FOTOBEHANG

Fotobehang voor als je jouw (woon)ruimte eens helemaal wilt veranderen.
Start met het restylen van jouw interieur!

Met fotobehang kun je oneindig veel variëren. Van foto realistische beelden tot patronen; kortom voor iedere ruimte een apart behang op maat!

In onze uitgebreide fotobibliotheek vind je een ruim assortiment van afbeeldingen en patronen, precies in de style die je zoekt. Je kunt eenvoudig de afmetingen van de muur of wand doorgeven.

Wij kunnen zelfs rekening houden met obstakels, zoals: kasten, banken en/of schuine wanden. Iedere woonruimte is per slot van rekening uniek en met het fotobehang van YouPri zorg je ervoor dat jouw muur gezien mag worden!

Het behang wordt gratis voor je op maat gemaakt en je ontvangt bovendien voorafgaand eerst een gratis digitale drukproef zodat je precies kunt zien hoe de afbeelding gepositioneerd is.

Wanneer je kiest voor het YouPri fotobehang dan:

  • ontvang je een gratis digitale drukproef

  • wordt het behang gratis op maat voor je gemaakt

  • geven wij je advies bij complexe behangvraagstukken

  • hebben wij een uitgebreide animatie instructie hoe je jouw fotobehang kunt plakken

  • kies je voor behang dat op een milieuvriendelijke en duurzame wijze is geproduceerd

  • is het behang geschikt voor ieder vertrek omdat de inkten niet schadelijk zijn

  • kun je wanneer je toe bent aan een nieuw fotobehang deze eenvoudig weer van de muur verwijderen en is het recyclebaar.

BEKIJK ONZE COLLECTIE
HOE WERKT HET?

Stap 1

Kies een afbeelding

Stap 2

Kies je formaat

Stap 3

Kies een structuur

Stap 4

Aan de slag

Diverse typen en structuren behang

Je kunt hierbij kiezen uit behang in diverse structuren: van glad, fijn (linnen/textiel structuur), zeer grof (penseelstrepen) en leatherlook (leerachtige uitstraling)! Voor ieder wat wils.

Behang met geïntegreerde lijmlaag

Naast de typen vliesbehang hebben wij ook een behang in ons assortiment waarbij alleen water nodig is. Ja, je hoort het goed, alleen maar water. Er zit namelijk een geïntegreerde lijmlaag aan de achterzijde van het behang, die na contact met water, geactiveerd wordt. Zo is behangen een ‘fluitje van een cent’.

Variabele baanbreedte

Je kunt zelf aangeven of je liever smalle of brede behangbanen wilt. Hoe breder, hoe minder ‘naden’. Daarbij is het wel belangrijk dat je je realiseert dat bredere banen ook meer kunde vereist. Wij adviseren daarom, wanneer je kiest voor bredere behangbanen. Dit altijd met twee personen uit te voeren, of door een professional.

Ieder fotobehang wordt door ons op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf veel kunt aangeven, zoals breedte, lengte en eventuele objecten die ervoor zorgen dat het geen standaard fotobehang zal zijn.

Belangrijk!

Wij houden altijd rekening met een extra marge van ca. 5 cm. Dat betekent dat het fotobehang rondom ca. 5 cm groter is, zodat eventuele verkeerde metingen en/of schuine muren kunnen worden opgevangen, waardoor het behang net te smal of te kort zou zijn.


Ons advies is om vooraf altijd even goed te bekijken waar en hoe je begint om te voorkomen dat het beeld er net niet helemaal op staat.

Heb je verder specifieke wensen, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

De getoonde afbeelding wordt verschaald op basis van de maten die zijn opgegeven. Wij houden altijd rekening met het beeld en zullen dit zo goed mogelijk positioneren. Mochten er essentiële delen van de foto wegvallen, dan melden wij dit.

Je ontvangt altijd eerst een gratis digitale drukproef voordat het fotobehang geproduceerd wordt. Pas na jouw akkoord wordt het behang gemaakt.

Standaard worden de banen, wanneer je kiest voor de optie smalle baanbreedte, op ca. 50 tot ca. 65 cm gesneden, afhankelijk van de grootte van de afbeelding. Dit is voor het behangen van fotobehang een makkelijke maat.

Ben je een ervaren behanger dan is het ook goed mogelijk om het fotobehang in bredere banen (vanaf ca. 100 cm, afhankelijk van de grootte van de afbeelding) te behangen. Daardoor zijn er minder naden zichtbaar. Ons advies is om bij brede behangbanen altijd met 2 personen te behangen.

In jouw digitale drukproef krijg je een indicatie hoe de behangbanen verdeeld worden. Aangezien het een maatwerk product is, wordt ook ieder behang op maat gemaakt.

Wanneer je fotobehang met overlap wilt, dan kun je dit apart in jouw bestelling vermelden.

Wij plaatsen dit niet standaard in onze formulieren aangezien niet iedereen weet wat ermee bedoeld wordt. De ervaren behanger zal dit kunnen plakken en weet hoe hij hiermee om moet gaan. In het bestelformulier bij opmerkingen kun je apart even aangeven “behang met 2 cm overlap printen”

Wij maken altijd een digitale drukproef die per e-mail naar je wordt toegezonden. Het is belangrijk dat je deze goed controleert en dan vervolgens goedkeurt.

Zodra jouw melding van goedkeuring bij ons binnen is gekomen, wordt het behang ingepland voor productie en kun je het behang binnen 5 tot 7 werkdagen tegemoet zien.

Informatie?

Kijk voor meer informatie over ons fotobehang ook even op onze FAQ pagina waar je de meest gesteld vragen kunt vinden. En heb je toch nog vragen, dan kun je ons bereiken via mail, chat of telefoon.

Eerst even wat tips bekijken? Kijk dan naar deze Behanginstructie voor meer informatie over het YouPri fotobehang.

Fotobehang eigen fotoFotobehang eigen foto

Met je eigen foto(‘s)?

Heb je zelf mooie foto’s waarvan je dagelijks wilt genieten? Wat is er mooier dan deze op een king size formaat aan jouw muur te zien. YouPri plaatst voor jou de foto of maakt er een mooie fotocollage van.

BESTEL JOUW FOTOBEHANG MET EIGEN FOTO(‘S)

Foto's geschikt?

Ik heb foto's maar ik weet niet of deze scherp genoeg zijn...

Beoordeling GRATIS!

YouPri beoordeelt jouw foto’s gratis! Upload jouw foto >

MILIEUVRIENDELIJK
Geschikt voor slaapkamers
en andere woonvertrekken

INTERIEUR
Ook voor ruimtes die niet
‘recht toe recht aan’ zijn.

MAATWERK
Op maat voor je gemaakt.
Gratis digitale drukproef.

Foto’s van onze projecten en klanten

Meer voorbeelden en inspiratie? Bekijk onze Pinterest

Wij werken op een aangepaste manier. Ook vanuit huis, daardoor zijn wij telefonisch niet altijd volledig bereikbaar.
Je kunt ook met ons chatten of mailen dat is vaak sneller en makkelijker.