Bekijk al onze producten

Hieronder vind je de producten van onze shop. Van fotobehang, lampenkap, rolgordijn tot deurstickers en nog veel meer. Zoek je daarentegen iets bijzonders en kun je het toch niet vinden? Laat het ons dan weten. Wij updaten dagelijks nieuwe producten en willen je graag adviseren.

Eigen foto / ontwerp

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw eigen foto(‘s), ontwerp of ander beeldmateriaal te gebruiken. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je vinden in de categorie eigen foto. Je mag uiteraard ook met ons bellen (+31) 0172 230641, online chatten of gewoon even een mailtje sturen.

 • Deursticker Heavenly Deursticker Heavenly

  Deursticker Heavenly

  Vanaf € 38.95 Vanaf  38.95
  Deze exclusieve artprint Heavenly is een echte 'musthave' voor jouw deur. De moderne kunst van Alfed Gockel is nu exclusief bij YouPri verkrijgbaar als deursticker.
  YouPri geeft jouw kamer een kunstzinnige look met de deursticker Heavenly. Ook ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld oude, vergeelde deuren. Zo maak je van die oude deur een hele moderne, hippe nieuwe deur.
 • Deursticker Modern colours Deursticker Modern coloured triangles

  Deursticker Modern coloured triangles

  Vanaf € 38.95 Vanaf  38.95
  Deze exclusieve artprint Modern coloured triangles is een echte 'musthave' voor jouw deur. De moderne kunst van Alfed Gockel is nu exclusief bij YouPri verkrijgbaar als deursticker.
  YouPri geeft jouw kamer een kunstzinnige look met de deursticker Modern coloured triangles. Ook ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld oude, vergeelde deuren. Zo maak je van die oude deur een hele moderne, hippe nieuwe deur.
 • Deursticker Artistic parrots Deursticker Artistic parrots

  Deursticker Artistic parrot

  Vanaf € 38.95 Vanaf  38.95
  Deze exclusieve artprint Artistic parrot is een echte 'musthave' voor jouw deur. De moderne kunst van Alfed Gockel is nu exclusief bij YouPri verkrijgbaar als deursticker.
  YouPri geeft jouw kamer een kunstzinnige look met de deursticker Artistic parrot. Ook ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld oude, vergeelde deuren. Zo maak je van die oude deur een hele moderne, hippe nieuwe deur.
 • Rolgordijn Bladeren patroon 18 Rolgordijn Bladeren patroon 18

  Rolgordijn Bladeren patroon 18

  Vanaf € 34,95 Vanaf  34.95
  Een sfeervolle ruimte creëren? Met het rolgordijn Bladeren patroon 18 tover je in een mum van tijd jouw woonruimte in een rustgevende oase.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Bladeren patroon 18 speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn Magnolia in bloei Rolgordijn Magnolia in bloei

  Rolgordijn Magnolia in bloei

  Vanaf € 34,95 Vanaf  34.95
  Met dit rolgordijn Magnolia in bloei geef je jouw interieur een bloemrijke look.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Magnolia in bloei speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn Olifanten in aquarel Rolgordijn Olifanten in aquarel

  Rolgordijn Olifanten in aquarel

  Vanaf € 34,95 Vanaf  34.95
  Een natuurlijke omgeving creëren? Met het rolgordijn Olifanten in Aquarel gaat dit zeker lukken.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Olifanten in Aquarel speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Fotobehang propeller vliegtuig zwartwit Fotobehang propeller vliegtuig zwartwit

  Fotobehang Propeller vliegtuig zwartwit

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Altijd al een echt oud vliegtuig in jouw huis willen hebben? Dit fotobehang Propellor vliegtuig zwartwit maak je jouw droom waar.
  Het fotobehang Propeller vliegtuig zwartwit is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang bos en beekje Fotobehang bos en beekje

  Fotobehang Bos en beekje

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  De paden op, het water in… Het fotobehang Bos en beekje brengt jou in die rustige bosrijke omgeving, zonder dat je de deur uit hoeft.
  Het fotobehang Bos en beekje is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang grafische lelie Fotobehang grafische lelie

  Fotobehang Grafische lelie

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Het fotobehang Grafische lelie maakt van jouw woonruimte een echt sfeervol 'place to be'.
  Het fotobehang Grafische lelie is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Rolgordijn Kruiden festijn Rolgordijn Kruiden festijn

  Rolgordijn Kruiden festijn

  Vanaf € 34,95 Vanaf  34.95
  Het rolgordijn Kruiden festijn maakt de keuken een fijne plek om in te zijn!
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Kruiden festijn speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn maan versus aarde Rolgordijn maan versus aarde

  Rolgordijn Maan versus aarde

  Vanaf € 34,95 Vanaf  34.95
  Geef je woonruimte die prachtige 'space' uitstraling met dit rolgordijn Maan versus aarde. Je kamer omtoveren in de ruimte!
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Maan versus aarde speciaal voor jouw op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn oplettende leeuw Rolgordijn oplettende leeuw

  Rolgordijn Oplettende leeuw

  Vanaf € 34,95 Vanaf  34.95
  Een natuurlijk wilde omgeving creëren? Met het rolgordijn Oplettende leeuw gaat dit zeker lukken.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Oplettende leeuw speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Lampenkap lentegevoel hover 4 Lampenkap lentegevoel

  Lampenkap Lentegevoel

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Lentegevoel.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Lentegevoel geeft jouw interieur een unieke twist, precies waar jij zo van houdt.
 • Lampenkap Botanische jungle 3 Lampenkap botanische jungle

  Lampenkap Botanische jungle

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Op zoek naar een leuke lamp? Verlichting in de kamer maak je nu extra trendy met deze lampenkap Botanische jungle.
  Deze lampenkap Botanische jungle geeft het interieur een unieke twist, precies op de manier waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print.
 • Lampenkap gele rozen Lampenkap gele rozen

  Lampenkap Gele rozen

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Gele rozen.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Gele rozen geeft jouw interieur een unieke twist, precies waar jij zo van houdt.
 • Sticker slapend beertje Sticker slapend beertje

  Sticker Slapende beertje

  Vanaf € 22,95 Vanaf  22.95
  Jouw kamer net even anders? Met een sticker Slapend beertje maak je het zoals jij het hebben wilt.
  De sticker Slapend beertje kun je nu in de door jouw gewenste maat bestellen. Je geeft eenvoudigweg de breedte aan en de hoogte wordt evenredig verschaald. De sticker wordt uitgesneden, zodat je deze met behulp van een rakel zelf op de ondergrond kunt aanbrengen.
 • Sticker zittende panda Sticker zittende panda

  Sticker Zittende panda

  Vanaf € 22,95 Vanaf  22.95
  Jouw kamer net even anders? Met een sticker Zittende panda maak je het zoals jij het hebben wilt.
  De sticker Zittende panda kun je nu in de door jouw gewenste maat bestellen. Je geeft eenvoudigweg de breedte aan en de hoogte wordt evenredig verschaald. De sticker wordt uitgesneden, zodat je deze met behulp van een rakel zelf op de ondergrond kunt aanbrengen.
 • Fotobehang Dino patroon 4 Fotobehang Dino patroon 4

  Fotobehang Dino patroon 4

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Een mooi kleurrijke print in je huis met het fotobehang Dino patroon 4.
  Het fotobehang Dino patroon 4 is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Fotobehang in de wijnkelder Fotobehang in de wijnkelder
  Altijd al graag een eigen wijnvoorraad willen hebben? Met het fotobehang In de wijnkelder is jouw wens uitgekomen.
  Het fotobehang In de wijnkelder is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Parijs panorama Fotobehang Parijs panorama

  Fotobehang Parijs panorama

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Altijd al eens deze stad willen bezoeken? Met het fotobehang Parijs panorama hoef je er niet eens de deur voor uit.
  Het fotobehang Parijs panorama is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.