Toe aan een nieuwe interieur ‘make over’? Ben je jouw woonruimte aan het verbouwen of misschien aan het verhuizen? Maak jouw ruimte helemaal zoals jij het hebben wilt met het YouPri® fotobehang!

Je ziet het steeds vaker een geheel eigen kijk op het interieur. Dat kan omdat fotobehang ervoor zorgt dat je vrijwel iedere afbeelding of foto wel kunt vergroten naar een 'mega size' formaat. Zo maak je jouw woning precies zoals jij het hebben wilt. Of je nu houdt van rust, pasteltinten of juist heel drukke prints, je vindt het vast in onze uitgebreide fotobibliotheek. En kun je het daar toch niet in vinden, dan hebben wij zelfs de optie om jouw eigen foto('s) voor fotobehang te gebruiken.

Klik op één van de bovenstaande buttons om snel verder te zoeken naar jouw favoriete fotobehang!

Geïntegreerde lijmlaag
Wat ons fotobehang zo bijzonder maakt, is dat wij ook een fotobehang in ons assortiment hebben waarbij je alleen maar water hoeft te gebruiken. Ja, je hoort het goed, alleen maar water. Er zit namelijk een geïntegreerde lijmlaag aan de achterzijde van het behang, die na contact met water, geactiveerd wordt. Zo is behangen een 'fluitje van een cent'.

Vliesbehang
Daarnaast hebben wij natuurlijk ook vliesbehang. Je kunt hierbij kiezen uit diverse structuren, van fijn (textielstructuur) tot zeer grof (granol effect) en zelfs leatherlook! Voor ieder wat wils. Dit vliesbehang kun je met het inlijmen van de muren aanbrengen op de ondergrond.

Baanbreedte
Bij ons kun je zelf aangeven hoe breed je de banen wilt hebben. Hoe breder, hoe minder 'naden'. Daarbij is het wel belangrijk dat je je realiseert dat bredere banen ook meer kunde vereist. Wij adviseren daarom, wanneer je kiest voor bredere behangbanen. Dit altijd met twee personen uit te voeren, of door een professional.

Overlap
Je kunt ervoor kiezen om een kleine overlap per baan te hebben. Dit betekent dat het fotobehang niet stuitend, maar overlappend geplakt wordt, waarbij je later eventueel de overlap wegsnijdt. Let wel; dit wordt vaak door ervaren behangers gekozen. Heb je weinig ervaring, dan kun je beter kiezen voor stuitend plakken.

Tips!
Heb je 'schuine wanden' en heb je een afbeelding gevonden? Ook dan is het mogelijk deze passend te maken.
Stuur jouw wens, de maten en de keuze van de foto per mail (info@youpri.nl) naar ons. Wij maken vrijblijvend een GRATIS digitale proefdruk, zodat je precies kunt zien hoe het fotobehang op de muur zou staan. Wij bieden ook de mogelijkheid om het behang op locatie te plakken.

Vragen?
Bel op werkdagen +31 (0)172 230641, stuur een e-mail of chat met ons.
 

Milieuvriendelijk geproduceerd – Geschikt voor slaapkamers en andere woonvertrekken
Voor permanente en tijdelijke toepassingen – Voor doe ‘t zelver en professional
Een mooi fotobehang waar je jarenlang plezier van kunt hebben!

Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 334