Model: YouPri®
Beschikbaarheid: Op voorraad

 1. Muurbreedte 2. Muurhoogte

 3. Materiaalkeuze

 4. Variabele baanbreedte

 5. Toebehoren 6. Drukproef

 7. Extra opmerkingen

€17,95
Excl. BTW: €17,95

Aantal


Meer details
Deze is echt heel gaaf. Zo dichtbij zie je een straaljager nooit. En nu kun je er gewoon van genieten met dit fotobehang in jouw eigen kamer!

Hoe bestel ik mijn fotobehang?

 • Meet de juiste afmetingen van jouw muur of wand.
  Houd daarbij altijd extra cm's aan om te voorkomen dat het net te smal of te kort zou zijn.
 • Vul in het menu opties de afmeting van de muurbreedte in. (bijv. 4.50 voor 450 cm)
 • Vul vervolgens de afmeting van de muurhoogte in. (bijv. 2.50 voor 250 cm)
 • Kies het gewenste type fotobehang bij materiaalkeuze.
 • Wanneer je kiest voor vliesbehang, dan kun je ook speciale behanglijm* bijbestellen.
  *Ons advies: Murabond extra forte behanglijm (10kg) geschikt voor ca. 6/8 m² per kg.
 • Je kunt ervoor kiezen om een GRATIS digitale drukproef te ontvangen, zodat je kunt zien hoe het fotobehang gepositioneerd is.
  Het fotobehang wordt op basis van de hoogte opgemaakt. Dat betekent dat de afbeelding verschaald wordt naar het door jouw opgegeven formaat.

Waarom kiezen voor variabele baanbreedte?
In het bestelmenu vragen wij je een keuze te maken voor de baanbreedte. Deze optie bieden wij aan, zodat je zelf kunt bepalen of je minder 'naden' zichtbaar wilt hebben. Het spreekt voor zich dat bredere behangbanen meer kunde vereist. Wij adviseren daarom het behangwerk met twee personen te doen.

Waar houden wij rekening mee?
Na het plaatsen van jouw bestelling kun je in de rubriek opmerkingen aangeven of er bijv. objecten zijn (zoals: een kast, bank etc.) waar rekening mee gehouden moet worden voor het positioneren van de afbeelding. Ook kun je aangeven of je schuin aflopende muren hebt.

En daarna?

 • Als je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestiging van jouw bestelling.
 • De levertijd bedraagt ca. 3-5 werkdagen.
 • Heb je het fotobehang eerder nodig, dan kun je dit apart aangeven.

Snelle make-over
Het pre-pasted fotobehang is eenvoudig in hele banen van de muur te verwijderen. Ideaal voor kinderslaapkamers of andere ruimtes die je een snelle make-over wilt geven!


Meer informatie?
Onder de rubriek veelgestelde vragen tref je meer informatie aan. Of neem tijdens werkdagen contact op via tel. (+31) 0172 230641, de online chat of stuur een mail naar: info@youpri.nl.

Materiaal
Pre-Pasted behang Het pre pasted fotobehang is voorzien van een lijmlaag die geactiveerd wordt na contact met water! Geen gedoe meer met behangen. Positioneren op de juiste positie van het fotobehang is heel eenvoudig. Het fotobehang is zowel voor de doe het zelver als voor de professional uitstekend te gebruiken. Dit type fotobehang is eenvoudig in hele banen van de muur te verwijderen en daardoor geschikt voor snelle ´make-overs' en andere, al dan niet tijdelijke, toepassingen. Geïntegreerde lijmlaag - Alleen water nodig - FSC gecertificeerd - Bevat geen PVC - Gewicht: 165gr/m2 - Voldoet aan brandklasse B1 - Geschikt voor slaapkamers. Milieuvriendelijk geproduceerd. Let op! De ondergrond waarop dit fotobehang geplakt wordt, mag geen siliconen bevatten, i.v.m. de hechting van het materiaal. Wij adviseren om de ondergrond voor het plakken van het fotobehang altijd eerst grondig voor te behandelen, voor een perfect eindresultaat!
Vliesbehang Voor een ieder die gewend is om met behanglijm aan de slag te gaan. Het vliesbehang aan de muur bevestigen d.m.v. het insmeren van de muur met (Murabond: aanbevolen) behanglijm. Dit vliesbehang is eenvoudig te (her)positioneren en geschikt voor de doe het zelver en de ervaren behanger. Behanglijm - Bevat geen PVC - FSC gecertificeerd - Gewicht van 300-360 gr/m² - Voldoet aan brandklasse B1. - Geschikt voor (slaap)kamers - Verkrijgbaar in fijne tot zeer grove structuur. Let op! De ondergrond waarop dit fotobehang geplakt wordt, mag geen siliconen bevatten, i.v.m. de hechting van het materiaal. Wij adviseren om de ondergrond voor het plakken van het fotobehang altijd eerst grondig voor te behandelen, voor een perfect eindresultaat!
Voorwaarden
Behang Lees voordat je gaat beginnen met het plakken van het fotobehang eerst aandachtig de bijgevoegde behanginstructie. YouPri is niet aansprakelijk voor het onjuist voorbehandelen van de ondergrond en andere onvolkomenheden aan de ondergrond, noch voor het onjuist gebruiken en monteren van het fotobehang. Eventuele (vervolg)schade ontstaan door (overtollige) lijmresten, water of andere substanties is geheel voor eigen risico.
Voorwaarden Er is sprake van maatwerk indien het product op maat gesneden wordt of indien het product op aanwijzing van de consument bedrukt wordt. Op de regel zichttermijn en retourvoorwaarden geldt echter dat wanneer de bestelling een maatwerkproduct betreft (zoals fotobehang, slippers, deurstickers, tafelkleden, muur- en vloerstickers, tuinposters, rolgordijnen, bedrukt textiel), het recht tot retourneren vervalt en hier niet van toepassing is, aangezien deze producten op maat geproduceerd zijn.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Gerelateerde producten
Slider
Slider