Badkamer behang

Met extra finishlaag ook geschikt voor plaatsing in ‘natte ruimtes’!

Jouw badkamer of douche behangen met badkamer behang!

Als je je badkamer een frisse nieuwe look wilt geven, lijkt behang misschien een niet voor de hand liggende oplossing. Maar het tegendeel is waar. Met ons speciale glasweefsel behang is het wel mogelijk om je badkamer te voorzien van een mooi behang.  Dit type kan, wanneer je de juiste producten zoals, behanglijm en finishlaag gebruikt, heel goed tegen vocht. De finish die je nadat je behangen hebt aanbrengt, werkt namelijk waterafstotend.

Ben je uitgekeken op die witte tegels in de badkamer?

Behang jouw badkamer! Een ideale manier om een compleet andere sfeer te creëren. In plaats van tegels kun je nu ook prima jouw badkamer behangen. In onze collectie zie je allerlei mogelijkheden. Daarnaast is al ons fotobehang verkrijgbaar als behang voor de badkamer. Dus er is vast iets bij dat perfect is voor jouw ‘natte ruimte in huis’!

Op maat gemaakt met gratis digitale drukproef.

Heb je iets moois gezien? Dan kun je het uiteraard meteen bestellen. Geef bij je bestelling de maten van de muur op, zodat het behang precies op maat gemaakt kan worden. Als je wilt weten hoe de muur er uiteindelijk uit komt te zien kun je, voordat je bestelt, een gratis digitale drukproef aanvragen. Is het wat je zoekt, dan kun je jouw bestelling verder afronden via de shop. Na de goedkeuring van de proef ontvang je jouw behang binnen 5 – 7 werkdagen thuis.

Is het behang schimmelvrij?​

Omdat badkamers vaak vochtig zijn, is het behang behandeld met materialen die schimmelvorming helpen voorkomen. Dit is belangrijk voor je gezondheid verlengt de levensduur. 

Waarom zou ik dit behang voor de badkamer gebruiken?​

Dit glasweefsel behang is zeer stevig en camoufleert daardoor ook lichte oneffenheden van de muur. Het is daardoor ook uitstekend geschikt voor muren die niet helemaal glad zijn. De toplaag heeft een matte uitstraling.

Perfect om je badkamer een make-over mee te kunnen geven. Bovendien kun je het glasweefsel behang ook afnemen nadat je de finishlaag hebt aangebracht. De waterbestendige afwerking is om het behang te beschermen tegen vocht en spatten. Je kunt het behang reinigen (met normale schoonmaakmiddelen), zonder dat het beschadigd raakt.  Heb je dit allemaal gedaan dan ga je vast en zeker jarenlang genieten van het badkamer behang.

Kan in dit behang ook in de douche plakken?

Ja, dat kan. Nadat je het behang hebt geplakt, breng je de finishlaag aan. Die zorgt ervoor dat het behang waterdicht wordt afgesloten. Deze laag is dus essentieel, want zonder loop jet het risico dat het water in de muren trekt. Heb je de finish aangebracht, dan kun je met een gerust hart onder de douche gaan staan!

Kan ik dit badkamer behang over mijn tegels plakken?​

Jazeker! De combinatie van speciale glasweefsel behang en Ultrabond decor behanglijm (!) maakt het mogelijk om ook over tegels te behangen. Houd er wel rekening mee dat het behang niet de voegen van de tegels kan wegwerken. De voegen worden met het behang bedekt. Alleen wanneer je de tegels en de voegen helemaal zou egaliseren en vervolgens het behang aanbrengt, dan zijn de voegen niet zichtbaar.

Kan ik het behang voor de badkamer zelf plakken?​

Het aanbrengen van het behang in de douche of natte ruimte is wel iets voor professionals of in ieder geval een kundige doe-‘t-zelver. De behanglijm moet namelijk op een speciale manier worden aangebracht. Ook het aanbrengen van de finishlaag heeft een vakkundige hand nodig om het glasweefselbehang geheel waterdicht te maken.

Heb ik altijd een finishlaag nodig?

Als het behang direct in contact komt met water dan is een finishlaag zeker nodig. Wanneer het behang verder ‘droog’ blijft, dan is dit niet direct nodig. Maar ons advies is beter met dan zonder! De kosten die je uitspaart wegen niet op tegen het feit dat het behang gewoon langer mooi blijft. 

Heb je vragen?​

Een goede voorbereiding is het halve werk. Vandaar dat wij je graag verder helpen met ons advies. Kijk voor antwoorden op je vragen over behang voor in de badkamer ook even op onze veelgestelde vragen. Of neem tijdens werkdagen telefonisch contact met ons op. Of stuur jouw mail. Chatten kan natuurlijk ook.

error: De afbeelding is beveiligd!