FOTOBEHANG

vanaf € 17,95 per m²

Fotobehang voor als je jouw (woon)ruimte eens helemaal wilt veranderen. Start met het restylen van jouw interieur!

Met fotobehang kun je oneindig veel variëren. Van foto realistische beelden tot patronen; kortom voor iedere ruimte een apart behang op maat! In onze uitgebreide fotobibliotheek vind je een ruim assortiment van afbeeldingen en patronen, precies in de style die je zoekt.
Je kunt eenvoudig de afmetingen van de muur of wand doorgeven. Wij kunnen zelfs rekening houden met obstakels, zoals: kasten, banken en/of schuine wanden. Iedere woonruimte is per slot van rekening uniek en met het fotobehang van YouPri zorg je ervoor dat jouw muur gezien mag worden!

Het behang wordt gratis voor je op maat gemaakt en je ontvangt bovendien voorafgaand eerst een gratis digitale drukproef zodat je precies kunt zien hoe de afbeelding gepositioneerd is.

Toch iets anders?

Staat jouw behang er niet tussen dan kun je ons altijd even mailen. Wij doen graag ons best om voor jou een passend (foto)behang te vinden!

HOE WERKT HET?

Stap 1

Kies een afbeelding

Stap 2

Kies je formaat

Stap 3

Kies een structuur

Stap 4

Aan de slag

Geïntegreerde lijmlaag

Wat ons behang zo bijzonder maakt, is dat wij ook een fotobehang in ons assortiment hebben waarbij je alleen maar water hoeft te gebruiken. Ja, je hoort het goed, alleen maar water. Er zit namelijk een geïntegreerde lijmlaag aan de achterzijde van het behang, die na contact met water, geactiveerd wordt. Zo is behangen een ‘fluitje van een cent’.

Structuren

Je kunt hierbij kiezen uit vliesbehang in diverse structuren: van fijn (linnen/textiel structuur), zeer grof (penseelstrepen) en leatherlook (leerachtige uitstraling)! Voor ieder wat wils. Dit vliesbehang kun je met het inlijmen van de muren aanbrengen op de ondergrond. Dit behang is bovendien met een vochtige doek af te nemen.

Baanbreedte

Bij ons kun je zelf aangeven hoe breed je de banen wilt hebben. Hoe breder, hoe minder ‘naden’. Daarbij is het wel belangrijk dat je je realiseert dat bredere banen ook meer kunde vereist. Wij adviseren daarom, wanneer je kiest voor bredere behangbanen. Dit altijd met twee personen uit te voeren, of door een professional.

Eerst even wat tips bekijken? Kijk dan naar deze DIY video tips voor meer informatie over onder andere het pre-pasted fotobehang.

Fotobehan eigen foto of fotocollage

Met je eigen foto(‘s)?

Heb je zelf een mooie foto waarvan je dagelijks wilt genieten? Wat is er mooier dan deze op een super size formaat aan jouw muur te zien. YouPri plaatst voor jou de foto of maakt er een mooie fotocollage van.

Benieuwd of de kwaliteit van jouw foto(s) voldoende is?

Stuur jouw eigen foto(‘s) of ontwerp naar ons toe en YouPri beoordeelt gratis(!)  jouw foto op scherpte en kwaliteit.

MILIEUVRIENDELIJK
Geschikt voor slaapkamers
en andere woonvertrekken

INTERIEUR
Ook voor ruimtes die niet
‘recht toe recht aan’ zijn.

MAATWERK
Op maat voor je gemaakt.
Gratis digitale drukproef.

Foto’s van onze projecten en klanten

Meer voorbeelden en inspiratie?
Bekijk onze Pinterest