Bekijk al onze producten

Hieronder vind je de producten van onze shop. Op maat gemaakt fotobehang, lampenkappen, rolgordijnen, deurstickers en nog veel meer.

Zoek je iets bijzonders en kun je het toch niet vinden? Laat het ons dan weten. Wij updaten dagelijks nieuwe producten en willen je graag adviseren.

Eigen foto / ontwerp

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw eigen foto(‘s), ontwerp of ander beeldmateriaal te gebruiken. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je vinden in de categorie eigen foto. Je mag uiteraard ook met ons bellen (+31) 0172 230641, online chatten of gewoon even een mailtje sturen.

 • Fotobehang Op de steiger in tropische sfeer Fotobehang Op de steiger in tropische sfeer

  Fotobehang Op de steiger in tropische sfeer

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Het is toch net of je zelf echt op het strand zit? Lekker genieten in je luie stoel, zonder zand aan je voeten met het fotobehang Op de steiger in tropische sfeer.
  Het fotobehang Op de steiger in tropische sfeer is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Fotobehang Rozen in het groen patroon Fotobehang Rozen in het groen patroon

  Fotobehang Rozen in het groen patroon

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Een gezellig, fleurig behang in jouw kamer? Met het fotobehang Rozen in het groen patroon maak jij jouw slaapkamer helemaal persoonlijk en geef je het een geheel eigen look.
  Het fotobehang Rozen in het groen patroon is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Relax aan het strand Fotobehang Relax aan het strand

  Fotobehang Relax aan het strand

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Het is toch net of je zelf echt op het strand zit? Lekker genieten in je luie stoel, zonder zand aan je voeten met het fotobehang Relax aan het strand.
  Het fotobehang Relax aan het strand is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Fotobehang Zonnig herfstbos Fotobehang Zonnig herfstbos

  Fotobehang Zonnig herfstbos

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Een natuurlijk, rustgevende afbeelding in jouw kamer? Het fotobehang Zonnig herfstbos past zeker bij de sfeer die je zoekt.
  Het fotobehang Zonnig herfstbos is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Botanisch flamingo patroon 2 Fotobehang Botanisch flamingo patroon 2

  Fotobehang Botanisch flamingo patroon 2

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Een aparte en toch gezellige sfeer in jouw woonruimte? Het fotobehang Botanisch flamingo patroon 2 geeft de Botanische look die jij zoekt.
  Het fotobehang Botanisch flamingo patroon 2 is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Apache helikopter Fotobehang Apache helikopter

  Fotobehang Apache helikopter

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Deze heli's lijken wel zo je kamer in te vliegen met het fotobehang Apache helikopter.
  Het fotobehang Apache helikopter is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Rolgordijn Afrikaanse vrouwen Rolgordijn Afrikaanse vrouwen

  Rolgordijn Afrikaanse vrouwen

  Vanaf € 49,50 Vanaf  49.50
  Een echte indianenkamer maken? Dit rolgordijn Afrikaanse vrouwen is misschien precies wat je zoekt om de kamer een metamorfose te geven.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Afrikaanse vrouwen speciaal voor jouw op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn Lief dino patroon Rolgordijn Lief dino patroon

  Rolgordijn Lief dino patroon

  Vanaf € 49,50 Vanaf  49.50
  Met dit rolgordijn Lief dino patroon maak je je kamer wel heel speciaal!
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Lief dino patroon speciaal voor jouw op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn Toekans in pastelkleuren Rolgordijn Toekans in pastelkleuren

  Rolgordijn Toekans in pastelkleuren

  Vanaf € 49,50 Vanaf  49.50
  Een sfeervolle omgeving creëren? Met het rolgordijn Toekans in pastelkleuren gaat dit zeker lukken.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Toekans in pastelkleuren speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • lampenkap Retro patroon 16 lampenkap Retro patroon 16

  Lampenkap Retro patroon 16

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Retro patroon 16.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Retro patroon 16 geeft kleur aan het interieur, precies in de style waar jij zo van houdt.
 • Lampenkap Retro patroon 10 Lampenkap Retro patroon 10

  Lampenkap Retro patroon 10

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Retro patroon 10.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Retro patroon 10 geeft kleur aan het interieur, precies in de style waar jij zo van houdt.
 • Lampenkap retro patroon 15 Lampenkap retro patroon 15

  Lampenkap Retro patroon 15

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Retro patroon 15.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Retro patroon 15 geeft kleur aan het interieur, precies in de style waar jij zo van houdt.
 • Fotobehang Botanisch flamingo patroon Fotobehang Botanisch flamingo patroon

  Fotobehang Botanisch flamingo patroon 1

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Een aparte en toch gezellige sfeer in jouw woonruimte? Het fotobehang Botanisch flamingo patroon 1 geeft de Botanische look die jij zoekt.
  Het fotobehang Botanisch flamingo patroon 1 is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang beton patroon 14 Fotobehang beton patroon 14

  Fotobehang Beton patroon 13

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Het fotobehang Beton patroon 13 geeft een industriële uitstraling aan jouw muur.
  Het fotobehang Beton patroon 13 is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Fotobehang Olifanten en giraffen in grijstinten Fotobehang Olifanten en giraffen in grijstinten
  Een dierenbehang in jouw kamer? Het fotobehang Olifanten en giraffen in grijstinten past zeker bij de sfeer die je zoekt.
  Het fotobehang Olifanten en giraffen in grijstinten is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Grazende zebra's en impala's Fotobehang Grazende zebra's en impala's

  Fotobehang Grazende zebra’s en impala’s

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Een stoer dierenbehang in jouw kamer? Het fotobehang Grazende zebra's en impala's past zeker bij de sfeer die je zoekt.
  Het fotobehang Grazende zebra's en impala's is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Retro patroon 7 Fotobehang Retro patroon 7

  Fotobehang Retro patroon 7

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Zoek jij die echte retro look? Dit fotobehang Retro patroon 7 gaat met je mee terug in de tijd.
  Het fotobehang Retro patroon 7 is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Aarde in de zon Fotobehang Aarde in de zon

  Fotobehang Aarde in de zon

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Het fotobehang Aarde in de zon geeft je een mooi uitzicht in de ruimte.
  Het fotobehang Aarde in de zon is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Lampenkap Colorful musicians Lampenkap Colorful musicians

  Lampenkap Colorful musicians

  Vanaf € 69,95 Vanaf  69.95
  Moderne verlichting met een lampenkap Colorful musicians is een echte 'musthave' voor iedere woonruimte.
  Deze lampenkap Colorful musicians geeft kleur aan het artistieke interieur, precies in de exclusieve style waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een artistieke print van de kunstenaar Alfred Gockel.  
 • Lampenkap Dancing colors Lampenkap Dancing colors

  Lampenkap Dancing colors

  Vanaf € 69,95 Vanaf  69.95
  Moderne verlichting met een lampenkap Dancing colors is een echte 'musthave' voor iedere woonruimte.
  Deze lampenkap Dancing colors geeft kleur aan het artistieke interieur, precies in de exclusieve style waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een artistieke print van de kunstenaar Alfred Gockel.  
 • Lampenkap Fast moves Lampenkap Fast moves

  Lampenkap Fast moves

  Vanaf € 69,95 Vanaf  69.95
  Moderne verlichting met een lampenkap Fast moves is een echte 'musthave' voor iedere woonruimte.
  Deze lampenkap Fast moves geeft kleur aan het artistieke interieur, precies in de exclusieve style waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een artistieke print van de kunstenaar Alfred Gockel.  
Go to Top