Exclusief fotobehang

Op maat gemaakt
voor jouw kantoor, woonruimte
Gratis digitale drukproef
zodat je kunt zien hoe het wordt
Binnen 5-7 werkdagen geleverd
na akkoord van de proef

YOUPRI heeft een speciale behang collectie voor jou!

Deze foto’s zijn exclusief beschikbaar gesteld voor fotobehang en vind je niet zomaar ‘ergens anders’. Zodoende heb je een heel bijzondere en unieke foto aan jouw muur. YOUPRI heeft de exclusieve rechten van bijzondere foto’s voor fotobehang. Ook hierbij geldt dat wij het behang helemaal op maat voor je maken, het enige dat je hoeft te doen is het invullen van de maten van de muur, aangeven welk type behang je wenst.

Unieke fotocollectie voor behang

Je kunt bij YouPri kiezen uit verschillende soorten en typen behang, zodat je altijd datgene vindt dat je zoekt. Wanneer je behang bij YouPri bestelt dan ontvang je altijd een GRATIS DIGITALE DRUKPROEF zodat je kunt zien hoe de door jouw gekozen afbeelding op de muur komt. Heb je objecten zoals, een kast, bank of bed, dan kunnen wij daar ook rekening mee houden. Je krijgt dus niet zomaar een behang, maar echt een behang op maat!

Niets is standaard

Wij kunnen met recht zeggen dat we ‘anders dan anders zijn’. Wij stoppen niet met een standaard behang, maar hebben verschillende typen behang waardoor je altijd iets zult vinden dat bij je past. Van glad, fijn tot grove structuur en zelfs een leatherlook. Wie wil dat nu niet aan zijn muur?

Complexe vraagstukken, zoals trapopgangen, een hal of woonkamer met verschillende hoogtes noem maar op; wij helpen onze klanten aan het juiste behang en advies!

VLIESBEHANG

Het vliesbehang breng je aan door eerst de muur met behanglijm in te lijmen. Vervolgens plak je het behang tegen de muur.

In het vliesbehang zijn 2 typen verkrijgbaar. Deze (zie ook productomschrijving) geven naast de mooie afbeelding een extra speciaal accent aan het behang. Bovendien is dit vliesbehang ook af te nemen met een licht vochtige doek. Ideaal voor ruimtes zoals een keuken, hal, slaapkamer, toilet maar natuurlijk ook voor op kantoor of in een bedrijfsruimte.

GLASWEEFSEL BEHANG

Glasweefsel behang of glasweefsel behang is een type behang dat zeer stevig is en geschikt voor muren met scheuren tot ca. 05/1 cm breedte.

Dit behang wordt ook vaak gebruikt voor vochtige ruimtes, zoals in een badkamer of in de keuken. Het is zeer belangrijk om goed de wanden voor te behandelen met een speciale primer! En mocht je dit behang willen gebruiken voor bijv. een badkamer dan adviseren wij eerst een kerakol basis aan te brengen.

Enkele reacties van klanten

Fotobehang ziet er prachtig uit, mooie details en een goede kwaliteit.

Communicatie via de mail en over de telefoon verliep heel prettig. Ik zou wanneer ik weer fotobehang op maat nodig heb dit direct weer bij youpri.nl bestellen

N.R. uit Rotterdam

Resultaat kon niet beter en kwaliteit fotobehang was van zeer goed.

Direct antwoord op mijn mail en ook gelijk wijzigingen doorgevoerd. Ik ben echt 100% tevreden klant en dat zeg ik niet gauw

M.P. uit Leeuwarden

Het fotobehang is erg mooi en kwalitatief super goed en sterk.

Het fotobehang is erg mooi en kwalitatief super goed en sterk.
Een medewerker heeft me uitstekend geholpen met nog een aantal wijzigingen door te voeren
YouPri is een echte aanrader

R.H. uit Maaseik (BE)

Wil je liever eerst meer informatie?

Onze veelgestelde vragen pagina biedt misschien het antwoord op jouw vraag. Kom je er toch niet uit dan bel je (+31) 0172 230641 of chat, tijdens werkdagen, online met ons. Een mail sturen kan natuurlijk altijd.

Winkelwagen
Scroll naar top