Eigenschappen deursticker

De deursticker is gemaakt van een zelfklevend bubble free vinyl.

Standaard kies je voor alleen een deursticker. Voor plaatsen waar mensen/kinderen passeren en er mogelijk meer kans op beschadiging van de deursticker zou kunnen zijn, adviseren wij de deursticker te laten voorzien van een krasbestendige laag. Je kunt hierbij kiezen uit een mat of glanzend laminaat.

Kenmerken van de deursticker:
 • Met extra marge geprint. Deze kun je na het aanbrengen van de deursticker, m.b.v. een scherp mesje wegsnijden.
 • Eenvoudig met behulp van een rakel te bevestigen (apart bij te bestellen)
 • Met een (vochtige) doek af te nemen
 • Geschikt voor binnen én buiten.

Is jouw deur breder dan 120 cm dan wordt de deursticker in meerdere banen geleverd.

Levertijd

Bestellingen voor iedere dinsdag -> levering dinsdag/woensdag week erna*
(wanneer de digitale drukproef – in het geval van deursticker eigen foto – niet voor dinsdag 12.00 uur akkoord is gegeven, verandert de levertijd)

In principe geldt een levertijd van ca. 5-7 werkdagen. Mocht dit anders zijn, dan ontvang je hiervan bericht per e-mail.

Opmerking

Wij gebruiken voor de print full color inkten. De lichte/witte kleuren worden altijd gemengd. Het kan daarom voorkomen dat de ‘witte kleur’ niet echt wit is maar een ‘blauwe’ of juist meer ‘gele’ gloed heeft.

Let op!

Voor het aanbrengen van de deursticker is het van belang, i.v.m. de hechting van de deursticker, de ondergrond eerst goed voor te behandelen! Lees eerst de bijgevoegde montage instructie.

Deurstickers die geen beschermlaag hebben, zijn kwetsbaar met het aanbrengen. Ons advies is om dit met een daartoe geschikte rakel aan te brengen.

Voorwaarden bij bestellen

Deurstickers met of zonder beschermlaag kunnen niet geretourneerd worden. Dit product is voor de klant op maat gemaakt. YouPri is niet aansprakelijk voor het onjuist voorbehandelen, aanbrengen, plakken van de deursticker. Dit is geheel voor eigen risico.

 • Deursticker Lichte houten planken Deursticker Lichte houten planken

  Deursticker Lichte houten planken

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Lichte houten planken!
  YouPri maakt jouw huis nog gezelliger met deze mooie deursticker Lichte houten planken. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Louvre III Deursticker Louvre III

  Deursticker Louvre III

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Louvre III op maat!
  YouPri geeft jouw kamer een sfeervol en mediterraanse  'look' met deze mooie deursticker Louvre III. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Louvre I Deursticker Louvre I

  Deursticker Louvre I

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Louvre I op maat!
  YouPri geeft jouw kamer een sfeervol en mediterraanse  'look' met deze mooie deursticker Louvre I. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Let's dance Deursticker Let's dance

  Deursticker Let’s dance

  Vanaf € 38.95 Vanaf  38.95
  Deze exclusieve artprint is een echte 'musthave' voor jouw deur. De moderne kunst van Alfed Gockel is nu exclusief bij YouPri verkrijgbaar als deursticker Let's dance.
  YouPri geeft jouw kamer een kunstzinnige look met de deursticker Let's dance. Ook ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld oude, vergeelde deuren. Zo maak je van die oude deur een hele moderne, hippe nieuwe deur.
 • Deursticker Through the jungle Deursticker Through the jungle

  Deursticker Through the jungle

  Vanaf € 38.95 Vanaf  38.95
  Deze exclusieve artprint is een echte 'musthave' voor jouw deur. De moderne kunst van Alfed Gockel is nu exclusief bij YouPri verkrijgbaar als deursticker Through the jungle.
  YouPri geeft jouw kamer een kunstzinnige look met de deursticker Through the jungle. Ook ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld oude, vergeelde deuren. Zo maak je van die oude deur een hele moderne, hippe nieuwe deur.
 • Deursticker Positive flow Deursticker Positive flow

  Deursticker Positive flow

  Vanaf € 38.95 Vanaf  38.95
  Deze exclusieve artprint is een echte 'musthave' voor jouw deur. De moderne kunst van Alfed Gockel is nu exclusief bij YouPri verkrijgbaar als deursticker Positive flow.
  YouPri geeft jouw kamer een kunstzinnige look met de deursticker Positive flow. Ook ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld oude, vergeelde deuren. Zo maak je van die oude deur een hele moderne, hippe nieuwe deur.
 • Deursticker Tussen de strandpalen Deursticker Tussen de strandpalen

  Deursticker Tussen de strandpalen

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Tussen de strandpalen op maat!
  YouPri maakt jouw huis nog gezelliger met deze mooie deursticker Tussen de strandpalen. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Commando militair Deursticker Commando militair

  Deursticker Commando militair

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Helemaal gek van alles wat met het leger te maken heeft en heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan? Bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Commando militair!
  Deze deursticker Commando militair geeft jouw kamer een echte 'legerlook'. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Poema op de uitkijk Deursticker Poema op de uitkijk

  Deursticker Poema op de uitkijk

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor deze deursticker Poema op de uitkijk. Speciaal op maat gemaakt!
  Deze deursticker Poema op de uitkijk geeft de ruimte gelijk een prachtige sfeervolle uitstraling! De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Wildlife Deursticker Wildlife

  Deursticker Wildlife

  Vanaf € 38.95 Vanaf  38.95
  Deze exclusieve artprint is een echte 'musthave' voor jouw deur. De moderne kunst van Alfed Gockel is nu exclusief bij YouPri verkrijgbaar als deursticker Wildlife.
  YouPri geeft jouw kamer een kunstzinnige look met de deursticker Wildlife. Ook ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld oude, vergeelde deuren. Zo maak je van die oude deur een hele moderne, hippe nieuwe deur.
 • Deursticker Mindfull Deursticker Mindfull

  Deursticker Mindfull

  Vanaf € 38.95 Vanaf  38.95
  Deze exclusieve artprint is een echte 'musthave' voor jouw deur. De moderne kunst van Alfed Gockel is nu exclusief bij YouPri verkrijgbaar als deursticker Mindfull.
  YouPri geeft jouw kamer een kunstzinnige look met de deursticker Mindfull. Ook ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld oude, vergeelde deuren. Zo maak je van die oude deur een hele moderne, hippe nieuwe deur.
 • Deursticker Keep on dreaming Deursticker Keep on dreaming

  Deursticker Keep on dreaming

  Vanaf € 38.95 Vanaf  38.95
  Deze exclusieve artprint is een echte 'musthave' voor jouw deur. De moderne kunst van Alfed Gockel is nu exclusief bij YouPri verkrijgbaar als deursticker Keep on dreaming.
  YouPri geeft jouw kamer een kunstzinnige look met de deursticker Keep on dreaming. Ook ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld oude, vergeelde deuren. Zo maak je van die oude deur een hele moderne, hippe nieuwe deur.
 • Deursticker Zen uitzicht Deursticker Zen uitzicht

  Deursticker Zen uitzicht

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Ben jij ook een echte natuurfreak? Hier kun je nu dagelijks van genieten als je een deursticker Zen uitzicht op maat besteld!
  YouPri geeft jouw woonruimte een hele aparte look met deze mooie deursticker Zen uitzicht. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Beekje in regenwoud Deursticker Beekje in regenwoud

  Deursticker Beekje in regenwoud

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Ben jij ook een echte natuurfreak? Hier kun je nu dagelijks van genieten als je een deursticker Beekje in regenwoud op maat besteld!
  YouPri geeft jouw woonruimte een hele aparte look met deze mooie deursticker Beekje in regenwoud. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Touwbrug in regenwoud Deursticker Touwbrug in regenwoud

  Deursticker Touwbrug in regenwoud

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Touwbrug in regenwoud op maat!
  YouPri maakt jouw kamer nog gezelliger met deze mooie deursticker Touwbrug in regenwoud. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Poort naar zee 2 Deursticker Poort naar zee

  Deursticker Poort naar zee 2

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Poort naar zee 2 op maat!
  YouPri maakt jouw huis nog gezelliger met deze mooie deursticker Poort naar zee 2. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Tijger op wacht Deursticker Tijger op wacht

  Deursticker Tijger op wacht

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor deze deursticker Tijger op wacht. Speciaal op maat gemaakt!
  Deze deursticker Tijger op wacht geeft de ruimte gelijk een prachtige sfeervolle uitstraling! De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Zonsondergang aan steiger Deursticker Zonsondergang aan steiger

  Deursticker Zonsondergang aan steiger

  Vanaf € 18 Vanaf  18.00
  Heb je ook zo'n saaie deur en geen zin om met verf en kwasten aan de slag te gaan, bespaar je de moeite en kies voor een deursticker Zonsondergang aan steiger!
  Schitterend; deze deursticker Zonsondergang aan steiger straalt je tegemoet. De deurstickers zijn ook ideaal voor oude, vergeelde deuren.
 • Deursticker Positive Flow II Deursticker Positive Flow II

  Deursticker Positive Flow II

  Vanaf € 38.95 Vanaf  38.95
  Deze exclusieve artprint is een echte 'musthave' voor jouw deur. De moderne kunst van Alfed Gockel is nu exclusief bij YouPri verkrijgbaar als deursticker Positive Flow II.
  YouPri geeft jouw kamer een kunstzinnige look met de deursticker Positive Flow II. Ook ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld oude, vergeelde deuren. Zo maak je van die oude deur een hele moderne, hippe nieuwe deur.
 • Deursticker In shape Deursticker In shape

  Deursticker In shape

  Vanaf € 38.95 Vanaf  38.95
  Deze exclusieve artprint is een echte 'musthave' voor jouw deur. De moderne kunst van Alfed Gockel is nu exclusief bij YouPri verkrijgbaar als deursticker In shape.
  YouPri geeft jouw kamer een kunstzinnige look met de deursticker In shape. Ook ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld oude, vergeelde deuren. Zo maak je van die oude deur een hele moderne, hippe nieuwe deur.
 • Deursticker Wild party I Deursticker Wild party I

  Deursticker Wild party I

  Vanaf € 38.95 Vanaf  38.95
  Deze exclusieve artprint is een echte 'musthave' voor jouw deur. De moderne kunst van Alfed Gockel is nu exclusief bij YouPri verkrijgbaar als deursticker Wild party I.
  YouPri geeft jouw kamer een kunstzinnige look met de deursticker Wild party I. Ook ideaal voor het verbergen van bijvoorbeeld oude, vergeelde deuren. Zo maak je van die oude deur een hele moderne, hippe nieuwe deur.