Block

Slaapkamer behang

Jouw slaapkamer omtoveren zoals jij het graag ziet met op maat gemaakt fotobehang!

Bepaal zelf de maat
Wij houden rekening met objecten
Gratis digitale drukproef
Een 'impressie' hoe het eruit komt te zien.
Behangsoorten
Voor ieder 'type' een behang naar smaak
Ook met eigen foto's
Onze designers maken jouw collage

Jouw slaapkamer behangen? Dan kies je natuurlijk voor een YOUPRI fotobehang op maat!

De slaapkamer is bij uitstek de ruimte om te ontspannen. Om jouw ruimte nog aantrekkelijker te maken, is een fotobehang slaapkamer de manier om helemaal tot rust te komen.

Ruime collectie

In het fotobehang slaapkamer assortiment hebben wij foto’s en patronen die geheel maar eigen smaak te combineren zijn. Of je nu kiest voor een jungle behang, een olifant op de muur of een retro patroon; je vindt altijd datgene waar je naar op zoek bent.

De behang collectie is zeer uitgebreid en je vindt vast het behang waar je al tijden naar op zoek was. De trends van nu zijn bijvoorbeeld heel kleurrijke behangen, met veel roze en andere kleuren. En houd je het liever rustig, dan is misschien een bloemen behang iets voor jou?

Behang typen

Wanneer je denkt aan een fotobehang slaapkamer dan hebben wij veel passende beelden om die ene muur in de kamer ‘om te turnen’. Het lijkt misschien een hele klus, maar dat is het zeker niet. Het vliesbehang bijvoorbeeld is een behang dat je eenvoudig kunt aanbrengen door het inlijmen van de muur met behanglijm. En ben je meer van een het type dat gaat voor een wat klassiekere uitstraling, dan is het fijn linnen behang iets dat zeker bij je zal passen.

Heb je jouw favoriete behang uitgekozen?

Dan gaan wij voor jou aan de slag met het maken van een digitale drukproef. Deze sturen wij je dan toe, zodat je kunt zien hoe het behang in de maatvoeringen die jij aan hebt gegeven, eruit komt te zien. Pas wanneer jij op deze proef akkoord geeft, starten wij het inplannen van jouw behang in onze productie.

Waarom kies jij voor een YOUPRI fotobehang?

Het fotobehang slaapkamer wordt speciaal op maat voor je gemaakt, waarbij wij ook rekening kunnen houden we rekening met ‘schuine muren, een bed en een kast. Het beeld of patroon dat je uitzoekt laten wij zo goed mogelijk tot zijn recht komen. Daarnaast hebben wij een zeer ruime keuze uit behang typen, waarmee je je smaak kunt afstemmen.

Extra hulpje

Het aanschaffen van een fotobehang slaapkamer lijkt misschien best lastig. Toch helpen we je al best een eindje op weg, want je vult gewoon de maten van de muur in. Eerst even goed opmeten natuurlijk. Om te voorkomen dat je net even te weinig gemeten hebt, of dat je een schuine muur hebt, nemen wij altijd een extra marge van ca. 5 cm rondom. Wanneer je dan een iets scheve muur hebt, kun je met de extra marge het alsnog ‘opvangen’. Je hoeft dus geen extra cm’s op te tellen.

Als extra kun je ook een digitale drukproef opvragen, mocht je niet helemaal zeker zijn of het fotobehang slaapkamer wel precies goed uitkomt op jouw muur. Wanneer je bijvoorbeeld een fotobehang Lichtroze rozen zou kiezen, dan wil je wel dat de foto goed zichtbaar is. En ook wij willen dat je nog jaren plezier hebt van jouw behang, dus vraag gerust om advies als je zover bent.

Zolderkamer behangen?

Dat kan soms best een puzzel zijn, want er zijn vaak schuin aflopende muren en de hoogte is ook meestal anders. Toch kun je dan prima voor het YOUPRI behang kiezen, want wij kunnen je helpen met jouw behang plan. Stuur jouw tekening (hoeft geen professionele tekening te zijn, een simpele schets voldoet al. En heb je een foto, dan kun je deze ook meesturen) en de maatvoeringen naar ons toe en natuurlijk ook de afbeelding die je in de zolderkamer zou willen zien, dan maken wij een GRATIS digitale drukproef voor je.

Liever toch een eigen foto?

Je hebt een speciale herinnering aan een foto of gewoon een heel mooie foto of foto’s die je graag op een behang wilt zien, dan is dit je uitgelezen kans om het voor elkaar te krijgen. Wij maken namelijk heel mooi persoonlijk fotobehang met eigen foto of een fotobehang met fotocollage voor jou. Onze designers hebben inmiddels al heel wat ‘behangetjes’ mogen ontwerpen en weten precies waar ze op moeten letten, want het opmaken van een fotobehang met foto’s is best nog een hele klus. Wij gaan graag voor jou aan de slag en zorgen dat je binnen ‘no time’ een mooi muurbehang aan de muur hebt.

Fotobehang Eigen foto

Altijd al foto's op jouw muur willen hebben, maar je weet niet hoe? Dit behang maken wij voor jou zoals jij het hebben wilt.

Slide 1
Karin

Super netjes geholpen door John. Had wat vragen die John rustig en perfect heeft beantwoord! Het fotobehang hangt inmiddels en zijn er erg blij mee! Mocht iemand op zoek zijn zou ik ze zeker aanbevelen en mocht ik weer iets willen zal ik hier zeker weer bestellen!

Slide 2
Remco

Goede snelle levering. Het behang is precies zoals op de foto, mooie kwaliteit en prachtige afbeelding

Slide 3
Ingrid

Alle lof. Snelle reactie op mijn vragen. Behang supersnel ontvangen. Zit inmiddels op mijn muur en ik ben onwijs tevreden

Foto’s checken

Om ervoor te zorgen dat je de juiste kwaliteit foto’s hebt voor het behang, mag je enkele foto’s door ons laten beoordelen. Dit is verder gratis en neemt een stukje van jouw zorgen weg dat de foto misschien niet scherp genoeg is. Zo stukje bij beetje kom je dan tot het punt dat je het behang met eigen foto kunt gaan bestellen.

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar boven