Fotobehang met jouw foto of fotocollage

iedere foto is uniek;
iedere collage ook!

op maat voor je gemaakt; je kunt zelf aangeven wat je mooi vindt!

gratis digitale drukproef, zo zie je hoe het wordt!

Foto’s gemaakt maar geen idee wat je er verder mee kunt doen?

Maak je woonruimte uniek en persoonlijk met jouw eigen foto’s aan de muur. Je hebt vast een hele collage aan foto’s die maar ‘liggen te liggen..’ en waar je niet precies weet wat je er mee aan moet. Zonde want het zijn toch bijzondere herinneringen die je vaak als je ze terug ziet weer terugbrengt bij die momenten die voor jou zo belangrijk waren.

Aan de slag dan maar?

YouPri maakt graag een mooie fotomuur voor jou in de vorm van een collage of een foto. Met fotobehang kun je alle kanten op. De verschillende typen behang maken dat je voor iedere inrichting precies hetgeen vindt dat je zoekt.

Ja, wil graag een FOTOBEHANG met eigen foto(‘s)

Jouw foto(‘s) verdienen een mooi plaatsje op de muur!

  • gepersonaliseerd met eigen foto’s

  • kies voor een mooie foto of fotocollage
  • gepersonaliseerd en compleet voor je op maat gemaakt

  • geef zelf aan hoe jij het hebben wilt

  • altijd eerst gratis digitale drukproef ter controle
Fotobehang eigen foto fotocollage

Ik heb foto’s maar ik weet niet of deze scherp genoeg zijn…Upload jouw foto >

GRATIS BEOORDELEN

Structuren

Je kunt hierbij kiezen uit vliesbehang in diverse structuren: van fijn (linnen/textiel structuur), zeer grof (penseelstrepen) en leatherlook (leerachtige uitstraling)! Voor ieder wat wils. Dit vliesbehang kun je met het inlijmen van de muren aanbrengen op de ondergrond. Dit behang is bovendien met een vochtige doek af te nemen.

Voor de keuken of badkamer

Sinds kort hebben wij een speciaal glasweefselbehang in het assortiment dat zelfs in een keuken of badkamer gebruikt kan worden. Het materiaal is extra stevig en kan tegen een ‘stootje’. Neemt geen vocht op en daardoor ook prima voor zogenaamde ‘natte ruimtes’*.


*Het behang kan niet als achterwand voor een douche of bad gebruikt worden.

Baanbreedte

Bij YouPri kun je zelf aangeven hoe breed je de banen wilt hebben. Hoe breder, hoe minder ‘naden’. Daarbij is het wel belangrijk dat je je realiseert dat bredere banen ook meer kunde vereist. Wij adviseren daarom, wanneer je kiest voor bredere behangbanen. Dit altijd met twee personen uit te voeren, of door een professional.

Overlap

Heb je liever dat de naden zo min mogelijk zichtbaar zijn, dan kun je kiezen voor de zogenaamde ‘overlap’. Dit houdt in dat de behangbanen overelkaar geplaatst worden en vervolgens kun je er dan voor kiezen om het behang ‘middendoor’ te snijden. Behangprofessionals kennen dit principe en kiezen vaker voor deze optie.

Ja, wil graag een FOTOBEHANG met eigen foto(‘s)

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze FAQ (veelgestelde vragen).
Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons [email protected].