Een eigen foto op jouw fotobehang? YouPri levert uitsluitend fotobehang op maat! Elk fotobehang wordt daardoor uniek!

Waarom zou jij kiezen voor dit fotobehang?
Het YouPri® fotobehang is stevig, sterk, scheurvast, en uitstekend te verwerken voor zowel de doe 't zelver als de professional. Door het productieproces is het ook voor (kinder)slaapkamers te gebruiken. Ieder fotobehang wordt op maat door ons gemaakt. Het is geschikt voor permanente en tijdelijke toepassingen.

YouPri heeft diverse kwaliteiten fotobehang. Van fotobehang waarbij reeds een lijmlaag geintegreerd is, vliesbehang met diverse structuren, zoals linnen en leatherlook tot zelfklevend fotobehang.

Tip!
Heb je 'schuine wanden' en heb je een afbeelding gevonden? Ook dan is het mogelijk deze passend te maken. Stuur jouw wens, de maten en de keuze van de foto per mail (info@youpri.nl) naar ons. Wij maken vrijblijvend een digitale proefdruk, zodat je precies kunt zien hoe het fotobehang op de muur zou staan.

Toch liever niet zelf plakken?
Je wilt een professional het behang laten aanbrengen? Wij kunnen daarin voor je bemiddelen. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Vragen?
Voor meer informatie over fotobehang met jouw eigen foto(s) kun je bij ons tijdens werkdagen terecht. Bel op werkdagen +31 (0)172 230641, stuur een e-mail of chat met ons.

Onze klanten van YouPri zijn stuk voor stuk tevreden over de mooie kwaliteit en de makkelijke manier van behangen. Ervaar het nu zelf ook!

Sorteren op:
Weergegeven:
Vanaf €17,95
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1