Bekijk al onze producten

Hieronder vind je de producten van onze shop. Van fotobehang, lampenkap, rolgordijn tot deurstickers en nog veel meer. Zoek je daarentegen iets bijzonders en kun je het toch niet vinden? Laat het ons dan weten. Wij updaten dagelijks nieuwe producten en willen je graag adviseren.

Eigen foto / ontwerp

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw eigen foto(‘s), ontwerp of ander beeldmateriaal te gebruiken. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je vinden in de categorie eigen foto. Je mag uiteraard ook met ons bellen (+31) 0172 230641, online chatten of gewoon even een mailtje sturen.

 • Fotobehang Strandpad naar zee Fotobehang Strandpad naar zee

  Fotobehang Strandpad naar zee

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Het is toch net of je zelf echt op het strand zit? Lekker genieten in je luie stoel, zonder zand aan je voeten met het fotobehang Strandpad naar zee.
  Het fotobehang Strandpad naar zee is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Fotobehang Dandelion in detail 2 Fotobehang Dandelion in detail 2

  Fotobehang Dandelion in detail 2

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Maak jouw woonkamer, slaapkamer of ander vertrek echt sfeervol. Met dit fotobehang Dandelion in detail 2 geef je de woonruimte de uitstraling die je zoekt!!
  Het fotobehang Dandelion in detail 2 is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Olifant solo Fotobehang Olifant solo

  Fotobehang Olifant solo

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Met dit fotobehang van Olifant solo haal je de wildernis in je huis of kantoor.
  Het fotobehang Olifant solo is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Deursticker Boom in lentekleuren Deursticker Boom in lentekleuren

  Deursticker Boom in lentekleuren

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Boom in lentekleuren op maat!
  YouPri maakt jouw huis nog gezelliger met deze mooie deursticker Boom in lentekleuren. De deurstickers zijn ook ideaal voor het opfrissen van oude, vergeelde deuren.
 • Deurstickers Bladeren patroon 17 Deurstickers Bladeren patroon 17

  Deursticker Bladeren patroon 17

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Bladeren patroon 17 op maat!
  YouPri maakt jouw huis nog gezelliger met deze mooie deursticker Bladeren patroon 17. De deurstickers zijn ook ideaal voor het opfrissen van oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Mysterieus fantasie landschap Deursticker Mysterieus fantasie landschap

  Deursticker Mysterieus fantasie landschap

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Houd jij ook een van echte mysterie? Hier kun je nu dagelijks van genieten als je een deursticker Mysterieus fantasie landschap op maat besteld!
  YouPri geeft jouw woonruimte een hele aparte look met deze mooie deursticker Mysterieus fantasie landschap. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Lampenkap Dino patroon 1 Lampenkap Dino patroon 1

  Lampenkap Dino patroon 1

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Verlichting in de jongenskamer maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Dino patroon 1.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Dino patroon 1 zorgt voor een gezellige sfeer, precies waar jij zo van houdt.
 • Lampenkap Bamboe in aquarel Lampenkap Bamboe in aquarel

  Lampenkap Bamboe in aquarel

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Op zoek naar een leuke lamp? Verlichting in de kamer maak je nu extra sfeervol met deze lampenkap Bamboe in aquarel.
  Deze lampenkap Bamboe in aquarel geeft jouw interieur een unieke twist, precies waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print.
 • Lampenkap Crazy cats Lampenkap Crazy cats

  Lampenkap Crazy cats

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Verlichting in jouw kamer maak je nu extra gezellig met deze lampenkap Crazy cats.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Crazy cats geeft het interieur een vrolijke twist, precies waar jij zo van houdt.
 • Rolgordijn Corrida abstract Rolgordijn Corrida abstract

  Rolgordijn Corrida abstract

  Vanaf € 54,95 Vanaf  54.95
  Dit unieke rolgordijn Corrida abstract is een fantastische toevoeging van moderne kunst voor het raam.
  De kunstwerken van kunstenaar Alfred Gockel zijn exclusief voor YouPri beschikbaar gesteld. Je kunt nu daarom dagelijks zelf ook genieten van een mooi kunstwerk. YouPri maakt het rolgordijn Corrida abstract speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn in Art and Love Rolgordijn in Art and Love

  Rolgordijn in Art and Love

  Vanaf € 54,95 Vanaf  54.95
  Dit unieke rolgordijn in Art and Love is een fantastische toevoeging van moderne kunst voor het raam.
  De kunstwerken van kunstenaar Alfred Gockel zijn exclusief voor YouPri beschikbaar gesteld. Je kunt nu daarom dagelijks zelf ook genieten van een mooi kunstwerk. YouPri maakt het rolgordijn in Art and Love speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn Flower Power AG Rolgordijn Flower Power AG

  Rolgordijn Flower Power AG

  Vanaf € 54,95 Vanaf  54.95
  Dit unieke rolgordijn Flower Power AG is een fantastische toevoeging van moderne kunst voor het raam.
  De kunstwerken van kunstenaar Alfred Gockel zijn exclusief voor YouPri beschikbaar gesteld. Je kunt nu daarom dagelijks zelf ook genieten van een mooi kunstwerk. YouPri maakt het rolgordijn Flower Power AG speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Fotobehang Getekend konijn Fotobehang Getekend konijn

  Fotobehang Getekend konijn

  Per m² vanaf 17,95 Vanaf  17.95
  Met het fotobehang Getekend konijn kun je iedere dag genieten van jouw favoriete huisdier.
  Het fotobehang Getekend konijn is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Nieuwsgierige kitten Fotobehang Nieuwsgierige kitten

  Fotobehang Nieuwsgierige kitten

  Per m² vanaf 17,95 Vanaf  17.95
  Met het fotobehang Nieuwsgierige kitten kun je iedere dag genieten van jouw favoriete huisdier.
  Het fotobehang Nieuwsgierige kitten is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Mediterraanse muur Fotobehang Mediterraanse muur

  Fotobehang Mediterraanse muur

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Het fotobehang Mediterraanse muur geeft een stoere uitstraling aan jouw muur.
  Het fotobehang Mediterraanse muur is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Sticker Happy dinosaurus 5 Sticker Happy dinosaurus 5

  Sticker Happy dinosaurus 5

  Vanaf € 22,95 Vanaf  22.95
  Jouw kamer net even anders? Met een sticker Happy dinosaurus 5 maak je het zoals jij het hebben wilt.
  De sticker Happy dinosaurus 5 kun je nu in de door jouw gewenste maat bestellen. Je geeft eenvoudigweg de breedte aan en de hoogte wordt evenredig verschaald. De sticker wordt uitgesneden, zodat je deze met behulp van een rakel zelf op de ondergrond kunt aanbrengen.
 • Sticker Dansende dinosaurus 1 paars Sticker Dansende dinosaurus 1 blauw
  Jouw kamer net even anders? Met een sticker Dansende dinosaurus 1 (kleurvariaties!) maak je het zoals jij het hebben wilt. Kies deze sticker in jouw favoriete kleur!
  De sticker Dansende dinosaurus 1 kun je nu in de door jouw gewenste maat bestellen. Je geeft eenvoudigweg de hoogte aan en de breedte wordt evenredig verschaald. De sticker wordt uitgesneden, zodat je deze met behulp van een rakel zelf op de ondergrond kunt aanbrengen.
 • Sticker Happy dinosaurus 1 blauw Sticker Happy dinosaurus 1 blauw
  Houd jij ook zo van kleur? Wij wel! Daarom is deze sticker verkrijgbaar in meerdere kleuren. Met een sticker Happy dinosaurus 1 maak je jouw kamer uniek.
  De sticker Happy dinosaurus 1 kun je nu in de door jouw gewenste maat bestellen. Je geeft eenvoudigweg jouw favoriete kleur, de breedte aan en de hoogte wordt evenredig verschaald. De sticker wordt uitgesneden, zodat je deze met behulp van een rakel zelf op de ondergrond kunt aanbrengen.
 • Wanddoek Classic car b Wanddoek Classic car b

  Wanddoek Classic car b

  Vanaf € 89,95 Vanaf  89.95
  Jouw woonruimte aan het stylen? Dit wanddoek Classic car b met exclusieve artprint van de kunstenaar Alfred Gockel is een ware musthave. Waar je hem ook ophangt; het geeft je ruimte dé style die jij zoekt!
  Het Wanddoek Classic car b vormt een middelpunt van iedere moderne ruimte. Zo decoreer je eenvoudig de muur van de kamer en maak je het extra sfeervol.
 • Wanddoek Classic Car H Flower Power Wanddoek Classic Car H Flower Power

  Wanddoek Classic Car H Flower Power

  Vanaf € 89,95 Vanaf  89.95
  Jouw woonruimte aan het stylen? Dit wanddoek Classic Car H Flower Power met exclusieve artprint van de kunstenaar Alfred Gockel is een ware musthave. Waar je hem ook ophangt; het geeft je ruimte dé style die jij zoekt!
  Het Wanddoek Classic Car H Flower Power vormt een middelpunt van iedere moderne ruimte. Zo decoreer je eenvoudig de muur van de kamer en maak je het extra sfeervol.
 • Wanddoek Berlin 70 years of history Wanddoek Berlin 70 years of history

  Wanddoek Berlin 70 years of history

  Vanaf € 89,95 Vanaf  89.95
  Jouw woonruimte aan het stylen? Dit wanddoek Berlin 70 years of history met exclusieve artprint van de kunstenaar Alfred Gockel is een ware musthave. Waar je hem ook ophangt; het geeft je ruimte dé style die jij zoekt!
  Het Wanddoek Berlin 70 years of history vormt een middelpunt van iedere moderne ruimte. Zo decoreer je eenvoudig de muur van de kamer en maak je het extra sfeervol.