Rolgordijn Wolven familie aquarel

Wanneer je een baby verwacht, is het decoreren van hun slaapkamer een van de meest spannende onderdelen van de voorbereidingen voor hun komst. Een belangrijk aspect van elke babykamer is het raambekleding, en een rolgordijn is een perfecte keuze voor een babykamer.

Een rolgordijn is een uitstekende keuze omdat het gemakkelijk in gebruik is, verkrijgbaar is in verschillende kleuren en patronen en volledige privacy en verduisteringsmogelijkheden biedt voor de dutjes van je baby. Bovendien zijn rolgordijnen gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze praktisch zijn voor elke drukke ouder.

Bij het selecteren van een rolgordijn voor de babykamer, is het belangrijk om rekening te houden met de kleurenpalet van de kamer en een neutrale, rustgevende tint te kiezen. Je kunt ook kiezen voor een verduisterend rolgordijn om volledige duisternis te garanderen tijdens slaaptijd. Vergeet niet om veiligheid voorop te stellen door rolgordijnen te kiezen die zijn ontworpen met het oog op de veiligheid van kinderen.

Over het geheel genomen is een rolgordijn een uitstekende keuze voor een babykamer. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, praktisch en bieden je baby de nodige privacy en duisternis die ze nodig hebben voor een goede nachtrust.

Een gezellige muur met fotobehang voor de babykamer

Een wieg, ledikant, commode en natuurlijk decoratie om het kamertje gezellig te maken. Wij helpen je graag op weg en hebben een collectie speciaal voor babykamers samengesteld. Op die manier voelt jouw baby zich helemaal welkom in zijn nieuwe kamertje.

Het decoreren van een babykamer is een van de meest opwindende onderdelen van de voorbereiding op de komst van een nieuwe baby. Naast het kiezen van de juiste meubels en beddengoed kan het toevoegen van een persoonlijk tintje aan de kamer met fotobehang een wereld van verschil maken. Dat is waar het Fotobehang babykamer van pas komt.

Fotobehang babykamer is een reeks fotobehangen die speciaal ontworpen zijn voor babykamers. De collectie bevat prints variërend van speelse patronen, schattige dieren tot charmante natuurscènes. Met een keuze aan kleuren en ontwerpen is er voor elke baby persoonlijkheid en stijl iets geschikts te vinden.

Niet alleen is fotobehang babykamer stijlvol, maar het is ook praktisch. In tegenstelling tot traditioneel behang is dit type wandbekleding makkelijk te installeren en te verwijderen. Bovendien is het gemaakt van duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit die gemakkelijk schoon te maken zijn en niet vervagen met de tijd.

Kortom, het toevoegen van fotobehang babykamer aan de babykamer is een investering in het creëren van een mooie en comfortabele ruimte voor jouw kleintje. Met de verschillende ontwerpen die beschikbaar zijn in de collectie, is het gemakkelijk om een behang te kiezen dat perfect past bij jouw decoratiestijl. Dus ga gerust de collectie verkennen!

Bekijk de behangideeen

Het moment om helemaal ‘los te gaan’ om de kamer van jouw kleintje in te richten. Daarbij helpen wij je natuurlijk graag een handje met onze babykamer behang collectie. En kun je het desondanks toch niet vinden, laat het ons weten. Onze collectie vullen wij namelijk wekelijks aan met nieuwe behang ideeën, zodat je altijd nieuwe behang trends zult vinden.
Lampenkap Dieren in bos aquarel patroon

Leuke lampenkap met print voor de baby kamer

Verlichting is heel belangrijk in het kamertje. Niet teveel en zeker niet te weinig. En het mag natuurlijk ook best iets leuks zijn. Een lampenkap met print is voor de baby leuk om naar te kijken. Kies voor een lichte kleur lampenkap, zoals wit, crème of pastelkleuren om een rustige sfeer te behouden. Daarnaast is het ook belangrijk om te kiezen voor een lampenkap die goed past bij de stijl van de babykamer en het thema, als dat er is.
Lampenkap Lieve bos dieren hertjes

Reukloze inkten

Onze productie houden we zoveel mogelijk ‘groen’. Dat betekent dat we alleen inkten gebruiken op waterbasis, ideaal voor toepassing in de babykamer.

PVC vrije materialen

Ook zijn de materialen vrijwel allemaal PVC vrij. Wij vinden het namelijk belangrijk dat het niet alleen een product is dat ‘gezond’ voor ons is, maar ook later weer beter gerecycled kan worden.

Recycle voor beter milieu

Is de babykamer toe aan een ander behang omdat je kleine gegroeid is naar een peuter? Dan kun je zonder probleem het behang in de papierbak doen. Het is namelijk volledig recyclebaar.

error: De afbeelding is beveiligd!