Bekijk al onze producten

Hieronder vind je de producten van onze shop. Van fotobehang, lampenkap, rolgordijn tot deurstickers en nog veel meer. Zoek je daarentegen iets bijzonders en kun je het toch niet vinden? Laat het ons dan weten. Wij updaten dagelijks nieuwe producten en willen je graag adviseren.

Eigen foto / ontwerp

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw eigen foto(‘s), ontwerp of ander beeldmateriaal te gebruiken. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je vinden in de categorie eigen foto. Je mag uiteraard ook met ons bellen (+31) 0172 230641, online chatten of gewoon even een mailtje sturen.

 • Fotobehang Jonge leeuw Fotobehang Jonge leeuw

  Fotobehang Jonge leeuw

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Een stoer dierenbehang in jouw kamer? Het fotobehang Jonge leeuw past zeker bij de sfeer die je zoekt.
  Het fotobehang Jonge leeuw is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Brice Canyon Fotobehang Brice Canyon

  Fotobehang Brice Canyon

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Een rustgevende behang in jouw kamer? Het fotobehang Brice Canyon past zeker bij de sfeer die je zoekt.
  Het fotobehang Brice Canyon is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Puppy Fotobehang Puppy

  Fotobehang Puppy

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Met het fotobehang Puppy kun je iedere dag genieten van jouw favoriete huisdier.
  Het fotobehang Puppy is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Lampenkap Retro ruitjes patroon Lampenkap Retro ruitjes patroon

  Lampenkap Retro ruitjes patroon

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Retro ruitjes patroon.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Retro ruitjes patroon geeft kleur aan het interieur, precies in de style waar jij zo van houdt.
 • Lampenkap Tropisch vintage patroon Lampenkap Tropisch vintage patroon

  Lampenkap Tropisch vintage patroon

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Op zoek naar een leuke lamp? Verlichting in de kamer maak je nu extra sfeervol met deze lampenkap Tropisch vintage patroon.
  Deze lampenkap Tropisch vintage patroon geeft jouw interieur een unieke twist, precies waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print.
 • Lampenkap Gouden bladeren patroon Lampenkap Gouden bladeren patroon

  Lampenkap Gouden bladeren patroon

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Op zoek naar een leuke lamp? Verlichting in de kamer maak je nu extra sfeervol met deze lampenkap Gouden bladeren patroon.
  Deze lampenkap Gouden bladeren patroon geeft jouw interieur een unieke twist, precies waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print.
 • Canvas Gekleurde katten op rij Canvas Gekleurde katten op rij

  Canvas Gekleurde katten op rij

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Geef de ruimte een bijzondere uitstraling met deze canvas Gekleurde katten op rij. Waar je hem ook ophangt of neerzet; het geeft je ruimte de style die jij zoekt!
  De canvas Gekleurde katten op rij vormt een middelpunt van iedere ruimte. Ophangen, neerzetten op de plaats waar jij het graag in jouw interieur wilt zien.
 • Canvas Watersplash Canvas Watersplash

  Canvas Watersplash

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Geef de ruimte een bijzondere uitstraling met deze canvas Watersplash. Waar je hem ook ophangt of neerzet; het geeft je ruimte de style die jij zoekt!
  De canvas Watersplash vormt een middelpunt van iedere ruimte. Ophangen, neerzetten op de plaats waar jij het graag in jouw interieur wilt zien.
 • Canvas Sierui bloemen Canvas Sierui bloemen

  Canvas Sierui bloemen

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Geef de ruimte een bijzondere uitstraling met deze canvas Sierui bloemen. Waar je hem ook ophangt of neerzet; het geeft je ruimte de style die jij zoekt!
  De canvas Sierui bloemen vormt een middelpunt van iedere ruimte. Ophangen, neerzetten op de plaats waar jij het graag in jouw interieur wilt zien.
 • Deursticker Ginko patroon Deursticker Ginko patroon

  Deursticker Ginko patroon

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Ginko patroon op maat!
  YouPri geeft jouw kamer een kleurrijke look met dit Ginko patroon. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Antiek hout patroon Deursticker Antiek hout patroon

  Deursticker Antiek hout patroon

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Antiek hout patroon op maat!
  YouPri maakt jouw huis nog gezelliger met deze mooie deursticker Antiek hout patroon. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Hout patroon 18 Deursticker Hout patroon 18

  Deursticker Hout patroon 18

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Hout patroon 18 op maat!
  YouPri maakt jouw huis nog gezelliger met deze mooie deursticker Hout patroon 18. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Tafelsticker Natuurlijke poort Tafelsticker Natuurlijke poort

  Tafelsticker Natuurlijke poort

  Vanaf € 49,95 Vanaf  49.95
  Gun jouw tafel een 2e kans met een op maat gemaakte tafelsticker Natuurlijke poort.
  Die tafel waar je maar geen afstand van kunt doen, maar toch een 'likje verf' zou kunnen gebruiken? Verven is een optie, maar is dat wel wat je zoekt? Voor iedereen die 'out of the box' denkt en super creatief is, is de tafelsticker Natuurlijke poort dé ideale oplossing voor jouw tafel!
 • Tafelsticker In de woestijn Tafelsticker In de woestijn

  Tafelsticker In de woestijn

  Vanaf € 49,95 Vanaf  49.95
  Gun jouw tafel een 2e kans met een op maat gemaakte tafelsticker In de woestijn.
  Die tafel waar je maar geen afstand van kunt doen, maar toch een 'likje verf' zou kunnen gebruiken? Verven is een optie, maar is dat wel wat je zoekt? Voor iedereen die 'out of the box' denkt en super creatief is, is de tafelsticker In de woestijn dé ideale oplossing voor jouw tafel!
 • Tafelsticker Tropisch eiland Tafelsticker Tropisch eiland

  Tafelsticker Tropisch eiland

  Vanaf € 49,95 Vanaf  49.95
  Gun jouw tafel een 2e kans met een op maat gemaakte tafelsticker Tropisch eiland.
  Die tafel waar je maar geen afstand van kunt doen, maar toch een 'likje verf' zou kunnen gebruiken? Verven is een optie, maar is dat wel wat je zoekt? Voor iedereen die 'out of the box' denkt en super creatief is, is de tafelsticker Tropisch eiland dé ideale oplossing voor jouw tafel!
 • Fotobehang Orchidee splash Fotobehang Orchidee splash

  Fotobehang Orchidee splash

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Het fotobehang Orchidee splash  geeft een bloemrijke, serene uitstraling aan jouw muur.
  Het fotobehang Orchidee splash is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Fotobehang Orchidee close up Fotobehang Orchidee close up

  Fotobehang Orchidee close up

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Het fotobehang Orchidee close up  geeft een bloemrijke, serene uitstraling aan jouw muur.
  Het fotobehang Orchidee close up is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Fotobehang maan versus aarde Fotobehang maan versus aarde

  Fotobehang Maan versus aarde

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Beleef geweldige avonturen als ruimtevaarder met het fotobehang Maan versus aarde! Op ruimte expeditie op je eigen kamer.
  Het fotobehang Maan versus aarde is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Rolgordijn geschetste bomen Rolgordijn geschetste bomen

  Rolgordijn Geschetste bomen

  Vanaf € 34,95 Vanaf  34.95
  Een trendy en sfeervolle ruimte creëren? Met het rolgordijn Geschetste bomen patroon tover je in een mum van tijd jouw woonruimte in een rustgevende oase.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Geschetste bomen patroon speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn Bonte koeiehuid Rolgordijn Bonte koeiehuid

  Rolgordijn Bonte koeiehuid

  Vanaf € 34,95 Vanaf  34.95
  Met dit rolgordijn Bonte koeiehuid geef je jouw interieur een unieke look.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Bonte koeiehuid* speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef. (*Dit rolgordijn is geen echte koeiehuid. De print geeft de suggestie van een koeiehuid.)
 • Rolgordijn Grungy 90s Rolgordijn Grungy 90s

  Rolgordijn Grungy 90s

  Vanaf € 34,95 Vanaf  34.95
  Met dit rolgordijn Grungy 90s geef je jouw interieur een stoere retro look.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Grungy 90s speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.