Een lampenkap is niet zomaar een lampenkap als je deze bij YouPri besteld.

Je kunt hem nu personaliseren zoals jij het wilt, bijvoorbeeld met een foto, fotocollage of logo(‘s). Voor in huis, kantoor, showroom, school of welke ruimte dan ook. Verkrijgbaar in diverse maten en zelfs de hoogtes kun je aangeven. Zo krijg je precies een lampenkap die bij jou past.

YOUPRI maakt voor jou de unieke lampenkap waar je al naar op zoek was.

Bijzonder als cadeau voor bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag, bruiloft. En heb je een kantoor of bedrijf; wat is er dan mooier om jouw logo op een lampenkap te laten maken?

Lampenkap 1 foto
Lampenkap 1 foto
Lampenkap fotocollage
Lampenkap fotocollage
Lampenkap met logo

Jouw unieke lampenkamp bestellen?

In het bestelmenu kun je het formaat frame aangeven. Je hebt daarbij ook de mogelijkheid voor een hangend of staand model frame. Voor hangende lampenkappen bieden wij de mogelijkheid om een netsnoer bij te bestellen. De levertijd is ca. 5-7 werkdagen.

De afmetingen

Ø 20 cm – hoogte ca. 15 cm
Ø 30 cm – hoogte ca. 22.5 cm
Ø 40 cm – hoogte ca. 30 cm
Ø 50 cm – hoogte ca. 34.5 cm
> Ø vanaf 60 cm: op aanvraag

De hoogtes zijn ook aan te passen. Dit kun je aanvragen via mail.

Geen direct licht?

Een diffuser is een mooie, decoratieve manier om de lichtbron te verzachten. Deze diffuser zorgt ervoor dat er geen direct licht door de lampenkap naar beneden schijnt, maar gefilterd wordt. De diffusers zijn in verschillende maten verkrijgbaar en geschikt voor hangende (!) lampenkappen. Je kunt dit product als extra optie toevoegen aan jouw bestelling.

Projecten?

Ben je interieurstilist, binnenhuisarchitect of creatief designer en heb je meerdere lampenkappen voor een speciaal project nodig?

Neem vooral contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij werken graag samen en helpen je jouw opdracht te realiseren.

Bestellen?

Klik op de afbeelding hieronder

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze FAQ (veelgestelde vragen).
Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via (+31) 0172 230641, online via chat of mail ons [email protected]

Winkelwagen
Scroll naar top