Bekijk al onze producten

Hieronder vind je de producten van onze shop. Van fotobehang, lampenkap, rolgordijn tot deurstickers en nog veel meer. Zoek je daarentegen iets bijzonders en kun je het toch niet vinden? Laat het ons dan weten. Wij updaten dagelijks nieuwe producten en willen je graag adviseren.

Eigen foto / ontwerp

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw eigen foto(‘s), ontwerp of ander beeldmateriaal te gebruiken. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je vinden in de categorie eigen foto. Je mag uiteraard ook met ons bellen (+31) 0172 230641, online chatten of gewoon even een mailtje sturen.

 • Fotobehang Zon maan aarde Fotobehang Zon maan aarde

  Fotobehang Zon maan aarde

  Vanaf € 17,95  17.95
  Het fotobehang Zon maan aarde geeft je een mooi uitzicht in de ruimte.
  Het fotobehang Zon maan aarde is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang New York taxi op rij Fotobehang New York taxi op rij

  Fotobehang New York taxi op rij

  Vanaf € 17,95  17.95
  Dit fotobehang New York taxi op rij haalt een stukje van het Amerikaanse city life in jouw kamer.
  Het fotobehang New York taxi op rij is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Olifanten en giraffen patroon Fotobehang Olifanten en giraffen patroon
  Een stoer dierenbehang in jouw kamer? Het fotobehang Olifanten en giraffen patroon past zeker bij de sfeer die je zoekt.
  Het fotobehang Olifanten en giraffen patroon is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Lampenkap Blue ocean Lampenkap Blue ocean

  Lampenkap Blue ocean

  Vanaf € 69,95  69.95
  Moderne verlichting met een lampenkap Blue ocean is een echte 'musthave' voor iedere woonruimte.
  Deze lampenkap Blue ocean geeft kleur aan het artistieke interieur, precies in de exclusieve style waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een artistieke print van de kunstenaar Alfred Gockel.  
 • Lampenkap Relaxed woman Lampenkap Relaxed woman

  Lampenkap Relaxed woman

  Vanaf € 69,95  69.95
  Moderne verlichting met een lampenkap Relaxed woman is een echte 'musthave' voor iedere woonruimte.
  Deze lampenkap Relaxed woman geeft kleur aan het artistieke interieur, precies in de exclusieve style waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een artistieke print van de kunstenaar Alfred Gockel.  
 • Lampenkap Three of a kind Lampenkap Three of a kind

  Lampenkap Three of a kind

  Vanaf € 69,95  69.95
  Moderne verlichting met een lampenkap Three of a kind is een echte 'musthave' voor iedere woonruimte.
  Deze lampenkap Three of a kind geeft kleur aan het artistieke interieur, precies in de exclusieve style waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een artistieke print van de kunstenaar Alfred Gockel.  
 • Rolgordijn Botanische jungle patroon 2 Rolgordijn Botanische jungle patroon 2

  Rolgordijn Botanische jungle patroon 2

  Vanaf € 49,50  49.50
  Een trendy en sfeervolle ruimte creëren? Met het rolgordijn Botanische jungle patroon 2 tover je in een mum van tijd jouw woonruimte in een rustgevende oase.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Botanische jungle patroon 2 speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn Mozaik aquarel Rolgordijn Mozaik aquarel

  Rolgordijn Mozaik aquarel

  Vanaf € 49,50  49.50
  Het rolgordijn Mozaik aquarel heeft een Portugese uitstraling. Het rolgordijn is de meest sfeervolle verduistering voor jouw woonruimte.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Mozaik aquarel speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn Dandelion close up Rolgordijn Dandelion close up

  Rolgordijn Dandelion close up

  Vanaf € 49,50  49.50
  Met dit rolgordijn Dandelion close up creëer je een rustgevende uitstraling in jouw interieur.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Dandelion close up speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Tafelsticker Vintage houten planken Tafelsticker Vintage houten planken

  Tafelsticker Vintage houten planken

  Vanaf € 49,95  49.95
  Gun jouw tafel een 2e kans met een op maat gemaakte tafelsticker Vintage houten planken.
  Die tafel waar je maar geen afstand van kunt doen, maar toch een 'likje verf' zou kunnen gebruiken? Verven is een optie, maar is dat wel wat je zoekt? Voor iedereen die 'out of the box' denkt en super creatief is, is de tafelsticker Vintage houten planken  de ideale oplossing voor jouw tafel!
 • Tafelsticker houten planken I Tafelsticker houten planken I

  Tafelsticker Houten planken I

  Vanaf € 49,95  49.95
  Gun jouw tafel een 2e kans met een op maat gemaakte tafelsticker Houten planken I.
  Die tafel waar je maar geen afstand van kunt doen, maar toch een 'likje verf' zou kunnen gebruiken? Verven is een optie, maar is dat wel wat je zoekt? Voor iedereen die 'out of the box' denkt en super creatief is, is de tafelsticker Houten planken I de ideale oplossing voor jouw tafel!
 • Tafelsticker hout patroon Tafelsticker hout patroon

  Tafelsticker Hout patroon

  Vanaf € 49,95  49.95
  Gun jouw tafel een 2e kans met een op maat gemaakte tafelsticker Hout patroon.
  Die tafel waar je maar geen afstand van kunt doen, maar toch een 'likje verf' zou kunnen gebruiken? Verven is een optie, maar is dat wel wat je zoekt? Voor iedereen die 'out of the box' denkt en super creatief is, is de tafelsticker Hout patroon de ideale oplossing voor jouw tafel!
 • Fotobehang Galopperende paarden met veulen Fotobehang Galopperende paarden met veulen
  Met het fotobehang Galopperende paarden met veulen lijkt het net of jouw favoriete dieren zo je kamer in komen rennen.
  Het fotobehang Galopperende paarden met veulen is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Fotobehang Militair vliegtuig Fotobehang Militair vliegtuig

  Fotobehang Militair vliegtuig

  Vanaf € 17,95  17.95
  Dit vliegtuig lijkt wel zo je kamer in te vliegen met het fotobehang Militair vliegtuig.
  Het fotobehang Militair vliegtuig is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Fotobehang Bos en beekje 2 Fotobehang Bos en beekje 2

  Fotobehang Bos en beekje 2

  Vanaf € 17,95  17.95
  De paden op, het water in… Het fotobehang Bos en beekje 2 brengt jou in die rustige bosrijke omgeving, zonder dat je de deur uit hoeft.
  Het fotobehang Bos en beekje 2 is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Lampenkap Botanische jungle patroon 5 Lampenkap Botanische jungle patroon 5

  Lampenkap Botanische jungle patroon 5

  Vanaf € 39,95  39.95
  Op zoek naar een leuke lamp? Verlichting in de kamer maak je nu extra trendy met deze lampenkap Botanische jungle patroon 5.
  Deze lampenkap Botanische jungle patroon 5 geeft het interieur een unieke twist, precies op de manier waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print.
 • Lampenkap Aquarel bloemen Lampenkap Aquarel bloemen

  Lampenkap Aquarel bloemen

  Vanaf € 39,95  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Aquarel bloemen.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Aquarel bloemen geeft kleur aan het interieur, precies in de style waar jij zo van houdt.
 • Lampenkap Mozaik aquarel Lampenkap Mozaik aquarel

  Lampenkap Mozaik aquarel

  Vanaf € 39,95  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Mozaik aquarel.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Mozaik aquarel zorgt voor een Zuid-Europese sfeer, precies waar jij zo van houdt.
 • Rolgordijn Cactus tuin Rolgordijn Cactus tuin

  Rolgordijn Cactus tuin

  Vanaf € 49,50  49.50
  Wat een prachtig natuurlijk plaatje. Met het rolgordijn Cactus tuin heb je zeker een bijzondere raamdecoratie in huis.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Cactus tuin speciaal voor jouw op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn Botanische jungle patroon 1 Rolgordijn Botanische jungle patroon 1

  Rolgordijn Botanische jungle patroon 1

  Vanaf € 49,50  49.50
  Een trendy en sfeervolle ruimte creëren? Met het rolgordijn Botanische jungle patroon 1 tover je in een mum van tijd jouw woonruimte in een rustgevende oase.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Botanische jungle patroon 1 speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn Koffiebonen 2 Rolgordijn Koffiebonen 2

  Rolgordijn Koffiebonen 2

  Vanaf € 49,50  49.50
  Lekker even genieten van een bakkie koffie? Met het rolgordijn Koffiebonen 2 maak je het plaatje compleet.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Koffiebonen 2 speciaal voor jouw op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.