FOTOBEHANG

Fotobehang voor als je jouw (woon)ruimte eens helemaal wilt veranderen.
Start met het restylen van jouw interieur!

Met fotobehang kun je oneindig veel variëren. Van foto realistische beelden tot patronen; kortom voor iedere ruimte een apart behang op maat!

In onze uitgebreide fotobibliotheek vind je een ruim assortiment van afbeeldingen en patronen, precies in de style die je zoekt. Je kunt eenvoudig de afmetingen van de muur of wand doorgeven.

Wij kunnen zelfs rekening houden met obstakels, zoals: kasten, banken en/of schuine wanden. Iedere woonruimte is per slot van rekening uniek en met het fotobehang van YouPri zorg je ervoor dat jouw muur gezien mag worden!

Het behang wordt gratis voor je op maat gemaakt en je ontvangt bovendien voorafgaand eerst een gratis digitale drukproef zodat je precies kunt zien hoe de afbeelding gepositioneerd is.

Wanneer je kiest voor het YouPri fotobehang dan:

  • ontvang je een gratis digitale drukproef

  • wordt het behang gratis op maat voor je gemaakt

  • geven wij je advies bij complexe behangvraagstukken

  • hebben wij een uitgebreide animatie instructie hoe je jouw fotobehang kunt plakken

  • kies je voor behang dat op een milieuvriendelijke en duurzame wijze is geproduceerd

  • is het behang geschikt voor ieder vertrek omdat de inkten niet schadelijk zijn

  • kun je wanneer je toe bent aan een nieuw fotobehang deze eenvoudig weer van de muur verwijderen en is het recyclebaar.

BEKIJK ONZE COLLECTIE
HOE WERKT HET?

Stap 1

Kies een afbeelding

Stap 2

Kies je formaat

Stap 3

Kies een structuur

Stap 4

Aan de slag

Geïntegreerde lijmlaag

Wat ons behang zo bijzonder maakt, is dat wij ook een fotobehang in ons assortiment hebben waarbij je alleen maar water hoeft te gebruiken. Ja, je hoort het goed, alleen maar water. Er zit namelijk een geïntegreerde lijmlaag aan de achterzijde van het behang, die na contact met water, geactiveerd wordt. Zo is behangen een ‘fluitje van een cent’.

Vliesbehang met structuur

Je kunt hierbij kiezen uit vliesbehang in diverse structuren: van fijn (linnen/textiel structuur), zeer grof (penseelstrepen) en leatherlook (leerachtige uitstraling)! Voor ieder wat wils. Dit vliesbehang kun je aanbrengen door eerst de muur in te lijmen met behanglijm voor vliesbehang. Dit fotobehang is bovendien met een (vochtige) doek af te nemen.

Variabele baanbreedte

Je kunt zelf aangeven of je liever smalle of brede behangbanen wilt. Hoe breder, hoe minder ‘naden’. Daarbij is het wel belangrijk dat je je realiseert dat bredere banen ook meer kunde vereist. Wij adviseren daarom, wanneer je kiest voor bredere behangbanen. Dit altijd met twee personen uit te voeren, of door een professional.

Informatie?

Kijk voor meer informatie over ons fotobehang ook even op onze FAQ pagina waar je de meest gesteld vragen kunt vinden. En heb je toch nog vragen, dan kun je ons bereiken via mail, chat of telefoon.

Eerst even wat tips bekijken? Kijk dan naar deze Behanginstructie voor meer informatie over het YouPri fotobehang.

Fotobehang eigen fotoFotobehang eigen foto

Met je eigen foto(‘s)?

Heb je zelf mooie foto’s waarvan je dagelijks wilt genieten? Wat is er mooier dan deze op een king size formaat aan jouw muur te zien. YouPri plaatst voor jou de foto of maakt er een mooie fotocollage van.

BESTEL JOUW FOTOBEHANG MET EIGEN FOTO(‘S)

Foto's geschikt?

Ik heb foto's maar ik weet niet of deze scherp genoeg zijn...

Beoordeling GRATIS!

YouPri beoordeelt jouw foto’s gratis! Upload jouw foto >

MILIEUVRIENDELIJK
Geschikt voor slaapkamers
en andere woonvertrekken

INTERIEUR
Ook voor ruimtes die niet
‘recht toe recht aan’ zijn.

MAATWERK
Op maat voor je gemaakt.
Gratis digitale drukproef.

Foto’s van onze projecten en klanten

Meer voorbeelden en inspiratie? Bekijk onze Pinterest

Door de drukte die is ontstaan als gevolg van het grote aantal internet bestellingen en alle genomen maatregelen, kan de levertijd helaas langer zijn dan de 5-7 werkdagen die in onze shop vermeld staat. Uiteraard doen wij natuurlijk onze uiterste best om jouw bestelling z.s.m. te verzenden.

Alvast bedankt voor jouw begrip!