Bekijk al onze producten

Hieronder vind je de producten van onze shop. Van fotobehang, lampenkap, rolgordijn tot deurstickers en nog veel meer. Zoek je daarentegen iets bijzonders en kun je het toch niet vinden? Laat het ons dan weten. Wij updaten dagelijks nieuwe producten en willen je graag adviseren.

Eigen foto / ontwerp

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw eigen foto(‘s), ontwerp of ander beeldmateriaal te gebruiken. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je vinden in de categorie eigen foto. Je mag uiteraard ook met ons bellen (+31) 0172 230641, online chatten of gewoon even een mailtje sturen.

 • Fotobehang New York in avondschemer Fotobehang New York in avondschemer

  Fotobehang New York in avondschemer

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Dit fotobehang New York in avondschemer haalt een stukje van het oude Amerikaanse city life in jouw kamer.
  Het fotobehang New York in avondschemer is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Bakstenen muur Fotobehang Bakstenen muur

  Fotobehang Bakstenen muur

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Het fotobehang Bakstenen muur  geeft een stoere uitstraling aan jouw muur.
  Het fotobehang Bakstenen muur  is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.  
 • Fotobehang Italiaans plattelands dorp Fotobehang Italiaans plattelands dorp

  Fotobehang Italiaans plattelands dorp

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Haal die geweldige, warme, Italiaanse sfeer in huis. Met het fotobehang Italiaans plattelands dorp.
  Het fotobehang Italiaans plattelands dorp is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Deursticker Romantisch zicht op steiger Deursticker Romantisch zicht op steiger

  Deursticker Romantisch zicht op steiger

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Romantisch zicht op steiger!
  Schitterend; deze deursticker Romantisch zicht op steiger straalt je tegemoet. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Bloemenveld Deursticker Bloemenveld

  Deursticker Bloemenveld

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Ben jij ook een echte bloemen liefhebber? Hier kun je nu dagelijks van genieten als je een deursticker Bloemenveld op maat besteld!
  YouPri geeft jouw woonruimte een fleurige look met deze mooie deursticker Bloemenveld. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Zonsopgang in bos Deursticker Zonsopgang in bos

  Deursticker Zonsopgang in bos

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Ben jij ook een echte natuurfreak? Hier kun je nu dagelijks van genieten als je een deursticker Zonsopgang in bos op maat besteld!
  YouPri geeft jouw woonruimte een hele aparte look met deze mooie deursticker Zonsopgang in bos. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Lampenkap Green hills Lampenkap Green hills

  Lampenkap Green hills

  Vanaf € 69,95 Vanaf  69.95
  Moderne verlichting met een lampenkap Green hills is een echte 'musthave' voor iedere woonruimte.
  Deze lampenkap Green hills geeft kleur aan het artistieke interieur, precies in de exclusieve style waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een artistieke print van de kunstenaar Alfred Gockel.  
 • Lampenkap Isolated couple Lampenkap Isolated couple

  Lampenkap Isolated couple

  Vanaf € 69,95 Vanaf  69.95
  Moderne verlichting met een lampenkap Isolated couple is een echte 'musthave' voor iedere woonruimte.
  Deze lampenkap Isolated couple geeft kleur aan het artistieke interieur, precies in de exclusieve style waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een artistieke print van de kunstenaar Alfred Gockel.  
 • Lampenkap Sandy Dunes Lampenkap Sandy Dunes

  Lampenkap Sandy Dunes

  Vanaf € 69,95 Vanaf  69.95
  Moderne verlichting met een lampenkap Sandy Dunes is een echte 'musthave' voor iedere woonruimte.
  Deze lampenkap Sandy Dunes geeft kleur aan het artistieke interieur, precies in de exclusieve style waar jij zo van houdt. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een artistieke print van de kunstenaar Alfred Gockel.  
 • Rolgordijn Paard in sneeuw Rolgordijn Paard in sneeuw

  Rolgordijn Paard in sneeuw

  Vanaf € 34,95 Vanaf  34.95
  Dit is een vertederend beeld! Het rolgordijn Paard in sneeuw maakt jouw kamer nu nog gezelliger.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Paard in sneeuw speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn Blauwe wolkenlucht Rolgordijn Blauwe wolkenlucht

  Rolgordijn Blauwe wolkenlucht

  Vanaf € 34,95 Vanaf  34.95
  Het rolgordijn Blauwe wolkenlucht heeft een rustige uitstraling en is daardoor ideaal voor in de slaapkamer bijvoorbeeld!
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Blauwe wolkenlucht speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Rolgordijn opgestapeld hout Rolgordijn opgestapeld hout

  Rolgordijn Opgestapeld hout

  Vanaf € 34,95 Vanaf  34.95
  Hout kan natuurlijk altijd. Dit rolgordijn Opgestapeld hout is een 'natuurlijke' trendsetter in jouw interieur.
  Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Opgestapeld hout speciaal voor jouw op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Bestellen is heel eenvoudig. Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Uiteraard ontvang je, na jouw bestelling, eerst een GRATIS digitale drukproef.
 • Fotobehang Tropische bladeren patroon aquarel Fotobehang Tropische bladeren patroon aquarel

  Fotobehang Tropische bladeren patroon aquarel

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Een tropische sfeer in jouw woonruimte? Het fotobehang Tropische bladeren patroon aquarel geeft de look die jij zoekt.
  Het fotobehang Tropische bladeren patroon aquarel is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang Cinque Terre zeezichtFotobehang Cinque Terre zeezicht Fotobehang Cinque Terre zeezicht

  Fotobehang Cinque Terre aan zee

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Haal die geweldige, warme, Italiaanse sfeer in huis. Met het fotobehang Italiaans dorp.
  Het fotobehang Italiaans dorp is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Fotobehang propeller vliegtuig zwartwit Fotobehang propeller vliegtuig zwartwit

  Fotobehang Propeller vliegtuig zwartwit

  Vanaf € 17,95 Vanaf  17.95
  Altijd al een echt oud vliegtuig in jouw huis willen hebben? Dit fotobehang Propeller vliegtuig zwartwit maak je jouw droom waar.
  Het fotobehang Propeller vliegtuig zwartwit is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.
 • Deursticker Schuttinghout Deursticker Schuttinghout

  Deursticker Schuttinghout

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Schuttinghout!
  YouPri maakt jouw huis nog gezelliger met deze mooie deursticker Schuttinghout. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Tropische bladeren patroon 1 Deursticker Tropische bladeren patroon 1

  Deursticker Tropische bladeren patroon 1

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Tropische bladeren patroon 1 op maat!
  YouPri geeft jouw kamer een sfeervol en een tropen 'look' met deze mooie deursticker Tropische bladeren patroon 1. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Paard in sneeuw Deursticker Paard in sneeuw

  Deursticker Paard in sneeuw

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Paard in sneeuw op maat!
  YouPri maakt jouw huis nog gezelliger met deze mooie deursticker Paard in sneeuw. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Lampenkap Vrolijke dieren Lampenkap Vrolijke dieren

  Lampenkap Vrolijke dieren

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Vrolijke dieren.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Vrolijke dieren geeft jouw kinderkamer een vrolijke twist, precies waar jij zo van houdt.
 • Lampenkap Tropische vissen patroon Lampenkap Tropische vissen patroon

  Lampenkap Tropische vissen patroon

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Verlichting in de woonruimte maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap Tropische vissen patroon.
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap Tropische vissen patroon brengt kleur in het interieur, precies de style waar jij zo van houdt.
 • Lampenkap NS trein Lampenkap NS trein

  Lampenkap NS trein

  Vanaf € 39,95 Vanaf  39.95
  Verlichting in de slaapkamer maak je nu helemaal persoonlijk met een lampenkap NS trein! Een stoere lamp voor in jouw kamer!
  Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen. De buitenrand van de lampenkap bestaat uit een mix van kunststof met daarop een textiellaag, voorzien van een unieke print. Deze lampenkap NS trein geeft kleur aan het interieur, precies in de style waar jij zo van houdt.