Over ons

Je wilt graag wat meer achtergrond informatie over ons? Dat kan zeker. Al sinds 1997 zijn wij actief in de markt van print en druk. Eerst vooral bezig met klein drukwerk of zoals het toen heette, kopiëren en daarna meer en meer gespecialiseerd naar digitaal drukwerk.

Vanaf 2014 hebben we een totale draai gemaakt naar het zogenaamde printerior, wat staat voor interieur printen. Ons hart lag meer bij mooie producten voor het interieur creëren en daarop hebben wij allerlei machines aangeschaft die dat mogelijk konden maakten.

In eerste instantie waren we ‘pioniers’ we gingen letterlijk dingen uittesten en hingen zoveel mogelijk in de zaak en bij ons thuis om te kijken welke producten de beste resultaten gaven. Door veel vallen en opstaan, hebben we uiteindelijk YOUPRI zodanig opgezet zoals het nu is. Een volwaardig printbedrijf met maatwerk op het gebied van prints voor het interieur.

Iedere dag mogen wij weer mooie creaties maken. Wij hopen dat we onze klanten blij kunnen maken met een mooie op maat gemaakte muurprint, rolgordijn met foto of print, een deursticker met foto of een lampenkap. Alles wordt door onszelf gemaakt en uiteraard met heel veel zorg en aandacht.

Dat is waar YOUPRI voor staat; wij maken jouw print persoonlijk!

review banner youpri

Reviews

Onze reviews die wij verzamelen zijn echte reviews van klanten. Na een aankoop ontvangt de klant een e-mail van Kiyoh waarin vragen worden gesteld hoe de klant het product en het bedrijf heeft ervaren. Wij zijn daar heel transparant over, het is juist belangrijk om een zo goed mogelijk beeld van ons bedrijf te krijgen, ook om eventuele verbeteringen door te kunnen voeren.

Kiyoh is een bekend online betaald review platform. Wij kunnen geen invloed uitoefenen en de reviews zijn daardoor 100% betrouwbaar. De gegevens van klanten worden zorgvuldig bewaard en behandeld, conform de privacy richtlijnen.

Winkelwagen
Scroll naar boven