Badkamer behang Papegaaien in de jungle

Altijd al eens wat anders op de muur in de badkamer willen hebben dan tegels? Badkamerbehang is helemaal hot en trendy! Dit behang voor de badkamer en douche is speciaal voor de natte ruimtes wanneer je het een mooie finishlaag geeft. Die zorgt ervoor dat het behang als het ware ‘geseald’ wordt en daardoor kan er geen vocht binnendringen. Wel zo handig als je het behang in de douche of achter het bad wilt plakken.

Maak mooie combinaties met badkamer behang , tegels of verf

De mogelijkheden om te combineren met behang zijn vrijwel oneindig. Je kunt er voor kiezen om de hele badkamer te behangen of een gedeelte en de rest met tegels. Juist de combinatie geeft een extra apart effect. Van zeer modern tot de wat klassiekere prints op de muur. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een combi te maken.

Waarom kies je voor speciaal badkamer behang en niet gewoon vliesbehang?

Het vocht in de badkamer is de kern van het verhaal. Daarvoor heb je een goed en stevig behang nodig. Een glasweefsel heeft een geweven structuur, is stevig en kan ‘tegen een stootje’. In tegenstelling tot vliesbehang dat ook best stevig is, maar totaal andere eigenschappen heeft. Vliesbehang is weer perfect om te gebruiken in woonruimtes en slaapkamers. 

Aan de slag?

Wanneer je aan de slag gaat met dit behang voor de badkamer dan raden wij je aan om vooraf goed de instructies te lezen. Het is namelijk niet zomaar even een behang plakken. Dit moet op een secure manier worden aangebracht. Een behangexpert hoef je nu ook weer niet te zijn, maar wel een handige klusser. 

Picture of youpri

youpri

Dit bericht delen?

error: De afbeelding is beveiligd!