Block

Babykamer inspiratie

Een kleintje op komst?

Leuke items
op maat gemaakt
kies een foto of patroon
uitgebreide collectie
ook met eigen foto's
onze designers maken jouw collage

Je wilt natuurlijk de kamer van jouw ‘newborn’ helemaal op en top in orde maken.

Een wieg, ledikant, commode en natuurlijk decoratie om het kamertje gezellig te maken. Wij helpen je graag op weg en hebben een collectie speciaal voor babykamers samengesteld. Op die manier voelt jouw baby zich gelijk welkom in zijn nieuwe kamertje.

Behang ideeën voor de babykamer

Het moment om helemaal ‘los te gaan’ om de kamer van jouw kleintje in te richten. Daarbij helpen wij je natuurlijk graag een handje met onze babykamer behang collectie. En kun je het desondanks toch niet vinden, laat het ons weten. Onze collectie vullen wij namelijk wekelijks aan met nieuwe behang ideeën, zodat je altijd nieuwe behang trends zult vinden.

Rolgordijnen voor de babykamer

Jouw kleine moet natuurlijk wel goed kunnen slapen. Teveel licht in het kamertje houdt hem of haar misschien wel heel erg wakker. De YOUPRI rolgordijnen zijn dan een ideale oplossing. Ze ‘temperen’ het licht als je kiest voor lichtdoorlatend en wanneer je liever een verduisterend rolgordijn neemt, dan is de kamer voor zo’n 90% donker. (* lichtinval is mogelijk wanneer het rolgordijn in de dag wordt gemonteerd.)

Leuke lampenkap met print voor de babykamer

Verlichting is heel belangrijk in het kamertje. Niet teveel en zeker niet te weinig. En het mag natuurlijk ook best iets leuks zijn. Een lampenkap met print is voor de baby leuk om naar te kijken. En zo heeft het eigenlijk twee functies in een.

Geen schadelijke inkten en materialen

Onze productie houden we zoveel mogelijk ‘groen’. Dat betekent dat we alleen inkten gebruiken op waterbasis, ideaal voor toepassing in babykamers. Ook zijn de materialen vrijwel allemaal PVC vrij. Wij vinden het namelijk belangrijk dat het niet alleen een product is dat ‘gezond’ voor ons is, maar ook later weer beter gerecycled kan worden. Het verpakkingsmateriaal dat wij gebruiken, hergebruiken we ook, alles om de natuur zoveel mogelijk te sparen.

Vragen of meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen pagina. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar top