Fotobehang Slaapkamer

Een vleugje persoonlijkheid met fotobehang slaapkamer!

Zeg maar dag tegen saaie muren en hallo tegen prachtig slaapkamer behang! Met een breed scala aan prachtige ontwerpen om uit te kiezen, kun je met het behang een unieke en persoonlijke ruimte creëren. Met fotobehang kun je ook een een kleine slaapkamer groter laten lijken. Dus geen tijd te verliezen en maak van jouw muur een adembenemend middelpunt!

Ruime keuze uit onze behangcollectie

In het fotobehang slaapkamer assortiment hebben wij foto’s en patronen die geheel maar eigen smaak te combineren zijn. Of je nu kiest voor een jungle behang, een olifant op de muur of een retro patroon; je vindt altijd datgene waar je naar op zoek bent. De behang collectie is zeer uitgebreid en je vindt vast het behang waar je al tijden naar op zoek was. De trends van nu zijn bijvoorbeeld heel kleurrijke behangen, met veel roze en andere kleuren. En houd je het liever rustig, dan is misschien een bloemen behang iets voor jou?

De muur aankleden met een slaapkamer behang?

Van rustgevende bloemenprints, tot jungle je kunt het zo gek niet bedenken of je vind het tegenwoordig op de muur in de slaapkamer. Het is per slot van rekening een ruimte waar je heel wat uurtjes verblijft, al dan niet met je ogen dicht. Maar als je dan toch meer wilt halen uit je slaapkamer, dan is een thema behang een prima idee!

Behang zorgt voor een rustgevende ruimte​

Ben jij die saaie muren in je slaapkamer zat? Wil je een keer wat anders op de muur? Dan is YouPri the place to be! Bij YouPri heb je veel keuze in ons assortiment voor slaapkamer fotobehang. Neem eens een kijkje in ons assortiment fotobehang slaapkamer en doe vast inspiratie op voor jouw volgende project, de slaapkamer make-over!

Voordat je dolenthousiast aan de slag gaat met het ontwerpen van je eigen fotobehang, is het wel belangrijk om te weten dat drukke afbeeldingen en patronen een negatieve invloed hebben op je slaap. En het is natuurlijk de bedoeling dat je zorgt voor een slaapkamer waarin je heerlijk tot rust komt. Als je op zeker wilt spelen, is het een goed idee om voor een van de slaapkamer behangen uit ons assortiment te kiezen. Deze zijn namelijk geselecteerd door experts die precies weten wat werkt voor het hebben van een goede nachtrust!

Zachte kleuren en rustige prints​

Wetenschappers hebben bewezen dat ook de kleur van het fotobehang invloed heeft op je nachtrust. Volgens onderzoekers geeft blauw je de beste nachtrust, maar geel en groen zijn eveneens goede opties. Je mag natuurlijk ook voor andere kleuren kiezen als je dat mooier vindt, wij hebben voor ieder wat wils! Het is vooral belangrijk dat je donkere tinten vermijdt, omdat ze geen rustgevend gevoel geven. Bovendien laten ze je slaapkamer kleiner lijken. Kies ook liever voor één afbeelding in plaats van een collage, zodat het geheel niet te druk overkomt. Voor patronen geldt natuurlijk hetzelfde.

Geurloze inkten​

Het is misschien niet waar je zo direct rekening mee houdt, maar zeker niet onbelangrijk. De slaapkamer is bij uitstek een ruimte waar je heel veel uurtjes verblijft, zonder het in de gaten te hebben. Dan is het dus ook heel belangrijk om producten te hebben die de gezondheid niet schaden. Al ons fotobehang is daarom geproduceerd met geurloze inkten op waterbasis. Het behang zelf bevat geen pvc. Alles om rekening te houden met jou en het milieu. 

Natuur in je slaapkamer​

Een van de beste manieren om te zorgen voor rust in je slaapkamer, is door de natuur in de ruimte te brengen. Dat doe je niet alleen door mooie planten en bloemetjes te kopen, maar ook door te kiezen voor slaapkamer fotobehang van natuur. Neem eens een kijkje in ons assortiment. Wat zie je voornamelijk terug? Zee landschappen, bomen en bloemen? En dat is niet zomaar, want wanneer je natuur ziet, word je rustig en vrolijk. Behang met wolken of een zonsondergang aan de kust is dan ook ideaal voor in de slaapkamer. Is dit toch niets voor jou? Geen zorgen, er zijn nog vele andere manieren om je slaapkamer rustgevend te maken!

Heb je jouw favoriete behang uitgekozen?

Dan gaan wij voor jou aan de slag met het maken van een digitale drukproef. Deze sturen wij je dan toe, zodat je kunt zien hoe het behang in de maatvoeringen die jij aan hebt gegeven, eruit komt te zien. Pas wanneer jij op deze proef akkoord geeft, starten wij het inplannen van jouw behang in onze productie.

Extra hulpje​

Het aanschaffen van een fotobehang slaapkamer lijkt misschien best lastig. Toch helpen we je al best een eindje op weg, want je vult gewoon de maten van de muur in. Eerst even goed opmeten natuurlijk. Om te voorkomen dat je net even te weinig gemeten hebt, of dat je een schuine muur hebt, nemen wij altijd een extra marge van ca. 5 cm rondom. Wanneer je dan een iets scheve muur hebt, kun je met de extra marge het alsnog ‘opvangen’. Je hoeft dus geen extra cm’s op te tellen. Als extra kun je ook een digitale drukproef opvragen, mocht je niet helemaal zeker zijn of het fotobehang slaapkamer wel precies goed uitkomt op jouw muur.

Liever toch een eigen foto?

Je hebt een speciale herinnering aan een foto of gewoon een heel mooie foto of foto’s die je graag op een behang wilt zien, dan is dit je uitgelezen kans om het voor elkaar te krijgen. Wij maken namelijk heel mooi persoonlijk fotobehang met eigen foto of een fotobehang met fotocollage voor jou. 

Wij helpen je met het ontwerp

Onze designers hebben inmiddels al heel wat ‘behangetjes’ mogen ontwerpen en weten precies waar ze op moeten letten, want het opmaken van een fotobehang met foto’s is best nog een hele klus. Wij gaan graag voor jou aan de slag en zorgen dat je binnen ‘no time’ een mooi muurbehang aan de muur hebt.

Foto's checken​

Om ervoor te zorgen dat je de juiste kwaliteit foto’s hebt voor het behang, mag je enkele foto’s door ons laten beoordelen. Dit is verder gratis en neemt een stukje van jouw zorgen weg dat de foto misschien niet scherp genoeg is. Zo stukje bij beetje kom je dan tot het punt dat je het behang met eigen foto kunt gaan bestellen.

Zolderkamer behangen?​

Dat kan soms best een puzzel zijn, want er zijn vaak schuin aflopende muren en de hoogte is ook meestal anders. Toch kun je dan prima voor het YOUPRI behang kiezen, want wij kunnen je helpen met jouw behang plan. 

Stuur jouw tekening (hoeft geen professionele tekening te zijn, een simpele schets voldoet al. En heb je een foto, dan kun je deze ook meesturen) en de maatvoeringen naar ons toe en natuurlijk ook de afbeelding die je in de zolderkamer zou willen zien, dan maken wij een GRATIS digitale drukproef voor je.

Wil je eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.
error: De afbeelding is beveiligd!