Block

Bedrukt tafelkleed

Een gezellig etentje in het vooruitzicht? Met de bedrukte tafelkleden van YOUPRI wordt het vast en zeker een feestje!

Kies uit diverse maten
met bijzondere print
Ook met eigen foto('s)
en fotocollages
Cadeau idee
verjaardag, bruiloft, jubileum

Met dit tafelkleed gaat jouw gasten graag bij je aan tafel!

De tafelkleden van YOUPRI zijn bijzonder en geven jouw tafel een aparte look. Onze uitgebreide collectie bestaat uit tafelkleden en tafellopers met daarop patronen en foto’s. De kleden zijn geschikt voor rechthoekige en vierkante tafels. Het materiaal is van polyester en kan ook voor buiten gebruikt worden. Nadat je het gebruikt hebt, kun je het meerdere keren wassen.

Cadeau geven?

Dit zijn nu bij uitstek mooie cadeau ideetjes! En wanneer je het helemaal persoonlijk wilt maken, dan kies je voor een tafelkleed met eigen foto of fotocollage. Wij maken voor jou een uniek gepersonaliseerd kleed, precies zoals jij het graag ziet. Dus heb je binnenkort een verjaardag, een afscheid van een collega, een bruiloft of een ander moment dat een leuk cadeau verdient, dan is dit misschien precies dat wat je zoekt?!

Bijzondere tafelkleden

De bedrukte tafelkleden en tafellopers zijn in diverse maten verkrijgbaar. Van klein tot groot je kiest wat bij jouw tafel past. In onze shop hebben wij een collectie samengesteld.

Meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen pagina. Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar top