Materiaal
  • Tuincanvas 520 gr/m²
  • Zeer weerbestendig
  • Bewezen kleurbehoud!
Ogen en haken

De tuinposter kan voorzien worden met of zonder ogen en spanners. De ogen worden om de 30 cm geplaatst om ervoor te zorgen dat het tuindoek goed aangespannen kan worden.

Tunnel

Kies je voor de optie tunnel dan wordt de tuinposter aan de onder en bovenzijde ‘omgeslagen’ en aan de binnenzijde voorzien van speciale tape. Deze hecht aan de onderlaag en zorgt ervoor dat de tuinposter een zoom krijgt. In de uitsparing die ontstaat kun je een ronde stok of (aluminium) buis plaatsen om zo aan de tuinposter aan de uiteinden te bevestigen.

NB: De plakstrip hecht voor een bepaalde tijd. Hoe lang dit is, hangt af van de (weers)omstandigheden waarin de tuinposter hangt. Wij kunnen daarom helaas geen garantie geven v.w.b. de hechtkracht en duur van de hechting van de tunnel.

Levertijd

In principe geldt een levertijd van ca. 5-7 werkdagen. Mocht dit anders zijn, dan ontvang je hiervan bericht per e-mail.

Afbeeldingen & Kleuren

De afbeeldingen en kleuren op de webshop zijn indicatief. Schermkleuren zijn niet hetzelfde als printkleuren, deze kunnen afwijken (!) Er kunnen daardoor helaas geen rechten worden ontleend aan de afbeeldingen en kleuren die wij in onze webshop weergeven.