, dit komt in vrijwel al zijn werken terug. Deze kunst zorgt ervoor dat je er wel naar blijft kijken, want je ziet continue iets nieuws wat je eerder nog niet was opgevallen.

Rolgordijnen met moderne kunst print

Dit is nu echt eens iets totaal anders voor het raam. Een raamdecoratie die niet alleen functioneel is, maar ook een bijzondere en unieke eyecatcher vormt. Een rolgordijn met een kunstprint van de kunstenaar Alfred Gockel. In een modern interieur mag dit rolgordijn zeker niet ontbreken!

Lampenkap met moderne kunst

Je hebt een lamp in huis maar bent de lampenkap ‘zat’? Dan is dit de perfecte manier om te veranderen van verlichting. De mooie prints van de kunstenaar, Alfred Gockel, passen misschien wel bij de  moderne stijl die je zoekt?

Kunst op jouw deur?

Dit is een mooie binnenkomer vind je niet? De artprint op deze deursticker geeft direct een statement aan de ruimte. Kleurrijke prints met geometrische vormen. Beter dan een verf op de deur.

error: De afbeelding is beveiligd!