Deursticker met eigen foto of logo?

Heb je 1 of meerdere foto(‘s) en je wilt er dagelijks naar kunnen kijken? Met een deursticker met eigen foto kun je elke dag genieten van de momenten die voor jou bijzonder waren.

De deursticker kun je plakken op vrijwel iedere deur. Daarmee creëer je een persoonlijke sfeer in je huis.

Maar niet alleen voor in huis natuurlijk want wil je liever iets voor jouw kantoor, dan kan dat natuurlijk ook. Je eigen logo op een deursticker is daar een goed voorbeeld van.

Eigenlijk zijn er mogelijkheden genoeg. Jouw of onze creativiteit gebundeld met onze know how zorgen ervoor dat je straks kunt genieten van jouw deursticker.

Maatwerk deursticker

YOUPRI maakt voor jou de deursticker eigen foto op maat. Dat betekent dat je jouw foto of meerdere foto’s kunt sturen. Die plaatsen wij vervolgens.

Collages zijn onze specialiteit*.

Wij hebben hierin zeer veel ervaring en houden daarom rekening met jouw wensen. Je krijgt een digitale drukproef die je kunt bekijken en met jouw aanwijzingen zorgen wij ervoor dat je dat krijgt dat je graag hebben wilt. Maatwerk op en top!

Ben je niet zeker of jouw foto(‘s) goed genoeg zijn, dan adviseren wij je deze eerst door ons te laten controleren. De fotocheck is gratis!

*vanwege privacy kunnen wij helaas geen werk van ons laten zien, behalve een voorbeeld zoals op deze pagina

Materiaal

De deursticker zijn van gemaakt van een zogenaamde ‘bubble free’ vinyl, daardoor eenvoudig aan te brengen.

Je kunt daarnaast kiezen voor een beschermlaag. Deze bescherming zorgt ervoor dat de deurstickers krasvast zijn. Zeker bij ruimtes waar veel ‘verkeer’ is, adviseren wij de deursticker met een matte of glanslaminaat te kiezen. Zo kun je langer plezier hebben van jouw deursticker met eigen foto.

Extra opties

Voor het aanbrengen is het altijd belangrijk de deur goed vetvrij te maken en de deursticker kun je dan vervolgens aanbrengen met een rakel. Beide items kun je als optie bij jouw bestelling bijbestellen.

Wil je liever eerst meer informatie?

Kijk dan ook eerst even in onze veelgestelde vragen.
Je kunt ons op werkdagen ook bereiken via mail ons.

Winkelwagen
Scroll naar top