Bekijk al onze producten

Hieronder vind je de producten van onze shop. Van fotobehang, lampenkap, rolgordijn tot deurstickers en nog veel meer. Zoek je daarentegen iets bijzonders en kun je het toch niet vinden? Laat het ons dan weten. Wij updaten dagelijks nieuwe producten en willen je graag adviseren.

Eigen foto / ontwerp

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw eigen foto(‘s), ontwerp of ander beeldmateriaal te gebruiken. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je vinden in de categorie eigen foto. Je mag uiteraard ook met ons bellen (+31) 0172 230641, online chatten of gewoon even een mailtje sturen.

 • Fotobehang Allium aquarel patroon Fotobehang Allium aquarel patroon

  Fotobehang Allium aquarel patroon

  Vanaf € 17,95  17.95
  Een 'aparte' sfeer in jouw woonruimte? Het fotobehang Allium aquarel patroon geeft die aquarel look die jij zoekt.
  Het fotobehang Allium aquarel patroon is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Olifant toekan flamingo in aquarel Fotobehang Olifant toekan flamingo in aquarel
  Een gezellig, kleurrijk behang in jouw kamer? Met het fotobehang Olifant toekan flamingo in aquarel maak jij jouw kamer helemaal persoonlijk en geef je het een geheel eigen look.
  Het fotobehang Olifant toekan flamingo in aquarel is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Happy dinosaurus groen bruin Fotobehang Happy dinosaurus groen bruin
  Een mooi kleurrijke print in je huis met het fotobehang Happy dinosaurus (kleurvariaties).
  Het fotobehang Happy dinosaurus (kleurvariaties) is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Lampenkap Gekleurd hout patroon 3 Lampenkap Gekleurd hout patroon 3

  Lampenkap Gekleurd hout patroon 3

  Vanaf € 39,95  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Gekleurd hout patroon 3.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Gekleurd hout patroon 3geeft een verfijnde 'touch' aan het interieur, precies in de style waar jij zo van houdt.
 • Lampenkap Beton patroon 10 Lampenkap Beton patroon 10

  Lampenkap Beton patroon 10

  Vanaf € 39,95  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Beton patroon 10.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Beton patroon 10 geeft een bijzondere sfeer aan het interieur, precies in de style waar jij zo van houdt.
 • Lampenkap Mediterraanse stenen muur Lampenkap Mediterraanse stenen muur

  Lampenkap Mediterraanse stenen muur

  Vanaf € 39,95  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Mediterraanse stenen muur.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Mediterraanse stenen muur zorgt voor een Zuid-Europese sfeer, precies waar jij zo van houdt.
 • Rolgordijn Dierengroep Rolgordijn Dierengroep

  Rolgordijn Dierengroep

  Vanaf € 49,50  49.50
  Een gezellige babykamer of kinderkamer maken? Met het rolgordijn Dierengroep gaat dit zeker lukken.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Dierengroep speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn Vos beer eekhoorn aquarel optie 2 Rolgordijn Vos beer eekhoorn aquarel optie 2
  Een gezellige babykamer of kinderkamer maken? Met het rolgordijn Vos beer eekhoorn aquarel (variatie) gaat dit zeker lukken.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Vos beer eekhoorn aquarel (variatie) speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn Happy baby animals Rolgordijn Happy baby animals

  Rolgordijn Happy baby animals

  Vanaf € 49,50  49.50
  Een gezellige babykamer of kinderkamer maken? Met het rolgordijn Dieren patroon gaat dit zeker lukken.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Dieren patroon speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Canvas Giraffen in de avondschemer Canvas Giraffen in de avondschemer

  Canvas Giraffen in de avondschemer

  Vanaf € 17,95  17.95
  Geef de ruimte een bijzondere uitstraling met deze Giraffen in de avondschemer p de uitkijk. Waar je hem ook ophangt of neerzet; het geeft je ruimte de style die jij zoekt!
  De canvas Giraffen in de avondschemer vormt een middelpunt van iedere ruimte. Ophangen, neerzetten op de plaats waar jij het graag in jouw interieur wilt zien.
 • Canvas Dandelion close up 2 Canvas Dandelion close up 2

  Canvas Dandelion close up 2

  Vanaf € 17,95  17.95
  Geef de ruimte een bijzondere uitstraling met deze canvas Dandelion close up 2. Waar je hem ook ophangt of neerzet; het geeft je ruimte de style die jij zoekt!
  De canvas Dandelion close up 2 vormt een middelpunt van iedere ruimte. Ophangen, neerzetten op de plaats waar jij het graag in jouw interieur wilt zien.
 • Canvas Vintage auto bij benzinepomp Canvas Vintage auto bij benzinepomp

  Canvas Vintage auto bij benzinepomp

  Vanaf € 17,95  17.95
  Geef de ruimte een bijzondere uitstraling met deze canvas Vintage auto bij benzinepomp. Waar je hem ook ophangt of neerzet; het geeft je ruimte de style die jij zoekt!
  De canvas Vintage auto bij benzinepomp vormt een middelpunt van iedere ruimte. Ophangen, neerzetten op de plaats waar jij het graag in jouw interieur wilt zien.
 • Fotobehang Stroompje in het bos Fotobehang Stroompje in het bos

  Fotobehang Stroompje in het bos

  Vanaf € 17,95  17.95
  De paden op, het water in… Het fotobehang Stroompje in het bos brengt jou in die rustige bosrijke omgeving, zonder dat je de deur uit hoeft.
  Het fotobehang Stroompje in het bos is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Boeddha Thailand Fotobehang Boeddha Thailand

  Fotobehang Boeddha Thailand

  Vanaf € 17,95  17.95
  Met het fotobehang Boeddha Thailand haal je een rustgevende en natuurlijke sfeer in huis. Zo tover je jouw woonruimte om in een echt 'zen' paradijsje.
  Het fotobehang Boeddha Thailand is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Fotobehang Bus oldtimer Fotobehang Bus oldtimer

  Fotobehang Bus oldtimer

  Vanaf € 17,95  17.95
  Het fotobehang Bus oldtimer zorgt voor een waar vintage gevoel in jouw woonruimte.
  Het fotobehang Bus oldtimer is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Lampenkap Bij op bloem Lampenkap Bij op bloem

  Lampenkap Bij op bloem

  Vanaf € 39,95  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Bij op bloem.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Bij op bloem geeft kleur aan het interieur, precies in de style waar jij zo van houdt.
 • Lampenkap Paarse magnolia bloem aquarel Lampenkap Paarse magnolia bloem aquarel
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Paarse magnolia bloem aquarel.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Paarse magnolia bloem aquarel geeft kleur aan het interieur, precies in de style waar jij zo van houdt.
 • Lampenkap Dieren in de jungle wit Lampenkap Dieren in de jungle wit

  Lampenkap Dieren in de jungle wit

  Vanaf € 39,95  39.95
  Op zoek naar een leuke lamp? Verlichting in de kamer maak je nu extra trendy met deze lampenkap Dieren in de jungle wit.
  Deze lampenkap Dieren in de jungle wit geeft het interieur een unieke twist, precies op de manier waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print.
 • Deursticker In een Italiaans straatje Deursticker In een Italiaans straatje
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker In een Italiaans straatje op maat!
  YouPri geeft jouw kamer een typische straatbeeld uit Italië met deze mooie deursticker In een Italiaans straatje. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Wandelen op een bospad 1 Deursticker Wandelen op een bospad 1

  Deursticker Wandelen op een bospad

  Vanaf € 18  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Wandelen op een bospad!
  YouPri geeft jouw kamer een sfeervol en gezellige 'look' met deze mooie deursticker Wandelen op een bospad. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Houten poort Deursticker Houten poort

  Deursticker Houten poort

  Vanaf € 18  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Houten poort!
  YouPri maakt jouw huis nog gezelliger met deze mooie deursticker Houten poort. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.