Lentekriebels

De lente is bij uitstek de tijd van het jaar om eens goed je huis in het zonnetje te zetten. Dus trek je kluskleren maar aan! 

Vrijwel iedereen krijgt direct een heerlijk gevoel bij de lente. En dat is ook niet verwonderlijk, want ineens komen alle kleuren weer helemaal terug de natuur in. Weg met die saaie tinten, kleur en nog eens kleur dat is wat we willen zien. Om dat gevoel van buiten naar binnen te krijgen zijn er talloze manieren. Je geeft gewoon je huis een lente ‘make over’. En tegenwoordig kun je helemaal ‘los gaan’ met allerlei materialen en meubeltjes. Al dan niet nieuw, gerecycled of tweede hands net wat jouw budget toelaat.

Weinig budget?

Ook voor een klein budget kun je best een grote aanpassing in huis doen. Denk maar aan een fotobehang voor een muurtje. Samen met leuke meubels (die je al had) maak je snel een mooi hoekje. 

Een van de geweldige voordelen van fotobehang is de mogelijkheid om je interieur snel en gemakkelijk aan te passen aan het seizoen. Kies een lente geïnspireerd behang om je huis een frisse en uitnodigende uitstraling te geven. Je kunt zelfs overwegen om verschillende ontwerpen te hebben voor elke kamer, zodat je elke ruimte helemaal aan jouw smaak kunt aanpassen.

Picture of youpri

youpri

Dit bericht delen?

error: De afbeelding is beveiligd!