Home2018-09-20T07:12:25+00:00

Wij maken prints voor jouw binnen én buiten interieur:
printerior!

Op zoek naar iets anders voor in jouw huis?

YouPri biedt een ruime keuze aan fotobehang, deursticker, rolgordijnen en nog veel meer unieke producten die jouw ruimte in het huis nét dat extra geven wat het verdient. In onze shop vind je een uitgebreide selectie aan mogelijkheden. Zo kun je eenvoudig beginnen met bijvoorbeeld een lampenkap of pak je het direct rigoureus aan met een op maat gemaakt rolgordijn of fotobehang, natuurlijk allemaal met een sfeervolle, unieke (foto)print of een mooi patroon.

Vragen, tips of ander advies

Je kunt onze producten personaliseren met door een keuze te maken uit de uitgebreide fotocollectie of je eigen foto / ontwerp aanleveren. Alles maken we stuk voor stuk (!) speciaal op maat. Daardoor kun je veel van jouw wensen doorgeven en zorgen wij voor een op maat gemaakt eindproduct; precies zoals jij het wilt hebben. Advies nodig? Je kunt online met ons chatten, een mailtje sturen of even met ons bellen. We helpen je graag!

Benieuwd geworden? Neem gerust even een kijkje in onze webshop!

NAAR DE SHOP
Fotobehang
Deursticker
Lampenkap
Rolgordijnen

Nieuw huis; een nieuwe sfeer?

Krijg je binnenkort de sleutel van je huis? Spannend hoor. Waarschijnlijk iets waar je al heel lang naar uit hebt gekeken. Natuurlijk wil je het huis helemaal maken tot jouw thuis. Meubels, een verfje en en een artistiek behang hier en daar. In ons assortiment hebben wij misschien wel precies hét fotobehang waar jij naar op zoek bent. Een mooi zomers strand, een landschap, iets anders uit de natuur of een heel eigentijds patroon; je vindt het in onze collectie.

Die ene lamp zat?

Misschien ben je uitgekeken op jouw lamp, maar hij ‘doet het nog prima’, dan hoef je ook niet alles te vervangen? Vaak is een nieuwe lampenkap al voldoende om weer te kunnen genieten van een jouw sfeerverlichting. Je vindt in onze collectie verschillende mogelijkheden: van drukke prints, tot rustgevende fotomomenten. Én heb je zelf een unieke, bijzondere foto die je graag op een lampenkap wilt, dan is dat zeker mogelijk. Laat jouw foto door ons team gratis beoordelen en wie weet heb je dan straks jouw eigen foto op een lampenkap!

NAAR DE SHOP

OP MAAT GEMAAKT
én snel geleverd

VEILIG WINKELEN
en veilig betalen via
Afterpay, iDeal & meer

VERZENDING
BINNEN EUROPA