Fotobehang 2018-03-29T19:29:08+00:00

FOTOBEHANG

vanaf € 17,95 per m²
Lentekriebels?

Een behangklus is misschien iets waar je tegenop ziet, maar met onze speciale behangmaterialen is dit voor iedere klusser zo gepiept.

Naast het vliesbehang in verschillende structuren hebben wij ook een speciaal pre-pasted fotobehang in huis. Dit behang kenmerkt zich door de eenvoudige manier van aanbrengen. Er zit namelijk een lijmlaag in die, na contact met water, geactiveerd wordt. Het bespaart je het insmeren met behanglijm en wanneer je het behang wilt vervangen is dit in hele banen van de muur te verwijderen.  Zo wordt iedere behangklus een eitje…

Fotobehang Golfbreker

Ben je aan het klussen, verbouwen of ga je binnenkort verhuizen? Hoog tijd voor een nieuwe sfeer in huis. Start met het restylen van jouw interieur met het YouPri fotobehang!

Of je nu van rustiek, modern, kleurrijk of minimalisme houdt; je kunt het zo gek niet bedenken of er past wel een uniek behang bij. In onze uitgebreide fotobibliotheek vind je een ruim assortiment.

Al het behang wordt op maat voor je gemaakt. Dat betekent dat je zelf de maten kunt aangeven. Wij houden zelfs rekening met obstakels, zoals kasten, banken en schuine wanden die het uitzicht op de mooie fotomuur kunnen belemmeren. Iedere woonruimte is per slot van rekening bijzonder en met het behang van YouPri zorg je ervoor dat jouw interieur een heel mooie eyecatcher krijgt wat het verdient!

Hoe lang het duurt voordat je het behang in huis hebt?
Je ontvangt uiteraard altijd eerst, na jouw bestelling, een GRATIS digitale drukproef. Daarna gaat het heel snel. YouPri levert het fotobehang al binnen 5 werkdagen. En wil je het heel snel hebben, dan kun je dit altijd bij ons aangeven.

HOE WERKT HET?

Stap 1

Kies een afbeelding

Stap 2

Kies je formaat

Stap 3

Kies een structuur

Stap 4

Aan de slag

Geïntegreerde lijmlaag

Wat ons behang zo bijzonder maakt, is dat wij ook een fotobehang in ons assortiment hebben waarbij je alleen maar water hoeft te gebruiken. Ja, je hoort het goed, alleen maar water. Er zit namelijk een geïntegreerde lijmlaag aan de achterzijde van het behang, die na contact met water, geactiveerd wordt. Zo is behangen een ‘fluitje van een cent’.

Structuren

Je kunt hierbij kiezen uit vliesbehang in diverse structuren: van fijn (linnen/textiel structuur), zeer grof (penseelstrepen) en leatherlook (leerachtige uitstraling)! Voor ieder wat wils. Dit vliesbehang kun je met het inlijmen van de muren aanbrengen op de ondergrond. Dit behang is bovendien met een vochtige doek af te nemen.

Baanbreedte

Bij ons kun je zelf aangeven hoe breed je de banen wilt hebben. Hoe breder, hoe minder ‘naden’. Daarbij is het wel belangrijk dat je je realiseert dat bredere banen ook meer kunde vereist. Wij adviseren daarom, wanneer je kiest voor bredere behangbanen. Dit altijd met twee personen uit te voeren, of door een professional.

Eerst even wat tips bekijken? Kijk dan naar deze DIY video tips voor meer informatie over onder andere het pre-pasted fotobehang.

Met je eigen foto?

Heb je zelf een mooie foto waarvan je dagelijks wilt genieten? Wat is er mooier dan deze op een super size formaat aan jouw muur te zien. Stuur jouw eigen foto(‘s) of ontwerp naar ons toe en YouPri beoordeelt gratis(!)  jouw foto op scherpte en kwaliteit.

MILIEUVRIENDELIJK
Geschikt voor slaapkamers
en andere woonvertrekken

VOOR IEDER MOMENT
Zowel permanente als tijdelijke toepassingen.

RUIME KEUZE
Fotobehang eenvoudig met water aanbrengen
of kies uit diverse structuren vliesbehang

Foto’s van onze projecten en klanten

Meer voorbeelden en inspiratie?
Bekijk onze Pinterest