Interieur en variatie

Hoe die twee te verenigen zijn? Je ziet het overal meer en meer. De dagen van de ‘eenheidsworst’ zijn geteld; het is tijd voor een interieur met een eigen wil! Een interieur met een eigen gedachte en karakter. Niet iets wat iedereen in huis heeft. Je creert een omgeving waar je zelf goed en op je gemak bij voelt. Warme kleuren en een leuke print maken jouw interieur sfeervol en gezellig.

Natuurlijke materialen, zo natuurlijk mogelijk.

Wat bedoelen wij daarmee? Eigenlijk niet veel anders, dan dat je zoveel mogelijk combineert, groene planten met een mooi fotobehang, op een natuurlijke wijze geprint, oftewel milieuvriendelijk geproduceerd. De inkten die YouPri gebruikt ‘ademen’ geen schadelijke stoffen, dus uitstekend geschikt voor jouw woonruimte waar je een groot gedeelte van jouw dag in verblijft. Daarbij zijn de inkten ook afbreekbaar in het milieu. Ook wel zo fijn voor de volgende generatie (!)

Trendy prints

Als je bekijkt wat er allemaal in de natuur is, dan kun je het zo gek niet bedenken of het is wel terug te vinden in het interieur van vandaag de dag. Prints van dieren, zoals: zebra's, tijgers, en ook de ‘gewone’ Hollandse koeien. Of een heel zonnig, beachy en tropisch tafereel met veel zon, zee, strand en natuurlijk palmbomen. Én niet te vergeten hout, dat blijft toch altijd. Het geeft rust en een welkom gevoel.

Lente…

Wat fijn en heerlijk, lekker genieten van alles wat de natuur je te bieden heeft.
Daarbij willen we zoveel mogelijk alles van buiten ook naar binnen halen. De zon, de warmte oftwel; de sfeer. Fotobehang, tuinposters en zelfs rolgordijnen met een mooie lenteprint maakt jouw woning helemaal op en top lenteproof!

 
Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 48