Extra informatie lampenkappen

Wanneer je kiest voor een lampenkap met (foto)print kun je hieronder in het overzichtje zien hoe de hoogte van de afbeelding zal zijn. De gekozen afbeelding wordt verschaald op basis van onderstaande maatvoeringen.

Ø 20 cm – hoogte ca. 15 cm
Ø 30 cm – hoogte ca. 22.5 cm
Ø 40 cm – hoogte ca. 30 cm
Ø 50 cm – hoogte ca. 34.5 cm
Ø 60 cm – hoogte ca. 34.5 cm

> Ø vanaf 70 cm of andere vormen: op aanvraag

Mocht je een andere hoogte, breedte of vorm wensen, dan kun je dit altijd even bij ons aanvragen. (info@youpri.nl)

Tip!

Om je goed te kunnen inbeelden hoe het formaat lampenkap in de ruimte zou uitkomen, adviseren wij om een karton, in de maat van de lampenkap, uit te knippen en dit boven de plek te houden waar je de lamp gaat bevestigen. Zo krijg je een idee of het formaat van de lampenkap past bij de ruimte.

Maatwerk

Al onze lampenkappen worden per stuk op maat voor je gemaakt.
Bedenk daarom altijd goed of de maatvoering die je hebt opgegeven juist zijn. Meet het goed op en na! Wij kunnen helaas geen producten terugnemen die door de klant verkeerd zijn opgemeten.

Afbeeldingen & Kleuren

De afbeeldingen en kleuren op de webshop zijn indicatief. Schermkleuren zijn niet hetzelfde als printkleuren. Deze wijken altijd af (!) Er kunnen daardoor helaas geen rechten worden ontleend aan de afbeeldingen en kleuren die wij in onze webshop weergeven.

Levertijd

In principe geldt een levertijd van ca. 5-7 werkdagen. Mocht dit anders zijn, dan ontvang je hiervan bericht per e-mail.