Help mijn man vrouw is klusser

Titel

BEKIJK ONZE COLLECTIE
HOE WERKT HET?

Stap 1

Kies een afbeelding

Stap 2

Kies je formaat

Stap 3

Kies een structuur

Stap 4

Aan de slag

Met je eigen foto?

Heb je zelf een mooie foto waarvan je dagelijks wilt genieten? Wat is er mooier dan deze op een super size formaat aan jouw muur te zien. Stuur jouw eigen foto(‘s) of ontwerp naar ons toe en YouPri beoordeelt gratis(!)  jouw foto op scherpte en kwaliteit.

UPLOAD JOUW FOTO(‘S)
BEKIJK ONZE COLLECTIE

Geïntegreerde lijmlaag

Wat ons fotobehang zo bijzonder maakt, is dat wij ook een fotobehang in ons assortiment hebben waarbij je alleen maar water hoeft te gebruiken. Ja, je hoort het goed, alleen maar water. Er zit namelijk een geïntegreerde lijmlaag aan de achterzijde van het behang, die na contact met water, geactiveerd wordt. Zo is behangen een ‘fluitje van een cent’.

Structuren

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook vliesbehang. Je kunt hierbij kiezen uit diverse structuren: van fijn (textielstructuur), zeer grof (granol effect), linnenstructuur en leatherlook! Voor ieder wat wils. Dit vliesbehang kun je met het inlijmen van de muren aanbrengen op de ondergrond.

Baanbreedte

Bij ons kun je zelf aangeven hoe breed je de banen wilt hebben. Hoe breder, hoe minder ‘naden’. Daarbij is het wel belangrijk dat je je realiseert dat bredere banen ook meer kunde vereist. Wij adviseren daarom, wanneer je kiest voor bredere behangbanen. Dit altijd met twee personen uit te voeren, of door een professional.

MILIEUVRIENDELIJK
Geschikt voor slaapkamers
en andere woonvertrekken

VOOR IEDER MOMENT
Zowel permanente als tijdelijke toepassingen.

RUIME KEUZE
Fotobehang eenvoudig met water aanbrengen
of kies uit diverse structuren vliesbehang

Foto’s van onze projecten en klanten

Meer voorbeelden en inspiratie?
Bekijk onze Pinterest

2017-10-27T09:27:11+00:00

About the Author:

Geef een reactie