Model: YouPri®
Beschikbaarheid: Op voorraad

 1. Breedte

  Rolgordijnen breder dan 150 cm = maximale hoogte 145 cm.


 2. Hoogte

  Rolgordijnen breder dan 150 cm = maximale hoogte 145 cm.


 3. Transparantie

  Kijk voor meer informatie over het gebruikte materiaal bij de rubriek specificaties.


 4. Digitale drukproef

  De gekozen afbeelding wordt naar het formaat van het rolgordijn verschaald. Je ontvangt eerst een GRATIS digitale drukproef, voordat het rolgordijn in productie wordt genomen.


€69,55
Excl. BTW: €69,55

Aantal


Meer details
Het rolgordijn Zebrastrepen geeft een Afrikaanse sfeer in jouw woonruimte.

De vermelde vanaf prijs is een indicatie voor een rolgordijn met de afmeting van 60 x 190 cm. De minimaal te bestellen breedtemaat is 60 cm. Bij een rolgordijnbreedte vanaf 150 cm is de hoogte maximaal 145 cm!

Hoe bestellen?

 • Meet de juiste afmetingen op.
 • Houd daarbij rekening of je het rolgordijn ‘in de dag’ (in het kozijn) of ‘op de dag’ (voor het kozijn) wilt hangen.
 • Geef de maat op in cm’s.
 • Geef bij breedte de breedtemaat van het totale* rolgordijn aan.
 • Geef bij hoogte de hoogte van het rolgordijn aan.
 • Kies vervolgens, in het menu transparantie, voor een lichtdoorlatend of verduisterend rolgordijn.

*met ‘totale rolgordijn’ bedoelen wij, het rolgordijn inclusief het bedieningsmechanisme. Het bedieningsmechanisme is in totaal ca. 3 cm.

En daarna?
Jouw bestelling wordt gecontroleerd en in behandeling genomen. Ieder rolgordijn wordt door ons op maat gemaakt. De productietijd voor een rolgordijn bedraagt ca. 3-5 werkdagen. Het verzenden gebeurd met uiterste zorg, maar afhalen kan natuurlijk ook. Voor afmetingen met een breedte groter dan 170 cm gelden nml. andere verzendtarieven (€ 40,- per zending voor NL).

Eigen foto?
In onze webshop vind je een brede collectie aan bedrukte rolgordijnen. Mocht er toch niet bij staan wat je zoekt; geen probleem, want heb je zelf een afbeelding die je graag wilt vastleggen op een rolgordijn, dan is ook dat zeker mogelijk. Ga hiervoor naar: rolgordijn met eigen foto.


Heb je vragen?
Bel ons op werkdagen via +31 (0)172 230641, stuur ons een e-mail of chat online met één van onze medewerkers.

Materiaal
Rolgordijn Inclusief: ophangmechanisme voor wand of plafond - Gewicht: vanaf 0.8 kg.
Materiaal specificaties: De lichtdoorlatende stof van het rolgordijn heeft een dikte van 150 gr/m2 en is van 100% polyester. De verduisterende stof bestaat uit een zogenaamde blockout en heeft een lichtreductie van ca. 50% t.o.v. de lichtdoorlatende stof. Voldoet aan brandklasse B1.
Voorwaarden
Onderhoud Niet wasbaar - Niet bleken - Niet drogen in de droogtrommel - Niet strijken - Niet chemisch reinigen - Afnemen met een (vochtige) doek.
Voorwaarden Er is sprake van maatwerk indien het product op maat gesneden wordt of indien het product op aanwijzing van de consument bedrukt wordt. Op de regel zichttermijn en retourvoorwaarden geldt echter dat wanneer de bestelling een maatwerkproduct betreft (zoals fotobehang, slippers, deurstickers, tafelkleden, muur- en vloerstickers, tuinposters, rolgordijnen, bedrukt textiel), het recht tot retourneren vervalt en hier niet van toepassing is, aangezien deze producten op maat geproduceerd zijn.
Transport en/of Verzending
Verzending Rolgordijnen met een maximale breedtemaat van 170 cm. worden via PostNL verzonden. Voor rolgordijnen breder dan 170 cm. wordt speciaal transport ingezet. Dit betekent dat hiervoor andere tarieven gelden. Voor binnen NL is dit € 40,- per zending. YouPri verzorgt ook zendingen buiten NL. Neem hiervoor vrijblijvend telefonisch contact op +31 172 230641. Je kunt het rolgordijn ook, tijdens werkdagen, in onze showroom afhalen. Dit is uiteraard GRATIS.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Gerelateerde producten
Slider
Slider