De lades of deuren van jouw kast kunnen wel een 'opfrisser' gebruiken? Ga dan aan de slag met onze meubel stickers.

 Binnen no time heb je weer een heel andere look aan jouw kast gegeven, zonder dat je aan de slag hoeft met verf. Om jouw meubelsticker te bestellen is het enige dat je nodig hebt, de maten. En natuurlijk kies je een mooie bijpassende afbeelding uit onze shop. Oude meubels niet wegdoen maar ‘vernieuwen’. Met een verbluffende kast sticker die past bij de sfeer van jouw leefruimte was nog nooit zo eenvoudig. Zo kun je in een handomdraai jouw meubels combineren met de rest van jouw woonruimte.

Waarom kiezen voor een meubel sticker?

Met meubelstickers kun je op een eenvoudige manier een ​​nieuw leven geven aan oude of saaie meubels. Je kunt de meubel stickers gebruiken om je bestaande meubels te upgraden en er een compleet nieuwe look aan te geven. Door de extra beschermlaag zijn ze bovendien ook ‘resistent tegen krassen’. Ideaal voor bijvoorbeeld kindermeubels die je wilt beschermen. Wij schrijven zelfs op onze meubel stickers met stiften die uitwisbaar zijn, dat kun je ook zien in de video. Dus hiermee mag je kind nu eindelijk wel eens op een kast schrijven…

Hoe kan ik een meubel sticker opplakken?

Met de stap voor stap video instructie zie je hoe je de YOUPRI meubel sticker aan kunt brengen. Als je een voorstander bent van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, dan past een meubel sticker helemaal bij jou.

In plaats van oude meubels weg te gooien en nieuwe te kopen, kun je vrijwel ieder kastje of meubel een nieuwe look geven en zo de levensduur verlengen.

Tip!

Wil je meer weten over onze meubel stickers?

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar. En je kunt ons mailen, of via de chat jouw vraag stellen. Heb je bijvoorbeeld een vraag of je een meubel sticker op jouw kast kunt plakken, dan raden wij altijd aan om ons foto’s te sturen en te melden welk materiaal het is. Wij geven dan vrijblijvend advies.

error: De afbeelding is beveiligd!